Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Koja ploca?
STRANA 3 OD 3
gile23 ... 08.06.2009. 22:00 #119895

status: user
broj poruka: 9121
Ma koja promaja :), imam jednu 12-icu koja ne znam ni ja kako duva hladan vazduh sa obe strane , a lima koji je naspram graficke (stranica koja se skida) je vreo (grafa 80 stepeni u idle 70% kuler), razmisljao sam da uzmem jednu 9-ku da duva u grafu, ali ipak nisam uzeo :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 08.06.2009. 22:16 #119898

broj poruka: 12057

Duva sa obe strane...hahahahahahaha....boles` i ludos`. Kad smo kod toga, ne možeš promaju napraviri sa jednim ventilatorom koji duva na sve strane...ahahahahhahaah.

Off Topic
Gleda mi keva sad neki film i pita me dal je to Ričard Barton, a ja ni 5 ni 6 nego Ričard Sempron i umirem po kući već pola sata....hahahahhahaa.....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Ma koja promaja :), imam jednu 12-icu koja ne znam ni ja kako duva hladan vazduh sa obe strane , a lima koji je naspram graficke (stranica koja se skida) je vreo (grafa 80 stepeni u idle 70% kuler), razmisljao sam da uzmem jednu 9-ku da duva u grafu, ali ipak nisam uzeo :)
::
:: Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: ... 08.06.2009. 22:33 #119903

broj poruka: 9121
Pa normalno da ne mogu sa jednim, samo da nabacim pare pa da pokupujem ostatak i ovaj mucenik je sav prasnjav, a duva na sve strane jer sam ga platio 800 dinara (silent CM fan 19db), vidi se da se sta radi amd ulazi u svaku sferu zivota :).

Pozdrav!

:: Duva sa obe strane...hahahahahahaha....boles` i ludos`. Kad smo kod toga, ne možeš promaju napraviri sa jednim ventilatorom koji duva na sve strane...ahahahahhahaah
:: Off Topi
:: Gleda mi keva sad neki film i pita me dal je to Ričard Barton, a ja ni 5 ni 6 nego Ričard Sempron i umirem po kući već pola sata....hahahahhahaa....
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ma koja promaja :), imam jednu 12-icu koja ne znam ni ja kako duva hladan vazduh sa obe strane , a lima koji je naspram graficke (stranica koja se skida) je vreo (grafa 80 stepeni u idle 70% kuler), razmisljao sam da uzmem jednu 9-ku da duva u grafu, ali ipak nisam uzeo :)
:: ::
:: :: Pozdrav
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antilohije aj i ja da prospem svoju pamet.... 09.06.2009. 00:04 #119935

broj poruka: 690
kad bi sad kupovao plocu, to bi bila Biostar TA790GXB AM2+ (stavise odoh sutra da je kupim)
a sto se tice kucista i frontier su skroz super ali sa nekim ocz napajanjem i ubacivanjem 12cm chieftecovih ventilatora... niste obratili paznju kako taj frontier ili msi prave dobar raspored i opcije za ventilatore, napred, nazad, dva sa strane, pa to nema ni cooler master na nekim jeftinijim kucistima. ostalo i nije bitno, to je samo oklop. e sad ko voli da mu je komp lep a ne brz nek da za kuciste a zakine na procesoru, ploci, memoriji...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs