Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Sudar MSI divova :)
STRANA 3 OD 3
DmasteRNo1 Kako vas nije sramota 05.06.2010. 18:44 #220113

status: user
broj poruka: 6107
da ružite MajkroStar, kad na dresovima Partizanovih fudbalera piše MSI. To valjda govori o kvalitetu dotične firme (kompanije).

Phenom II X3 720BE
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: Kako vas nije sramota 05.06.2010. 18:48 #220115

broj poruka: 9006
To na partizanovim dresovima je MSIndustrial

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: da ružite MajkroStar, kad na dresovima Partizanovih fudbalera piše MSI. To valjda govori o kvalitetu dotične firme (kompanije)
::
DmasteRNo1 E, ako je tako 05.06.2010. 18:55 #220119

broj poruka: 6107
onda to govori o kvalitetu našeg šampiona u fuzbalu. Dobro je pa nisu našli neki JNC, ANS, Rex Power i slične proizvođače `kung-fu` napajanja.

Phenom II X3 720BE
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

VANJA022 RE! 05.06.2010. 19:19 #220125

broj poruka: 62

koji JAPANSKI kondenzatori, kazes pise na njihovom sajtu!!!Pa i na tarabi pise P_ _ _ A pa uzmi i karaj!!!EE ljudi veruju raznim Awords-ima koji kao i sve pomenute firme dobijaju samo zato sto Bandle primerke salju prvo njima, a ja kazem da jedino GA stavlja odlicne komponente, ali stepenuju kvalitet pa koliko platis toliko i dobijes, u mom slucajevima cak i problematicne po mnogim misljenjima MSI ploce sa N-Force kontrolerima , kod mene rade cak i 6 god., mada mahom sve je to ista tehnologija ali zasto na ime ASUS da pucam 20-50E, a i opste poznato da su obicni prevaranti NPR: grafa Formula izvedba nije ni za 1 C bolja od ostalih kulera , cist marketing, naprave plasticnu masku i aj muve na G.....Rezaci opsti uzas, grafe nista posebno,monitori krs i lom, maticne aj da ne preterujem cist prosek!!!!I da ne radim za MSI!!Ali na kraju: ko zeli da stavi taj SHIT u kuciste izvolte lepo, ja sam sastavio preko 1000 PC izrazito samo MSI i GA i nisam imao nekompatabilnosti niti ikakvih problema, samo treba objasniti ljudima da imaju PC za 150E ali i za 1500E, od tetris masine do ozbiljnih poslovnih racunara, i da MSI i ATI =Formula 1 timovi!!!TO SVE GOVORI!!!

Daum Re: RE! 05.06.2010. 19:39 #220130

broj poruka: 12810
To što ti zoveš prosek, drugi zovu vrhunski kvalitet koji je zaslužen godinama. Ne vidim stvarno šta misliš da postigneš kenjanjem na forumu kad svi znamo koliko je (ne)kvalitetan MSI, i smešno je da pokušavaš sad ti da otvaraš oči svima nama zaluđenicima koji bacaju pare na Asusa...

Smešan si stvarno, MSI je bio govno i ostao govno hteo ti to ili ne... ROG serija Asusa je nešto što MSI neće imati nikad jer nema budala koje bi bacale pare na MSI...

Mi o vuku a vuk na vrata....
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=27296&forid=9&katid=2

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: koji JAPANSKI kondenzatori, kazes pise na njihovom sajtu!!!Pa i na tarabi pise P_ _ _ A pa uzmi i karaj!!!EE ljudi veruju raznim Awords-ima koji kao i sve pomenute firme dobijaju samo zato sto Bandle primerke salju prvo njima, a ja kazem da jedino GA stavlja odlicne komponente, ali stepenuju kvalitet pa koliko platis toliko i dobijes, u mom slucajevima cak i problematicne po mnogim misljenjima MSI ploce sa N-Force kontrolerima , kod mene rade cak i 6 god., mada mahom sve je to ista tehnologija ali zasto na ime ASUS da pucam 20-50E, a i opste poznato da su obicni prevaranti NPR: grafa Formula izvedba nije ni za 1 C bolja od ostalih kulera , cist marketing, naprave plasticnu masku i aj muve na G.....Rezaci opsti uzas, grafe nista posebno,monitori krs i lom, maticne aj da ne preterujem cist prosek!!!!I da ne radim za MSI!!Ali na kraju: ko zeli da stavi taj SHIT u kuciste izvolte lepo, ja sam sastavio preko 1000 PC izrazito samo MSI i GA i nisam imao nekompatabilnosti niti ikakvih problema, samo treba objasniti ljudima da imaju PC za 150E ali i za 1500E, od tetris masine do ozbiljnih poslovnih racunara, i da MSI i ATI =Formula 1 timovi!!!TO SVE GOVORI!!
Danijelk ..... 05.06.2010. 19:46 #220131

broj poruka: 1541
Kad o necemu nemas pojma onda nemoj po tom da pljujes! ASUS Formula kosta vise ne zbog kulera koji izgleda kao formula vec zato sto je stampana ploca same kartice kvalitetnija, ima bolju naponsku sekciju, solid-state kondenzatore i odlican OC potencijal, zahvaljujuci i kuleru koji je i efikasan, pored estetskog izgleda. Uostalom svako normalan zna ko je ASUS a ko MSI tako da bez dalje diskusije...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antimatery Pa polako 05.06.2010. 20:23 #220136

broj poruka: 997
Pazite svi su oni na takvom tehnoloskom nivou da mogu da naprave stabilne ploce, ja najvise volim ASUS ali kad smo kod top modela ne bi se ljutio da vidim u mojoj masini ni Gigabyte, ni MSI , a ni Asus za neki Intel I7 recimo X58 , ko kaze da nevaljaju MSI ploce sa ovim cipsetom, a ko kaze da Asus i Gigabyte neveljaju?

Stvar jeste u tome da msi je pravio one budjave ploce MPC61 cip setom koje su kostale bulk 3-4k dinara, pa sa njima nesto ocekuju, jednostavno da se nepravimo blesavi bar mi koji malo nesto vise znamo , zna se kako se bira ploca potreba pa onda birate kvalitet prema potrebi, kondenzatori sva tri navedena proizvodjaca vrse posao, netrazim im kondenzatore koje koristi NASA.

Lako na netu mozete pronaci koliko su sve tri firme prodale ploca, za sve tri mogu da kazem lepa brojka, nemoze se opstati nekvalitetom godinama, ok neka serija ili jeftino ali ploce od 100e pa nagore koja nevalja ? Jedino mozete zameriti manje modula za RAM, ili tako nesto sto nema veze sa kvalitetom ugradjene komponente...

Sta fali ovome ??? ima i MSI

http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2008/12/02/asus-p6t-deluxe/5

nista !!!

Sve je relativno !!!

culle re 06.06.2010. 02:32 #220220

broj poruka: 61
ako ne uzmem onu biostar ta870+ u atomu onda pazarim ako ima na lageru

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1899
mslavko82 Re: Re: RE! 06.06.2010. 13:18 #220282

broj poruka: 721
E bas taj post sto ga navodis pokazuje o cemu ja pricam. Ploca je tu savrseno ispravna, nesto je bilo lose podeseno u BIOS-u, verovatno ga zeza neka kartica, ali ploca je ispravna. Medjutim, cim se pomene MSI, odmah svi skoce da vicu kako ne valja i kako je djubre, a nisu ga ni videli ni probali. Da je Asus bio u pitanju, jednostavno bi se pripisalo losem podesavanju i cao, a ovako svi vicu MSI djubre... :) Jes da je MSI imao dosta losih modela u proslosti, ali se ovde uglavnom stavlja u rang ECS-a, sto definitivno nije istina... Cisto preterivanje....
Niko ne spori da Asus ima kvalitetnije proizvode od MSI-a (izuzev Vanje koji bas preteruje), ali kada se u obzir uzme i cena, puno puta MSI izadje bolji izbor, kod jeftinijih ploca naravno. Ovde coveku preporuciste Asus-ovu 760G integrusu sa opaskom da je bolja od svakog MSI-a, a taj isti MSI 770-G45 je jedna od najoverklokabilnijih ploca sa 770 cipsetom. Ali nije dovoljno izvikana, to je budjavi MSI, to ne valja, itd... Dobro mu ne rekoste da uzme Asus M4N68, pa to je Asus, sta mu fali ?!?

:: Mi o vuku a vuk na vrata...
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=27296&forid=9&katid=

E a i ti ga pretera. Asus stvarno ima dobre maticne (sa grafickim se bas i nisu proslavili, bar sa ATI-jem, mada im je HD5000 serija solidna) i stvarno su najkvalitetnije. Problem je sto njihove jeftinije ploce cesto znaju da budu bas osakacene, nekad i previse, ali sto se tice skupljih, to stvarno nema smisla polemisati... Nisu oni najveci proizvodjaci maticnih slucajno :) Sta mislis, otkud im toliko fanova, sigurno ih nisu stekli prodajuci semenke... :)

:: :: koji JAPANSKI kondenzatori, kazes pise na njihovom sajtu!!!Pa i na tarabi pise P_ _ _ A pa uzmi i karaj!!!EE ljudi veruju raznim Awords-ima koji kao i sve pomenute firme dobijaju samo zato sto Bandle primerke salju prvo njima, a ja kazem da jedino GA stavlja odlicne komponente, ali stepenuju kvalitet pa koliko platis toliko i dobijes, u mom slucajevima cak i problematicne po mnogim misljenjima MSI ploce sa N-Force kontrolerima , kod mene rade cak i 6 god., mada mahom sve je to ista tehnologija ali zasto na ime ASUS da pucam 20-50E, a i opste poznato da su obicni prevaranti NPR: grafa Formula izvedba nije ni za 1 C bolja od ostalih kulera , cist marketing, naprave plasticnu masku i aj muve na G.....Rezaci opsti uzas, grafe nista posebno,monitori krs i lom, maticne aj da ne preterujem cist prosek!!!!I da ne radim za MSI!!Ali na kraju: ko zeli da stavi taj SHIT u kuciste izvolte lepo, ja sam sastavio preko 1000 PC izrazito samo MSI i GA i nisam imao nekompatabilnosti niti ikakvih problema, samo treba objasniti ljudima da imaju PC za 150E ali i za 1500E, od tetris masine do ozbiljnih poslovnih racunara, i da MSI i ATI =Formula 1 timovi!!!TO SVE GOVORI!!
:: ::
:: ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs