E tebe Snups tek zabole qitojko, vidim već ode ona tvoja memorija.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Evo sad bih bacio ovo moje na oglas i istog trenutka mu dao 130 :: :: Ja kazem, nek izbaci na oglas 14 000 fixno i odlazi sto posto. Nije mu toliko hitno za jedan dan. Dzabe baca 1000din. Da ja sad nemam cpu i plocu, sa zadovoljstvom bih mu dao 140e, skoro 30 manje nego u radnji. Ne slusaj ciciju, samo pali vatru. NE DAJ ZA 130 ::
Ode, grota da stoji u sefu :) Vole ljudi ekskluzivu, ja da mi treba, kupio bih je isto :) sto da kao svako furam kingston ako mogu da imam za koju stotku vise nesto sto mozda niko u zemlji nema :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: E tebe Snups tek zabole qitojko, vidim već ode ona tvoja memorija. :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Evo sad bih bacio ovo moje na oglas i istog trenutka mu dao 130 :: :: :: :: Ja kazem, nek izbaci na oglas 14 000 fixno i odlazi sto posto. Nije mu toliko hitno za jedan dan. Dzabe baca 1000din. Da ja sad nemam cpu i plocu, sa zadovoljstvom bih mu dao 140e, skoro 30 manje nego u radnji. Ne slusaj ciciju, samo pali vatru. NE DAJ ZA 130 :: :: ::
:: Druze evo ti moj broj - 064/994-1442, pa da se cujemo za 130 e : :: :: :: :: A u školi će te naučiti sve... sem kako da napraviš pare! :: :: :: :: - ovo ti pričam iz iskustva ALI o5 moraš studiraš da upoznaš nove ljude jer poznanstvo = bogatstv :: :: :: :: 130€ - 066/BAD-BO :: :: sshark69@gmail.co :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: Treba mi novac za skolovanje. Sad mi je prioritet skola, pa, posle sve ostalo.
Kupac ... jesi li apsolutno, ali APSOLUTNO siguran da to u stvari nisu oni procesori od po 150€ bez kulera koji su se mesecima vukli po oglasima PCBerze? I da ti kojim slučajem nije uvaljen jedan od tih sa dodatnim kulerom i lepim snovima o tome da jadni student koji je ostao bez para rasprodaje materijalno iz kuće da bi se školovao?!? Dobro proveri pre kupovine šta si dobio, da nije posle, e jebiga, pa ovo je primerak koji su testirali i klokovali do krajnjih granica zlotvori i meni ga uvališe sa sve jajima ... hehe
:: :: Kupljeno, čujemo se sutra... :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: Druze evo ti moj broj - 064/994-1442, pa da se cujemo za 130 e : :: :: :: :: :: :: :: A u školi će te naučiti sve... sem kako da napraviš pare! :: :: :: :: :: :: - ovo ti pričam iz iskustva ALI o5 moraš studiraš da upoznaš nove ljude jer poznanstvo = bogatstv :: :: :: :: :: :: 130€ - 066/BAD-BO :: :: :: sshark69@gmail.co :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: Treba mi novac za skolovanje. Sad mi je prioritet skola, pa, posle sve ostalo.
S cicijom nikad nije dosadno I meni bi cudno kako dade tolike pare pre 2-3 meseca a sad nema nista. I sto ne prodade i plocu... Questiones, questiones...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Cicijo... pazi se ljudi koji su uvek nasmejani, prodavac u svako doba dana može dobiti poziv na informativni razgovor, i sve što uz to ide, tako da je taj cpu do feb. 2014 nov, nov, nov... - hvala brizi i savetima, ti si 1 divan mladi čovek, svaka čast...
Not 4 Every1
:: Kupac ... jesi li apsolutno, ali APSOLUTNO siguran da to u stvari nisu oni procesori od po 150€ bez kulera koji su se mesecima vukli po oglasima PCBerze? I da ti kojim slučajem nije uvaljen jedan od tih sa dodatnim kulerom i lepim snovima o tome da jadni student koji je ostao bez para rasprodaje materijalno iz kuće da bi se školovao?! :: Dobro proveri pre kupovine šta si dobio, da nije posle, e jebiga, pa ovo je primerak koji su testirali i klokovali do krajnjih granica zlotvori i meni ga uvališe sa sve jajima ... heh :: :: :: :: :: Kupljeno, čujemo se sutra... :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: Druze evo ti moj broj - 064/994-1442, pa da se cujemo za 130 e : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A u školi će te naučiti sve... sem kako da napraviš pare! :: :: :: :: :: :: :: :: - ovo ti pričam iz iskustva ALI o5 moraš studiraš da upoznaš nove ljude jer poznanstvo = bogatstv :: :: :: :: :: :: :: :: 130€ - 066/BAD-BO :: :: :: :: sshark69@gmail.co :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Treba mi novac za skolovanje. Sad mi je prioritet skola, pa, posle sve ostalo.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.