Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
NAjbolja ploca za INTEL Platformu.
STRANA 3 OD 5  
vuk125 PS 26.04.2009. 15:41 #110322

status: user
broj poruka: 2929

A komp mi izmedju ostalog najmanje sluzi za igrice dobro i za to volim da se poigram ali nije mi to primarno.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 26.04.2009. 16:19 #110327

broj poruka: 9121
Hteo sam da kazem da ne bacas previse para na kartu, pogledaj malo po netu, sam odluci izmedju ove dve GTX260 216P i GTX285, a ako igras u fullhd GTX285, a ako u 1650X1080 sam odluci, samo ne bacaj previse para na graficku.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ... 26.04.2009. 18:42 #110345

broj poruka: 18472
Ima svakako lufta a za 1680x1050 GTX260 nije bas Best Buy jer mora dobro da se nategne tj OC-uje da bi igrao sve na full!GTX280 je tata za 1680x1050 rezoluciju!Ili GTX280 ili GTX285,nesto od te dve!

I Want to believe - The truth is out there

@Zajebani76 je moj (M)idol@

:: Hteo sam da kazem da ne bacas previse para na kartu, pogledaj malo po netu, sam odluci izmedju ove dve GTX260 216P i GTX285, a ako igras u fullhd GTX285, a ako u 1650X1080 sam odluci, samo ne bacaj previse para na graficku
::
:: Pozdrav
Zajebani76 Re: Re: Ne ova UD5 je Brooka 27.04.2009. 00:42 #110421

broj poruka: 538
Prvo si rekao da X58 ploce sva podrzavaju SLI, sto nije tacno, evo sad vidim da ti je jos nesto izletelo ili se i to podrazumeva pod nesto samo ne znam sta i kako ces ovo sto si rekao obrazloziti, to jes opravdati sebe.

IOH je sastavni deo X58 glavnog cipa celog X58 cipseta koji se nalazi u takozvanom North bridge-u, razlika koju ti navodis u tvom komentaru a veazno za hladnjak koji prekriva neki IOH cip koji uopste ne postoji na ploci zasebno kao cip je ustvri hladnjak koji prekriva ICH10R South bridge koji kontrolise sata, ata, usb itd.

Bilo bi dobro da ne pricas napamet, ljudi po nekada pogrese ali ti istices sebe kao nekog velikog poznavaoca i mnogo njih ima poverenja u tvoje komentare na PCberzi pa bi bilo dobro da shodno tome nesto zaista naucis pre nego sto se upustis u neku diskusiju a mozes da nastavis kao i do sada po sistemu ja sam naj galsaniji tako da i kada ne znam sta sam rekao treba da mi verujete.

:: O tome ti ja pricam a sad zamisli kako je kad gledas uzivo.Bax je imao priliku da pogleda moju plocu UD4 ,razlika je samo u vecem hladnjaku za IOH chip.Sve je ostalo isto
:
SkyFire Re: Re: Re: Ne ova UD5 je Brooka 27.04.2009. 03:06 #110433

Samo nemoj pocinjati molim te jer cu te bukvalno sahraniti za sva vremena ako budem vadio primere i uporedjivao moje i tvoje znanje!Veruj mi da sam u stanju da napisem jednu celu stranu samo sa cinjenicama i argumentima.Stoga,bilo bi pozeljno da prestanes da filozofiras!
P.S.Imam i ja internet,na srecu znam engleski za razliku od tebe koji ga ne poznajes uopstePrema tome...
Od sad pa na dalje iskreno cu da te iscooliram iako si ti moj (m)idol
Poceo si sa javnim prepucavanjem preko foruma,znaci skrenuci ti paznju da nije u redu.Znas i sam da umem da pokazem zube ,nemoj testirati prag moje tolerancije.Eto toliko od mene za sad.

X58 (IOH)chip

P.S.Spusti se malo na zemlju i shvati da ti mene ne mozes da ucis ovim stvarima jer meni to ide daleko bolje od ruke nego tebi ,plus sto poznajem materiju (generalno gledano) !

:: Prvo si rekao da X58 ploce sva podrzavaju SLI, sto nije tacno, evo sad vidim da ti je jos nesto izletelo ili se i to podrazumeva pod nesto samo ne znam sta i kako ces ovo sto si rekao obrazloziti, to jes opravdati sebe
:: IOH je sastavni deo X58 glavnog cipa celog X58 cipseta koji se nalazi u takozvanom North bridge-u, razlika koju ti navodis u tvom komentaru a veazno za hladnjak koji prekriva neki IOH cip koji uopste ne postoji na ploci zasebno kao cip je ustvri hladnjak koji prekriva ICH10R South bridge koji kontrolise sata, ata, usb itd.
:: Bilo bi dobro da ne pricas napamet, ljudi po nekada pogrese ali ti istices sebe kao nekog velikog poznavaoca i mnogo njih ima poverenja u tvoje komentare na PCberzi pa bi bilo dobro da shodno tome nesto zaista naucis pre nego sto se upustis u neku diskusiju a mozes da nastavis kao i do sada po sistemu ja sam naj galsaniji tako da i kada ne znam sta sam rekao treba da mi verujete.
:: :: O tome ti ja pricam a sad zamisli kako je kad gledas uzivo.Bax je imao priliku da pogleda moju plocu UD4 ,razlika je samo u vecem hladnjaku za IOH chip.Sve je ostalo isto
:: :
Zajebani76 @SkyFire 27.04.2009. 03:36 #110435

Lepo si ti ovo sve reko, samo ne znam cemu sluzi, da bi opravdao sebe? aj ti demantuj da ovo sto sam napisao nije tacno bez mnogo filozofije i mlacenja prazne slame o tome kako si ti neka velicina i kako poznajes materiju itd, moze? pa posle nastavi da me kuiliras.

Ja te nisma ni terao da se kacis samnom, citirao te nisam dok nisi poceo da pominjes neko lupetanje i spavanje, zao mi je mali ali ne moze to tako. Evo malo cinjenica za tebe a ti ih dematuj ako imas cime, pa sledeci put nemoj da se kacis samnom, nisi ti moja kategorija nauci to jednom ili ce svaki tvoj post sa tehnicke strane da pretrpi kritiku iskljucivo argumentima kao i ovaj put bez da bilo koga sahranjujem, prozivam da lupa ili ga saljem na spavanje.

Da ti prevedem, ne kaci se samnom i mozes nastviti sa obmanjivanjem samog sebe i drugih bez da te ja ispravljam ili jednim slovom demantujem citirajuci ono sto si napisao, znaci komotno mozes da nastvis sa svojom ulogom nekakve velicine i autoriteta ja ti u toj glumi necu smetati, nadam se da sam bio jasan
SkyFire @Zajebani76@ 27.04.2009. 03:58 #110436

Eto upravo si dokazao ono sto sam vec malo pre rekao a to je da letis previse visoko.Ja nemoram cak ni da se trudim da to izvucem iz tebe,tvoj stav je jednostavno takav,ti se sam otkrivas za cas.Jasno se vidi iz aviona da zelis da nametnes:`Znas ko sam ja` ..`Ne kaci se sa mnom,ti si mali` i sl..E pa zao mi je,to kod mene ne prolazi.
Boze ponasas se kao neko deriste,strasno.Ne znam dal mi je zanimljivo il mi je ispod morala da se prepucavam sa tobom na forumu!
P.S.Uvek je u opticaju ta jedna strana puna argumenata,cisto da znas,da ti bude na pameti,previse si se opustio
Posto je meni kratak fitilj za provokacije i nepravdu pa da se nebi izleteo pa poceo stvarno da pisem sve sto mogu ajde da lepo stavimo ovde tacku.Ja tebe necu pominjati a ti se nemoj praviti pametan i ici za mnom kao policajac pokusavajuci da me nesto ispravljas u ubedjenju kako ja nemam pojma i kako ne znam sta pricam!Ok?Eto dogovorili smo se.Laku noc.

Zajebani76 @SkyFire resio si da palmudis 27.04.2009. 04:31 #110439

vidi ovako filozof, aj ti mene demantuj o ovome sto sam rekao vezano za IOH a sve ostalo kako se ko ponasa i sta ko radi cemo ostaviti po strani i sad i zauvek ako hoces, znaci kritike licen prirode i ostle tripove.

Ja tebi ne branim da me demantujes ako nisam u pravu ali kartko i jasno argumentima a ne da skces na mene nekim prostaklucima i nekulturom, e zbog tog skakanja si sada dobio po nosu i mnogo puta pre ovoga a sada ako si toliko ponosan i bistar momak lepo sagledaj dali sam upravu sto se tice IOH price i pokori se znanju tako sto ces to priznati

Inace evo sad sam pogledao, cak ti u knjizici od maticen ploce to pise, pa mozes i sam da pogledas ne treba ti internet i znanje engleskog, neke stvari ljudi cak i nacrtaju za takve kao sto si ti, osma stran slika seme cipseta u knjizici od maticen ploce

Kako volim da karam pavijane poput tebe, verujem da je tesko priznati da je neko upravu nakon ovakvog seksa, opusti se lepo i priznaj kako bi ti usao do kraja
Pazi sad ako budes dobar kucni ljubimac cak cu te nauciti i sta je IOH i kakva mu je funkcija u sklopu celog cipseta, eto vidis kako ja tebe ustvri gotivim najvise od svih zivotnja u cirkusu, pored toga sto sam te pustio iz kaveza hocu nesto i da te naucim, ali moras da budes pazljiv kada ti govorim da nebi dolazio u ovakve situacije i da ti ostaju traume od dresure
markopvict KONJI, mars na spavanje! 27.04.2009. 04:43 #110440

broj poruka: 4515
isti ste!

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

SkyFire Ne vredi tebi izgleda! 27.04.2009. 04:46 #110441

Ubedio si sebe da si neka visina
Ima jedna stara izreka tebi ocigledno nepoznata a glasi ovako ` Pametniji popusta` !
E zbog toga cu ti samo reci jednu stvar da se ostavis gluposti tipa kako ja tebe omalovazavam i vredjam jer ti prvi ne znas sta znaci nit kultura a nit sta su to maniri!Sad treba da linkujem sa bencha sve uvrede koje si mi uputio tipa magarce,konju i sl a glupan ti je vec postala uzrecica!O kakvoj ti kulturi uopste pricas kad ti i ne znas sta je to?!Ovde na berzi glumis finocu pa to nekom moze i da prodje.Kad smo vec kod kulture zapitas li se kako je mucno ovim ljudima sto to moraju da citaju?!Tebi je zabavno da se zezas i pokusavas mene da provociras a drugima to uopste nije,ljudi ovde dolaze da nauce nesto a ne da slusaju dva ludaka kako se prepucavaju!Opet kazem,ti protiv mene argumenata uopste nemas ali ja zato drzim tu jednu celu stranu u rukavu i prema tome ajd malo smirnof jer ja nisam kao ti da se spustam toliko nisko,trebace ti mnooogo da me isprovociras da bi dobio to sto te ceka!A onda...Jaoooj...Ili kako ti ono kazes kuku leleeeeeeee...E pa bice ti,docices na pocasno mesto koje zasluzujes.E sad mozes da nastavis da letis u visinama,nemam nista protiv ali mene zaobidji tih tvojih neslanih decijih sala.
P.S.Dosadan si neopisivo,davis kao zmija zabu a kad se vec non stop hvatas toga tebi to i prilici : `Mlatis praznu slamu` bez potrebe!
Eto ,ta jedna stvar ode na ceo pasus al nema veze

@markopvict@ Ti tek budi miran da ne dobijes po..

Zajebani76 @SkyFire 27.04.2009. 05:30 #110444

opet nista nisi reko vezano za IOH, zasto?
Da uprostim, sve sto treba da uradis je da dematujes ovo sto sam napiso a gde sam jasno pokazao da nemas blage veze sta govoris i o cemu pricas ustvari a vezano za IOH.
`IOH je sastavni deo X58 glavnog cipa celog X58 cipseta koji se nalazi u takozvanom North bridge-u, razlika koju ti navodis u tvom komentaru a veazno za hladnjak koji prekriva neki IOH cip koji uopste ne postoji na ploci zasebno kao cip je ustvri hladnjak koji prekriva ICH10R South bridge koji kontrolise sata, ata, usb itd.`

Jednom si napravi lapsus X58 ploce i SLI, ali ovo je vec nesto drugo. Ja ne tvrdim da ti nista ne znas ili da si glup ili ne znam sta si vec nave, meni je cak fascinantno koliko se dobro snalazis i kapiras pojedine stvri vezane za hrdver ako uzmemo u obzir da ti ovo nije posao, ali sa deruge strane ne razume kako mozes da se izleces sa ovakvim izjavama, valjda iz zelje da se dokazes i pokazes kako nesto znas o tome. Nije ti ovo prvi put, cak mogu da kazem da gotovo uvek kada se dohvatis neke tem ti izleti nesto slicnog tipa. Hocu da kazeme da treba malo odmereniji da budes i preispitas sebe koliko je to sto imas nameru da kazes ispravno i tacno.

Evo nesto zanimljivo sto ce ti pomoci da shvatis i ujedno potkrepiti moju tvrdnju vezanu za IOH
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b9/X58_Block_Diagram.png
Takvu istu semu imas u knjizici od tvoje ploce. Tako da u skladu sa tim ja ne vidim gde sam ja tebe provocirao ili ispravljao, cak sam reko da si se izleto kada si rekao da sve X58 ploce podrazavaju SLI nisam reko da ne znas, ali naravno ti kao i uvek kada te neko pomene u kontkstu ne znanja pocinjes da divlajs i da se hvatas za to kak mrzis nepravdu laz kao tebe neko provocira i tako automatski dajes sebi sa pravo da se ponasas kao divljak itd, evo ti prilike da dokazes da je nesto od onoga sto sam rekao laz, mozes da pretreses celu ovu temu i nadji jednu jedinu stvar da nije istina, ako nadjes nesto da nisam upravu ja cu reci da sam pogresio, necu te `vatati za vrat udarti o zid` ka sto ti to radis, znas nije tesko priznati kada nisi upravu ili tebi mozda jeste.

PS.Kada si vec pomenuo Benchmarak (pazi ti si ga pomenu ne ja) apro po nekakvog znanja, seti se samo da si bi banovan i ako nis bio nista kriv a zasto? zato sto su te gluplji od tebe napadali za neke stvri koje ni ti ni oni niste zanli u temi PCBeast odbrana casti. Oni su bili glasniji zato su tebe banovali i ti opet nastavljas galamom da se boris i pokazujes primitivizam, zaista tuzno da nis mogao iz tog primera da shvatis da je to pogresan nacin ophodjenja kojim covek samo od sebe napravi budalu na kraju. Isto tako mogao bi da se setis ko ti je tu cast odbranio i ko se bori za to da ta istina izadje na povrsinu, naravno brani sam je naznanjem, zar ne?
markopvict Kome ti pretis devojcice? 27.04.2009. 06:02 #110446

broj poruka: 4515
Idi isplaci se! Zao mi te je.
SkyFire @Zajebani76@ 27.04.2009. 11:26 #110478

Ti si bre budala,ali ja to stvarno mislim.Ne znam zasto pokusavas da vladas situacijom da bi ispao pametan.Ne mogu da verujem koliko si spreman nisko da se spustas i kakve samo budalastine pises a koliko si u stvari slep da shvatis neke stvari koje ti non stop govorim ali ti nikako da ih ukapiras.Sad mi dodje sa zarom i zadovoljstvom da te tako lepo spustim na zemlju da ovaj svet ima sta da procita,veruj mi da nebi mogao da se javis vise nikad na berzi,bar ja nebi mogao jer da sam na tvom mestu ,nebih imao obraza ali ja nisam ti naravno.
Za razliku do tebe ja sam sve naucio sam nikad nikog nisam ni za sta pitao,glumis nekog overclokera a ne znas ni osnovne parametre u biosu ,ni cemu sluze!Kad si presao na Nehalem platformu cimao si svaki minut SpaceMaster-a (sramota) da ti kaze sta i kako da uradis a posle kad si uspeo iole da nesto napravis zasluge preuzimas sebi.Isti slucaj i sa mnom samo sto ti ja vise necu nista reci u zivotu jer sa takvima nije vredno deliti znanje.O cemu ja i ti uopste da pricamo?Mislim da nismo uopste na istim talasnim duzinama!Ti mislis da nesto znas i tu si drugom da solis pamet a nisi ni svestan zapravo koliko ne znas i koliko je potrebno da saznas da bi sa nekim vodio ovakvu polemiku ali kao covek na nivou ,ne kao poslednji seljak da se sluzis raznim sredstvima kako bi pokusao nekog da omalovazis i pokazses u nekom negativnom svetlu!
Pominjes benchmark i ban.Ja ga nicemu nisam zasluzio,covek me je izazvao na overclock duel i ja sam ga najkulturnije prihvatio i oduvao ga!Ti to dobro znas jer si ti bio prvi taj koji se borio protiv ceolkupne situacije koja se zbila!Kakve to sad veze ima sa ovim i sa IOH chipom?!(Kad si vec toliki znalac,mogao si malo da objasnis svojim recima kako to radi a ne da postavljas dijagrame za pocetnike) Imas Nehalem pre mene i to ti daje za pravo da se tako ponasas?!Mislim,nemam reci zaista ti si nemoguc covek i iz dana u dan me sve vise razocaravas!
P.S.Napravo si od ove teme svinjac i upropastio si temu coveku!

Zajebani76 @SkyFire 27.04.2009. 13:24 #110509

Opet si monogo toga napisao a nista nisi rako vezano za temu IOH i to sto si izjavo a nije bilo tacno. Divan si ti mladic.

Ja bih te ostavio da uzivas u svom glumackom ugledu koji si ovde napravio nebih te ni demantovao, ali posto ti mozes mene da demantujes bez bilo kakve osnove, da vidis kako to izgleda kada ja demantuje a da ti na to nemas sta da kazes, nema podrazumeva se i slicnih izvlacenja, ostalo ti je samo da ponovo krenes po licnoj osnovi da pametujes kao i uvek sto radis.

U vezi svega ostalog sto si napisao: Ja sam ponosan na svoje prijatelj sa kojim mogu da se posavetujem i nemam nikakva problem sa tim da pitam ako me nesto zanim a tebi svak cast na svemu sto si napisao, nadam se da si ponosan na sebe i svoju velicinu koja se oslikava u tim recima.
philaemos .... 27.04.2009. 15:54 #110537

broj poruka: 2743
Auu bre ljudi, imate mail-ove i MSN, pa cak i chat na Skype-u i FaceBook-u

Daum Re: @SkyFire 27.04.2009. 15:58 #110539

broj poruka: 12810
Mali si ti jos za ovaj forum da bacas neko znanje, a koliko vidim, nemas ga bas puno. Vodi racuna ubuduce da dobro razmislis i pripremis argumente pre nego sto napadnes veterane ovog foruma jer su se u vise navrata dokazali i samim tim nemaju nameru da se sad tebi ponovo dokazuju ko koliko zna...

:: Opet si monogo toga napisao a nista nisi rako vezano za temu IOH i to sto si izjavo a nije bilo tacno. Divan si ti mladic
:: Ja bih te ostavio da uzivas u svom glumackom ugledu koji si ovde napravio nebih te ni demantovao, ali posto ti mozes mene da demantujes bez bilo kakve osnove, da vidis kako to izgleda kada ja demantuje a da ti na to nemas sta da kazes, nema podrazumeva se i slicnih izvlacenja, ostalo ti je samo da ponovo krenes po licnoj osnovi da pametujes kao i uvek sto radis.
:: U vezi svega ostalog sto si napisao: Ja sam ponosan na svoje prijatelj sa kojim mogu da se posavetujem i nemam nikakva problem sa tim da pitam ako me nesto zanim a tebi svak cast na svemu sto si napisao, nadam se da si ponosan na sebe i svoju velicinu koja se oslikava u tim recima.
SkyFire Re: Re: @SkyFire 27.04.2009. 16:13 #110542

Ma sve je ok Daume,covek se malo vise opustio u njegovom nekom stilu,za trenutak je pomislio da je na benchmark forumuNije on los uopste pa cak i po nesto zna hahahahaha.Steta samo sto smo temu upropastili bez potrebe!
@philaemos@ Otvorio bi on nalog za FaceBook ali ne zna,i za MSN sam mu ja otvorio Ali evo obecavam da cu da mu otvorim nalog i da mu ubacim po koju cyber prijateljicu samo da mene vise ne davi

:: Mali si ti jos za ovaj forum da bacas neko znanje, a koliko vidim, nemas ga bas puno. Vodi racuna ubuduce da dobro razmislis i pripremis argumente pre nego sto napadnes veterane ovog foruma jer su se u vise navrata dokazali i samim tim nemaju nameru da se sad tebi ponovo dokazuju ko koliko zna..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Opet si monogo toga napisao a nista nisi rako vezano za temu IOH i to sto si izjavo a nije bilo tacno. Divan si ti mladic
:: ::
:: :: Ja bih te ostavio da uzivas u svom glumackom ugledu koji si ovde napravio nebih te ni demantovao, ali posto ti mozes mene da demantujes bez bilo kakve osnove, da vidis kako to izgleda kada ja demantuje a da ti na to nemas sta da kazes, nema podrazumeva se i slicnih izvlacenja, ostalo ti je samo da ponovo krenes po licnoj osnovi da pametujes kao i uvek sto radis.
:: :: U vezi svega ostalog sto si napisao: Ja sam ponosan na svoje prijatelj sa kojim mogu da se posavetujem i nemam nikakva problem sa tim da pitam ako me nesto zanim a tebi svak cast na svemu sto si napisao, nadam se da si ponosan na sebe i svoju velicinu koja se oslikava u tim recima.
Zajebani76 @Daum 27.04.2009. 16:25 #110556

Ja priznajem da sam mali i sve sto slozna skupina kaze, narocito sam mali za ovaj forum, ajde sada vi vetrani i dokazani znalci pokazite koliko ste veliki, moze tako?

Da ne tupimo mnogo sta ko zna i sta ko ume i moze, iskustvo, veteranstvo itd, ja sam rekao svoje na temu X58 i IOH cipa a vi pokazite da nisma upravu i za to i za bilo sta drugo sto sam napiso ovde na forumu. Argumentima ako je moguce bez ironicnih komentara ko je mali za koga i tih glupih tripova i ja cu pokoriti vasem znanju i iskustvu, ali u skladu sa vasom velicinom ocekujem da kazeta ako sam upravu, da sam upravu, bez mnogo objasnjavanja.

Samo da upozorim veteransku druzinu ja za sve sto kazem imam dokaze crno na belo slikano pretestirano itd, nemojte bez argumenata da se suprotstavljata da nebi doslo do toga da ponovo kao vas saborac ostanete bez teksta pa pocnete po licnoj osnovi da objasnjavate nesto od kulina bana pa na ovamo, vazi?

P.S. Ovo je upuceno svima koji smatraju da nisam upravu, osecaju se povredjeno onim sto kazem ili zele da stanu na stranu veteranske skupine, koja ocigledno misli da je nakon 1000 nakucanih postova sve sto kazu vek i amin, ma koliko to bila neistina, lapsus ili nesto trece.
philaemos Re: Re: Re: @SkyFire 27.04.2009. 16:27 #110557

Hehe.... nisko...
A sto se tice tih cyber bezi od toga ko` djavo od krs`a, upoznao jednu u WoW-u, a ono debela svedjanka... nisam ni ja lepotan, ali sto ima skotova strasno

:: @philaemos@ Otvorio bi on nalog za FaceBook ali ne zna,i za MSN sam mu ja otvorio Ali evo obecavam da cu da mu otvorim nalog i da mu ubacim po koju cyber prijateljicu samo da mene vise ne dav

SkyFire Re: Re: Re: Re: @SkyFire 27.04.2009. 16:32 #110558

Cut,pss..Nemoj ovo nikom da kazesali ja sam imao priliku da upoznam devojku koja je znaci BOOMBA,gledas i ide ti voda na usta.Bio sam sa njom 6 meseci
Samo u svakom slucaju treba izbegavati svakako,kako zbog mentalnog zdravlja tako zbog raznih drugih sporednih efekata i mogucnosti.

:: Hehe.... nisko..
:: A sto se tice tih cyber bezi od toga ko` djavo od krs`a, upoznao jednu u WoW-u, a ono debela svedjanka... nisam ni ja lepotan, ali sto ima skotova strasn
:: ________________________________________________
:: Hope is the first step on the road to disappointment.
:: :: @philaemos@ Otvorio bi on nalog za FaceBook ali ne zna,i za MSN sam mu ja otvorio Ali evo obecavam da cu da mu otvorim nalog i da mu ubacim po koju cyber prijateljicu samo da mene vise ne dav
Zajebani76 @SkyFire 27.04.2009. 16:32 #110559

Opet nista nis rekao na temu IOH a vidim pozvao si drugara u nameri da brans svoju glupost do kraja. Sada ste dvojica (Daum) pa ako ste zavrsili sa diskusijom koja nije vezana za temu mogli bi da se vrtite na temu i pokazete vase iskustvo i znanje. Sta mislis o tome?
Scyter Re: 27.04.2009. 16:41 #110563

broj poruka: 8138
Ode tema u *urac......

The Way It`s Meant To Be Played

philaemos Re: @SkyFire 27.04.2009. 16:46 #110566

Mene niko ne mora da pozove, ukljucim Firefox ukucam user i pass na Berzi pa citam sta me zanima, imi ok misljenje o coveku pa sto da se ne salimo, ako treba nesto da se ozbiljno razgovara to se radi uzivo, a ne preko interneta i chat-a, to je za malu decu, u fazonu: ``Ja zaradjujem 4500 eura mesecno, zivim u gajbi od 300 kvadrata u centru, dodji da ti razbijem glavu, pizd@ ti materina...`` i tako to....
Ako imas nesto sa Sky-em to ti raspravljaj sa njim, mene nemoj da uzimas u usta, sta vas dvoje imate od nerasciscenih racuna ma savrseno ne zanima, a nikoga ne poznajem u stvarnom zivotu, sem jedne osobe sa PC Berze, koja ovde nije postovala...
Mnogo se uzrujavas... zato ti je Sky i rekao `syber`... ali ti ne razumes
Postovao sam na milijardu foruma, pa znam gde su granice, ali su me uvek nervirale paljevine kao ti.
Pozdrav

:: Opet nista nis rekao na temu IOH a vidim pozvao si drugara u nameri da brans svoju glupost do kraja. Sada ste dvojica (Daum) pa ako ste zavrsili sa diskusijom koja nije vezana za temu mogli bi da se vrtite na temu i pokazete vase iskustvo i znanje. Sta mislis o tome?
Daum Re: @Daum 27.04.2009. 16:46 #110567

broj poruka: 12810
Promasio si temu kompletno. Niko te nije nazvao malim `covekom`, i broj postova ne opravdava nikoga (opet si pogresno razumeo)...
Ovi tvoji komentari samo pokazuju tvoju nezrelost...

:: Ja priznajem da sam mali i sve sto slozna skupina kaze, narocito sam mali za ovaj forum, ajde sada vi vetrani i dokazani znalci pokazite koliko ste veliki, moze tako
:: Da ne tupimo mnogo sta ko zna i sta ko ume i moze, iskustvo, veteranstvo itd, ja sam rekao svoje na temu X58 i IOH cipa a vi pokazite da nisma upravu i za to i za bilo sta drugo sto sam napiso ovde na forumu. Argumentima ako je moguce bez ironicnih komentara ko je mali za koga i tih glupih tripova i ja cu pokoriti vasem znanju i iskustvu, ali u skladu sa vasom velicinom ocekujem da kazeta ako sam upravu, da sam upravu, bez mnogo objasnjavanja
:: Samo da upozorim veteransku druzinu ja za sve sto kazem imam dokaze crno na belo slikano pretestirano itd, nemojte bez argumenata da se suprotstavljata da nebi doslo do toga da ponovo kao vas saborac ostanete bez teksta pa pocnete po licnoj osnovi da objasnjavate nesto od kulina bana pa na ovamo, vazi
:: P.S. Ovo je upuceno svima koji smatraju da nisam upravu, osecaju se povredjeno onim sto kazem ili zele da stanu na stranu veteranske skupine, koja ocigledno misli da je nakon 1000 nakucanih postova sve sto kazu vek i amin, ma koliko to bila neistina, lapsus ili nesto trece.
gile23 ... 27.04.2009. 16:53 #110569

broj poruka: 9121
Ok, Zajebani i Sky su nestu u SX team-u sta nemam pojma, ali obojica testiraju hardware, verovatno su njih dvojica testirali vise hardware-a nego pola nas ovde kada se sabere. @Zajebani i Sky momci klokujte nesto pa se smirite, evo posto imate sad ovo DFI takmicenje, ko prvi stigne cifru od 10GHZ sa I7 920 dam mu 100 dinara.

Pozdrav!

STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs