Ja Magme cim nadjem kupujem 2 komada. Ali nema jbg. Ima oni svetleci. Dobar je i Silverstone AIR Penetrator ali nije za H70 posto ima ono sto usmerava vazduh napred a malkice i koci tako da je za kuciste.
RAM Cooler je i za ukras i za deo oko procesora. Hocu ladovinu u kompu Teze ce da procurio ako se ne dira i ne cacka mnogo. Najgore ga je kriviti dok je procvrscen za procesor. Ja kada sam menjao pastu lepo skinem ga skinem poastu sa njega. Nataknem zastitnu plastiku na pumpu, skinem pastu sa procesora pa onda lepo polako u prirodni polozaj. Trenutno sam pregledavao svaku vrstu BIOSa na kartama GTX580 I GTX570 da vidim da li je sve kako treba i dobro sam iscitavao klokove u raznim situacijama. Bolest moja nema leka. Mada bi i sami mogli da pogledate malo sta imate unutra.
I idite malo na ASUS na IT svetu pogledajte kako treba da izgleda strana najpoznatijeg i najboljeg proizvodjaca a ne kao do pre koju nedelju. ASUS nereferentno mora sve da bude dostupno. Pa ko nema kesa i ima 30% manje da odvoji da razmisli o nekoj drugoj koja se pokazala dobro. A ne voltage tragedije u nedostatku ASUS-a. Od kako sam kupio moju nisam mogao da se odmorim kuci u glavi mi je sevalo da Sky nije mogao da instalira driver i nisam mogao da se odmorim od brige nego sam krenuo i ubacio je podigla sistem odmah ona ali i dalje nisam bio miran dok nije prihvatila i onaj sa diska i najnoviji.
:: Ja Magme cim nadjem kupujem 2 komada. :: Ali nema jbg. Ima oni svetleci. Dobar je i Silverstone AIR Penetrator ali nije za H70 posto ima ono sto usmerava vazduh napred a malkice i koci tako da je za kuciste ::
Nema teorije one su za Saybertooth. Za mene je Enermax Magma posto imam ROG. Jedina solucija je Scythe S-FLEX 1900RPM. Ali to otom potom ima ih a ovi ako nalete novi odmah uzimam.
Pametno. Gentle Thypoon i on su preporuceni kao najbolji. Verovatrno i Magma je tu negde. Samo sto je Gentle Th... ruzan sa onim sivim perima. Da je crn bio bi mocan. Kao CM ima neke nove dobre. Samo da se prosece rupa iza i 2xScythe na 1900 pa ce manja razlika da bude u odnosu na Megahalem. Sta njima ventilatori ne udaraju nigde nama 405 vazduha bioje u resteke a 20% se zadrzava nekoliko sekundi. To je 1-2C.
Mada Corsair sada sprema opeleo Megisi i Nocuti vec sa H80 da i ne govorim o H100. H100 je ako iscackaju neku reviziju nabrzaka da im ne pomogne.
pa valjda ventilator kupujes zbog njegovih performansi a ne zbog izgleda bemu misha golishavog, ofarbas mu perajca u crveno i eto ga ROG
:: Pametno. Gentle Thypoon i on su preporuceni kao najbolji. Verovatrno i Magma je tu negde :: Samo sto je Gentle Th... ruzan sa onim sivim perima. Da je crn bio bi mocan. Kao CM ima neke nove dobre. Samo da se prosece rupa iza i 2xScythe na 1900 pa ce manja razlika da bude u odnosu na Megahalem. Sta njima ventilatori ne udaraju nigde nama 405 vazduha bioje u resteke a 20% se zadrzava nekoliko sekundi. To je 1-2C :: :: :: Mada Corsair sada sprema opeleo Megisi i Nocuti vec sa H80 da i ne govorim o H100 :: H100 je ako iscackaju neku reviziju nabrzaka da im ne pomogne :: ::
Pa kada bi jedan bio od papira a drugi ventilator onda je to bitno ali posto je razlika max 5% onda je bitniji izgled. Noctua i Gentle Thypoon ventilatori nisu toliko bolji od Magma i FLEXa. Drugo nema da se kupe nigde.
:: Pa kada bi jedan bio od papira a drugi ventilator onda je to bitno ali posto je razlika max 5% onda je bitniji izgled. Noctua i Gentle Thypoon ventilatori nisu toliko bolji od Magma i FLEXa :: Drugo nema da se kupe nigde :: :: ::
ma sve je to isto sranje, proseravanje, odes lepo na banovo brdo i odaberes, ima MORE ventilatora i sad kao od tih ti bas ni jedan ne odgovara jer je u samom vrhu ta MAGMA itd.. mislim realno
:: Pa kada bi jedan bio od papira a drugi ventilator onda je to bitno ali posto je razlika max 5% onda je bitniji izgled. Noctua i Gentle Thypoon ventilatori nisu toliko bolji od Magma i FLEXa :: Drugo nema da se kupe nigde :: :: ::
Ali izgled za nesto sto stoji zatvoreno unutra i sto se ne vidi je takodje jako bitan, ako ne i bitniji od funkcionalnosti...
Sledece random sto ce da kuka i da se buni je power dugme za paljenje kompa, ne svidja mu se kako klikne , a i nije glatko , zulja mu prts... To treba zameniti bar 50 eura za power dugme!(ali neko lepo...)
:: ma sve je to isto sranje, proseravanje, odes lepo na banovo brdo i odaberes, ima MORE ventilatora i sad kao od tih ti bas ni jedan ne odgovara jer je u samom vrhu ta MAGMA itd.. mislim realn :: :: :: :: Pa kada bi jedan bio od papira a drugi ventilator onda je to bitno ali posto je razlika max 5% onda je bitniji izgled. Noctua i Gentle Thypoon ventilatori nisu toliko bolji od Magma i FLEXa :: :: Drugo nema da se kupe nigde :: :: :: :: :: ::
Magme su odlične zbog odnosa buka/protok, vrlo su tihe, a sasvim lepo hlade, ali da su najbolje, nisu, ima fanova sa dosta boljim protokom, ali i većom bukom. __________________ Scourge of PCBerza
Sta ste predstavili ljudima kao da ja izvoljevam nesto. Cas dajem previse para, cas izvoljevam, sta vam nije pravo. Dajem tolike pare ali ocekujem da je ono sto sam kupio radi kako su mi predstavili. Jer sam ja kriv kada oni ne naprave kvalitetno a uzmu pare za 3 kvalitetna. Ne vase cutanje je i dovelo dovde. Na kraju ce kisobranchic da stoji umesto kulera da kupite drugi i upropastite garanciju. Garancija je 3 godine ako ne koristis stvar. Cim je stavis u komp unistio si garanciju. To oni hoce. Evo ima... Platim stvar koja vredi 50e oko 200e i jos da cutim ako ne radi lepo. Nema sanse. Sve sto radi lepo a ne ocekujem da leti nego ono sto su napisali. Kada kupis auto ide koliko kazu i kochi kako kazu da ne zgazis coveka. Ovde samo zato sto nije ljudski zivot u pitanju misle da mogu da zajebavaju.
I sta me zbunjujete dosao sam da kazem da sam provalio kako mozete da imate one sundjere za H70. Video sam lezaljku u supermarketu koja je 300din. Za p[lazu sundjerastu materijal identican skoro jos meksi mrvu, udobniji za plocu. Ne pali se lako jer je za sunce. Isecete komad i imate zastitu za H70. Xaxa odliocna ideja zar ne???
Pa ne morate da kupujete kuler od 120e zato sto menjate plocu. Ja pitao GIGATRON jer ce da donesu bracket oni nisu objavili pitanje. Sakrili. Da bi ljudi kupoili kulere za nove ploce. Nema sanse. Ja moram spremiti te zezalice za selidbu. Sve ce se u isto vreme preseliti. 650D nece odmah da se napuni nego u njega ide Crosshair 5, dotle ce da stoji. Necu svaka mesec dva da vadim delove napolje. Nisam ja overkloker habadzija. A onda prenos live. Sklapanje kompa. Selidba u kuciste. Montiranje, najlepsi komp na svetu se sklapa u Obsidian 650D. ENGTX580 DCII, kosmar mnogih overklokera, X-750 silent PSU, Crosshair 5 Formula bezs Thunderbolta + Octa Core = SB nema sanse. Dominator cesljevi sa crvenim hladnjacima na njima za Bulldozer. 4x4GB ili 4x2GB sve jedno. Njegovo velicanstvo H70. I sve zajedno lepse jeftinije a istih performasi kao surovo skupi Intel.
:: :: :: :: Ja pitao GIGATRON jer ce da donesu bracket oni nisu objavili pitanje. Sakrili.
Ovo si se nesto zaebo, nema sanse jer oni uvoze sve zivo pa i bracket-e, imali su brdo bracket-a za megu za AMD kit pa su rasprodali, oni to rasprodaju sve za kratko vreme, ljudi kupuju ko blesavi!
Pa da imaju kupio ga. Ne mislim na razne brackete mislim na Corsair H50/H70 AM3 Bracket koji nije ni dolazio a rekli su da ce dolaziti. Da ce imati za AM3+ ploce dok nisu ni znali da ce moci isti. Ali guma se tesko skida i treba novi. Zato kupujem sledeci put H60. Nema zezanja. Previse je dovoljan za svaki gamerski klokovani normalno procesor. Nije dovoljan skor manijacima. Ali sta ce njima matic na u kompu. Zasto da radi na 5.GHz kada moze na 5.5GHz. Steta meni bi bilo krivo. Kada vec se izbezumljuju nek se iozbezume do kraja. Ovako su 24/7 poluizbezumljkeni a ne valja im H serija. Malecki se nasrafi preko bracketa maticne i vozi. Hladi stabilno klokovane Phenome koliko god da ih klokujes stabilno. Jos kada bi ona pupma na ovaj radiator od H70 isla, super. Ovaj ima lepsi radiator.
:: Pa da imaju kupio ga. Ne mislim na razne brackete mislim na Corsair H50/H70 AM3 Bracket koji nije ni dolazio a rekli su da ce dolaziti. Da ce imati za AM3+ ploce dok nisu ni znali da ce moci isti. Ali guma se tesko skida i treba novi :: Zato kupujem sledeci put H60. Nema zezanja. Previse je dovoljan za svaki gamerski klokovani normalno procesor. Nije dovoljan skor manijacima. Ali sta ce njima matic na u kompu. Zasto da radi na 5.GHz kada moze na 5.5GHz. Steta meni bi bilo krivo. Kada vec se izbezumljuju nek se iozbezume do kraja. Ovako su 24/7 poluizbezumljkeni a ne valja im H serija. :: Malecki se nasrafi preko bracketa maticne i vozi. :: Hladi stabilno klokovane Phenome koliko god da ih klokujes stabilno. :: Jos kada bi ona pupma na ovaj radiator od H70 isla, super. Ovaj ima lepsi radiator ::
OK javite kada dodje. Da znam. Hocu da skupim opremu za Crosshair 5. Mada moguce da cu ovaj prodati za 50e i kupiti H60 ako nadjem ali opet bi kupio tam AM3 bracket da se nadje.
Ja da imam SB odmah bi uz njega kupio H70 i na 4.0GHz i ni megaherz vise.
:: OK javite kada dodje. Da znam. Hocu da skupim opremu za Crosshair 5. Mada moguce da cu ovaj prodati za 50e i kupiti H60 ako nadjem ali opet bi kupio tam AM3 bracket da se nadje :: :: Ja da imam SB odmah bi uz njega kupio H70 i na 4.0GHz i ni megaherz vise :: :: ::
Zamislite dodjes po SB a zanima te kuler i samo pomislis na izgled kompa i normalnih 4.0GHz. Jer to nije premnogo za SB svaki dan. Po njima vidim da drza i na 4.5GHz pa ne znam sta je stvarnost vise a sta maska njihova. To je dovoljno i za dve grafike i za stabilan rad i izgled i za temp. Ovako imaju 4.5GHz i preko sa kockom metala i grafikama za koje je dovoljan Intel Duo.
To bi taj dan uzeo ne bi ise vratio kuci sa 2600K bez H70. Za njih treba opet H70 jer je bolji malo. Jak CPU, klokovan bolje jaci. Za mene moze i H60.
Zamislite kada stigne H100 pa nasviraju SB ili tek Ivy Bridge, tu nece trebati grafika. Toliko ce ga klokvati da ce i da pocne da daje GPU skorove vece nego GTX580 ili 6990. iVY BRIDGE 6.6 GHz + GTX560 9000 scor 3d mark 11. Ima procesor sve nogama u dupe grafiku ako zanemoca.
Taj nema kocku za njega sam lepo rekao da je dobar kao toster, kada ga sprzi samo stanji hleb i ispadne dole. Ne moram da seckam na trouglice uopste. Jedini ytakav koji bi mogao da bude kod mene 2-3 meseca dok ne dosadi je CM V8. Ovde su mu smanjili kvalitet zahvaljujuci Megahelmu i Noctua kuleru ali po svetu lepo hladi klokovane Intele. To nisu ventilatori mog fazona. Zauzimaju mesta, metalima i plasticnim ventilatorima pokrivaju moju lepu crveno crnu ROG plocu.
Ja sam H70 cistio jednom od kada ga imama i nije bilo vise prasine nego sto bi prstom pokupio sa prasnjavog stola. Malo samo.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.