Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Koji Procesor do 500e
STRANA 2 OD 3  
SkyFire Re: Re: 20.04.2008. 21:01 #51724

status: user
broj poruka: 18472
Ma opusteno...Sve su to misevi..Zna se ko je BOG!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

::
:: SkyFire, ja se ne bi zezao sa njim, moj QX200100 je upravo izračunao da je negde 143.000.000 milimetara od tvog mesta stanovanja
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ccc 20.04.2008. 21:35 #51731

broj poruka: 4515
koji debil lik jbt!

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ccc 20.04.2008. 21:38 #51732

Nadam se da nisi mislio na mene?!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: koji debil lik jbt!
:: __________________________________
:: Eagle 8500GT = zlo
PCEverest .Jednom gresis vecno se kajes 20.04.2008. 21:56 #51733

broj poruka: 12
Potpuno te podrzavam ja sam ga uzeo pre deset dana i bolje da sam bacio 420 eura u kantu.Nemogu nikako da ga stabilizujem ni na 3,8 bruka.Inace imao sam Q6700 koji mi je radio na 4,0 bez problema 24/7.Zato vodi racuna sta uzimas!
:: A šta ti si neki pametni aaa. Koja dlaka u jajetu, čovek mi javi da ima neko na forumu Q9550 koji radi na 4GHz, a pomenuti gosn ima Dual core na 4GHz, ja znam šta sam video, a 4GHz još nisam, ništa hvala na pomoći našao sam QX9650 za 700e polovan. Postovaću makrove koje toliko volite, i max stabilan klok na vodi
:: Za skaja - nije lepo lagati .
:: :: ALOOOO bre ajde oladi malo , dolazis ovde kao potpuni noob na forumu i trazis pomoc i jos kad je dobijes od ljudi koji se razumeju vezano za temu koju pitas ti si jos drzak i pravis se nesto, trazis neku dlaku u jajetu.Sta treba da ti se pokaze da bi ti poverovao, da ti neko licno donese mozda procesor, da ga otvori za tebe,stavi pastu i klokuje i tek onda ces biti happy ?Uostalom mozes da se pravis lud na nekom drugom mestu, ko bre jos kupuje procesor od 500e i prica kako mu je bitan svaki mhz , ma daj molim te zezaj nekog drugog
:: ::
:: :: Ajd uzdravlje :)
SkyFire Re: .Jednom gresis vecno se kajes 20.04.2008. 22:27 #51738

Ne znam sta si ti uzeo ali to sigurno nije bio Q9550!Da nisi pazario negde na buvljaku?!Pusti price za malu decu!To sto govoris nema nikakvog smisla ili si ti ubo neki extremno dronjav primerak...Uz to pitanje je gde si nabavio jel je mali krug usko povazinih ljudi gde to moze da se dobije!By The Way nick ti je originalan!

@PCBeast@

:: Potpuno te podrzavam ja sam ga uzeo pre deset dana i bolje da sam bacio 420 eura u kantu.Nemogu nikako da ga stabilizujem ni na 3,8 bruka.Inace imao sam Q6700 koji mi je radio na 4,0 bez problema 24/7.Zato vodi racuna sta uzimas
:: :: A šta ti si neki pametni aaa. Koja dlaka u jajetu, čovek mi javi da ima neko na forumu Q9550 koji radi na 4GHz, a pomenuti gosn ima Dual core na 4GHz, ja znam šta sam video, a 4GHz još nisam, ništa hvala na pomoći našao sam QX9650 za 700e polovan. Postovaću makrove koje toliko volite, i max stabilan klok na vodi
:: :: Za skaja - nije lepo lagati .
:: :: :: ALOOOO bre ajde oladi malo , dolazis ovde kao potpuni noob na forumu i trazis pomoc i jos kad je dobijes od ljudi koji se razumeju vezano za temu koju pitas ti si jos drzak i pravis se nesto, trazis neku dlaku u jajetu.Sta treba da ti se pokaze da bi ti poverovao, da ti neko licno donese mozda procesor, da ga otvori za tebe,stavi pastu i klokuje i tek onda ces biti happy ?Uostalom mozes da se pravis lud na nekom drugom mestu, ko bre jos kupuje procesor od 500e i prica kako mu je bitan svaki mhz , ma daj molim te zezaj nekog drugog
:: :: ::
:: :: :: Ajd uzdravlje :)
OCz re 20.04.2008. 22:33 #51739

broj poruka: 2900
I meni je nick originalan XD
SkyFire Re: re 20.04.2008. 22:33 #51740

Ma ti si ceo Originalan...Jos kad obrijes one brcice ima da budes kao beba!Hheheheheh!

@PCBeast@

:: I meni je nick originalan X
OCz re 20.04.2008. 22:37 #51741

broj poruka: 2900
lololol, oridjinale nema sta
PCEverest Jednom gresis vecno se kajes 20.04.2008. 22:53 #51746

Dacu ga za 370 eura,inace je u full pakovanju samo da ga se otarasim!Nista necu uzeti ispod QX serije jeste da je para velka ali vredi!Inace dovoljno sam hardvera proturio kroz ruke tako da me nemoze nista iznenaditi.

:: Ne znam sta si ti uzeo ali to sigurno nije bio Q9550!Da nisi pazario negde na buvljaku?!Pusti price za malu decu!To sto govoris nema nikakvog smisla ili si ti ubo neki extremno dronjav primerak...Uz to pitanje je gde si nabavio jel je mali krug usko povazinih ljudi gde to moze da se dobije!By The Way nick ti je originalan
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: :: Potpuno te podrzavam ja sam ga uzeo pre deset dana i bolje da sam bacio 420 eura u kantu.Nemogu nikako da ga stabilizujem ni na 3,8 bruka.Inace imao sam Q6700 koji mi je radio na 4,0 bez problema 24/7.Zato vodi racuna sta uzimas
:: :: :: A šta ti si neki pametni aaa. Koja dlaka u jajetu, čovek mi javi da ima neko na forumu Q9550 koji radi na 4GHz, a pomenuti gosn ima Dual core na 4GHz, ja znam šta sam video, a 4GHz još nisam, ništa hvala na pomoći našao sam QX9650 za 700e polovan. Postovaću makrove koje toliko volite, i max stabilan klok na vodi
:: :: :: Za skaja - nije lepo lagati .
:: :: :: :: ALOOOO bre ajde oladi malo , dolazis ovde kao potpuni noob na forumu i trazis pomoc i jos kad je dobijes od ljudi koji se razumeju vezano za temu koju pitas ti si jos drzak i pravis se nesto, trazis neku dlaku u jajetu.Sta treba da ti se pokaze da bi ti poverovao, da ti neko licno donese mozda procesor, da ga otvori za tebe,stavi pastu i klokuje i tek onda ces biti happy ?Uostalom mozes da se pravis lud na nekom drugom mestu, ko bre jos kupuje procesor od 500e i prica kako mu je bitan svaki mhz , ma daj molim te zezaj nekog drugog
:: :: :: ::
:: :: :: :: Ajd uzdravlje :)
zandarm ... 20.04.2008. 23:03 #51747

broj poruka: 1454

Ma gde je bre sad Zmajko, da nam kaze jel ovo onaj Bozin.

SkyFire Re: Jednom gresis vecno se kajes 20.04.2008. 23:09 #51750

Sve lozare do lozare....Ovaj Thread se pretvorio u smehotresnu olimpijadu!

@PCBeast@

:: Dacu ga za 370 eura,inace je u full pakovanju samo da ga se otarasim!Nista necu uzeti ispod QX serije jeste da je para velka ali vredi!Inace dovoljno sam hardvera proturio kroz ruke tako da me nemoze nista iznenaditi
:: :: Ne znam sta si ti uzeo ali to sigurno nije bio Q9550!Da nisi pazario negde na buvljaku?!Pusti price za malu decu!To sto govoris nema nikakvog smisla ili si ti ubo neki extremno dronjav primerak...Uz to pitanje je gde si nabavio jel je mali krug usko povazinih ljudi gde to moze da se dobije!By The Way nick ti je originalan
:: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: @PCBeast@
:: :: :: Potpuno te podrzavam ja sam ga uzeo pre deset dana i bolje da sam bacio 420 eura u kantu.Nemogu nikako da ga stabilizujem ni na 3,8 bruka.Inace imao sam Q6700 koji mi je radio na 4,0 bez problema 24/7.Zato vodi racuna sta uzimas
:: :: :: :: A šta ti si neki pametni aaa. Koja dlaka u jajetu, čovek mi javi da ima neko na forumu Q9550 koji radi na 4GHz, a pomenuti gosn ima Dual core na 4GHz, ja znam šta sam video, a 4GHz još nisam, ništa hvala na pomoći našao sam QX9650 za 700e polovan. Postovaću makrove koje toliko volite, i max stabilan klok na vodi
:: :: :: :: Za skaja - nije lepo lagati .
:: :: :: :: :: ALOOOO bre ajde oladi malo , dolazis ovde kao potpuni noob na forumu i trazis pomoc i jos kad je dobijes od ljudi koji se razumeju vezano za temu koju pitas ti si jos drzak i pravis se nesto, trazis neku dlaku u jajetu.Sta treba da ti se pokaze da bi ti poverovao, da ti neko licno donese mozda procesor, da ga otvori za tebe,stavi pastu i klokuje i tek onda ces biti happy ?Uostalom mozes da se pravis lud na nekom drugom mestu, ko bre jos kupuje procesor od 500e i prica kako mu je bitan svaki mhz , ma daj molim te zezaj nekog drugog
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :)
limunche jbt... 20.04.2008. 23:16 #51752

broj poruka: 426
ja nemam 500 jura da kupim ceo komp a ovaj covek kupuje jednu komponentu koja kosta 500e i jos kaze ici ce do 600...gde ja zivim?
Aj kazi mi cime se bavis, ocu i ja da imam tolike pare na bacanje, jel ubijas ljude ili tako nesto...? xD

Zajebi bre, odo ja da spavam, da sanjam taj Q9550...

Kiseo sam pa sta...

SkyFire Re: jbt... 20.04.2008. 23:19 #51753

Ma ceo thread je lozenje...Skupilo se drustvo pa laprdaju samo...

@PCBeast@

:: ja nemam 500 jura da kupim ceo komp a ovaj covek kupuje jednu komponentu koja kosta 500e i jos kaze ici ce do 600...gde ja zivim
:: Aj kazi mi cime se bavis, ocu i ja da imam tolike pare na bacanje, jel ubijas ljude ili tako nesto...? x
:: Zajebi bre, odo ja da spavam, da sanjam taj Q9550..
:: Kiseo sam pa sta..
Ognjeni .... 20.04.2008. 23:25 #51755

broj poruka: 4528
Da li mozete da mi preporucite mis i tastaturu do 400e bitno je da svetli i sljasti, ako ne moze za te pare, ajde bar onda samo mis.....

Ajd uzdravlje :)

SkyFire Re: .... 20.04.2008. 23:31 #51756

Jedino da ihvatim neki leteci tanjir pa da ga umanjim pa mozes da ga koristis umesto misa...Ima cela kuca da ti svetli

@PCBeast@

:: Da li mozete da mi preporucite mis i tastaturu do 400e bitno je da svetli i sljasti, ako ne moze za te pare, ajde bar onda samo mis....
:: Ajd uzdravlje :)
markopvict Re: ccc 20.04.2008. 23:41 #51757

broj poruka: 4515
MISLIO SAM NA OVOG LIKA STO TI JE REKAO DA LAZES!

:: koji debil lik jbt!
:: __________________________________
:: Eagle 8500GT = zlo
Ognjeni Re: Re: .... 20.04.2008. 23:51 #51758

broj poruka: 4528
Imam vec 3 komaTa u garazi, kad idem na pijac` tako da mi ne treba jos, `fala. Nego daj nesto konkretno, nemoj da si neozbiljan

Ajd uzdravlje :)

:: Jedino da ihvatim neki leteci tanjir pa da ga umanjim pa mozes da ga koristis umesto misa...Ima cela kuca da ti svetli
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: Da li mozete da mi preporucite mis i tastaturu do 400e bitno je da svetli i sljasti, ako ne moze za te pare, ajde bar onda samo mis....
:: :: Ajd uzdravlje :)
PCEverest Re: Re: jbt... 21.04.2008. 00:11 #51762

Sky Fire postujem tvoje misljnje ali ja nikog ne lozim,procesor je extra samo o mana mu je sto preko 3,6Ghz redovno puca Prme95.Jos sam dao 300 eura za Maximus Extreme...

:: Ma ceo thread je lozenje...Skupilo se drustvo pa laprdaju samo..
:: :: ja nemam 500 jura da kupim ceo komp a ovaj covek kupuje jednu komponentu koja kosta 500e i jos kaze ici ce do 600...gde ja zivim
:: :: Aj kazi mi cime se bavis, ocu i ja da imam tolike pare na bacanje, jel ubijas ljude ili tako nesto...? x
:: :: Zajebi bre, odo ja da spavam, da sanjam taj Q9550..
:: :: Kiseo sam pa sta..
SkyFire Re: Re: Re: jbt... 21.04.2008. 00:20 #51765

Sledeci put se javi meni pa ces dobiti prave stvari za upola manje cenu!Ko te odra za Max Extreme za 300 eur???O Boze....Ne mogu da verujem....I ako govoris istinu ipak si naleteo na stvaaaaaaaaaaarno los primerak zato to ne moze da bude generalni zakljucak o kvalitetu i potencijalu ovog CPU-a!Svaki ali svaki ide na 3.8 Ghz stabilno pa na dalje!Jesi li ti siguran da taj Maximus Extreme moze da pogura dovoljan FSB?On se nista ne razlikuje od Maximus Formule osim Cross Link-a.

@PCBeast@

:: Sky Fire postujem tvoje misljnje ali ja nikog ne lozim,procesor je extra samo o mana mu je sto preko 3,6Ghz redovno puca Prme95.Jos sam dao 300 eura za Maximus Extreme..
:: :: Ma ceo thread je lozenje...Skupilo se drustvo pa laprdaju samo..
:: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: @PCBeast@
:: :: :: ja nemam 500 jura da kupim ceo komp a ovaj covek kupuje jednu komponentu koja kosta 500e i jos kaze ici ce do 600...gde ja zivim
:: :: :: Aj kazi mi cime se bavis, ocu i ja da imam tolike pare na bacanje, jel ubijas ljude ili tako nesto...? x
:: :: :: Zajebi bre, odo ja da spavam, da sanjam taj Q9550..
:: :: :: Kiseo sam pa sta..
KaiserSoze Auuuu... 21.04.2008. 01:16 #51771

broj poruka: 568

ala se ovde...
ko baba ratluk, samo mulja po ustima, ne guta uopšte...

:)
Daum ... 21.04.2008. 03:08 #51776

broj poruka: 12810
Najjaci su ovi likovi koji za Mayu kao trebaju svaki mhz, uzimaju GX2 kartice i loze se kao na brzo renderovanje, a pritom u 90% slucajeva su samo videli kako izgleda modeling pa se primaju ko mala deca. ` Znas, jako mi je bitno da izrenderuje za 3 sekunde, a ne za 5`.
Sama konfiguracija pokazuje neiskustvo u izabiru komponenti, a jos vise klokovanje (?!!!)
Ono sto je bitno kod Maye apsolutno nije procesor, vec graficka karta, i to ne klasicna mainstream kao sto je GX2, vec prava stvar - Quadro.
Da se iole razumes u Mayu, znao bi da ne podrzava SLi, sto znaci da GX2 ne radi potpuno. Upravo si dao 500 evra za 8800GT...
Tako da ako si trazio savet, dobio si ga, od svih nas, svideo ti se ili ne.

Ajde, srecno `renderovanje`...

Daum ... 21.04.2008. 03:13 #51779

Kako da ga izdrkam da odleti do plafona a da se pritom i sija?

Daum ... 21.04.2008. 03:17 #51780

Ali fenomenalan je onaj lik...
Onaj gospodin ima dual core na 4ghz, ja znam sta sam video.... :( jebote...
Nije lepo lagati...

Steta sto nemamo na PCBerzi kutak za ovakve bisere na glavnoj strani da se svi smeju...
Samo je falio jos MACHINE da se ubaci u razgovor pa i njega da napusi...

Saske ... 21.04.2008. 03:54 #51781

broj poruka: 1117
TI SI,VIDIM, MOMAK NA SVOM MESTU. SAMO SI NEKAKO SLAB, NEODLUCAN, NIKAKAV :D

Overclocking is the way of life!!!

PCEverest Samo fali QX 21.04.2008. 22:17 #51905

Sky Fire sta mislis o mojoj konfiguraciji Intel Q9550,Asus Maximus Extreme,OCZ 2GB Gold 2x1333mhz,XFX 9800GTX,Raptor 150Gb itd... pa zar to nebi trebalo da jede overklok!

:: Sledeci put se javi meni pa ces dobiti prave stvari za upola manje cenu!Ko te odra za Max Extreme za 300 eur???O Boze....Ne mogu da verujem....I ako govoris istinu ipak si naleteo na stvaaaaaaaaaaarno los primerak zato to ne moze da bude generalni zakljucak o kvalitetu i potencijalu ovog CPU-a!Svaki ali svaki ide na 3.8 Ghz stabilno pa na dalje!Jesi li ti siguran da taj Maximus Extreme moze da pogura dovoljan FSB?On se nista ne razlikuje od Maximus Formule osim Cross Link-a
:: :: Sky Fire postujem tvoje misljnje ali ja nikog ne lozim,procesor je extra samo o mana mu je sto preko 3,6Ghz redovno puca Prme95.Jos sam dao 300 eura za Maximus Extreme..
:: :: :: Ma ceo thread je lozenje...Skupilo se drustvo pa laprdaju samo..
:: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: :: @PCBeast@
:: :: :: :: ja nemam 500 jura da kupim ceo komp a ovaj covek kupuje jednu komponentu koja kosta 500e i jos kaze ici ce do 600...gde ja zivim
:: :: :: :: Aj kazi mi cime se bavis, ocu i ja da imam tolike pare na bacanje, jel ubijas ljude ili tako nesto...? x
:: :: :: :: Zajebi bre, odo ja da spavam, da sanjam taj Q9550..
:: :: :: :: Kiseo sam pa sta..
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs