Kupis na buvi kineski ventilator, skines stranicu usmeris cincilator u racunar i to ti je to. Prednost je sto leti imas nevidjen protok vazduha, koji moze i tebi da godi a ne samo racunaru.
Hmmm, savet nikad ne prosleđuj toliko strasno u koliko savet nije povezan sa onim što si lično probao, tj. što nisi probao,u suprotnom ljudi će steći nadmeni stav .) Evo da razjasnimo jednu lepu dilemu, ja sam koristio TT745 više od godinu dana, niti je šta curelo, niti je šta pucalo, niti je šta crkavalo (puma kako veliš), zatim isti taj sistem sam sklopio na min 10 konfiguracija i ništa od toga se nije desilo, od kojih je min 8 bilo sa Q6600, i svaka ali svaka konfa je radila na min 3.7GHz, sto nema šanse da se postigne na TRu-eu ili bilo kojem drugom vazdušnom hlađenju. Ni BigJoe ni Dominator nemaju TT, niti su ga imali, dominator je imao samo blok, a radijator alphacool je dobio od mene (bušan mi je stigao pa sam mu ga poklonio, a on ga je krpio). Warmaster sa SX-a ima Q6600 koji na TT bez problema može 4GHz 24/7, ali na vazduhu tako nešto može samo neko da sanja. Zatim evo kako može da se prekorači granica od 3.7GHz bez problema sa jednim podešavanjem kako TT-a tako i Q6600 procesora .) http://www.sx-team.com/forum/index.php?showtopic=645&st=0#entry3883 Pozzz
:: Pa, i nije da on nije ono za sta ga predstavljaju ( mada jeste malo i navikan tu nema sumlje :: Ali ipak ovde je bio u pitanju procesor koji se dosta greje, i za takav procesor obicno i padne vodeno hladjenje a i logicno je jer ko ima para da ga priusti tom nije problem da da i 200e za neko dobro vodeno za njega, pa i karticu, MB. :: Ne moze vazduh da ohladi bas svaki procesor na vecim voltazama, tako da i TRUE ima svoje limite. :: Ne znam sta da ti kazem za BigWater, ono sto sam sve video nije nimalo za pohvalu, BigJoe ili Dominator mozda..nisam siguran ga ima ili je imao, i on je licno rekao da ga je krpio, pitaj njih ( ako vec nisi ? :: Ako bi zamenio block onda je to super, ali i dalje ostaje ta pumpa koja po glasinama nije uospte dobra ( po kvalitetu :: Ono sto je sigurno jeste da bi temp bile mnogo mnogo bolje, tu nema sta ipak je to vodeno :: Samo ja se plasim za tu pumpu. :: Ako se na kraju i odlucis za BW, javi kakav je u svakom slucaju, bar po pitanju temp :: :: Ah da, inace, posto sam uzeo sad pre dva dana neke neonkice i fanove kod Djoleza video sam se sa njime i dobio je dosta stvari trenutno, mislim da ima trenutno Sonic Tower, ali ne i ostale kulere trenutno kod njega, ako si na njega mislio ili mozes da preporucis coveku :: Inace, ima lepih stvari, pokazao mi neki Scythe laserski termometar ( totalno masi ali je brooka kako izgleda..)
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.