Hvala ve! @ObradMi: jos od vremena DOS 6.22 + Win 3.1...
02.09.2011. 16:34
status: user broj poruka: 11019
gde je Win ipak bio samo graficki interface za DOS, ne `silazim` sa dual OS config-a (bilo je tu i triplex/triper kombinacija tipa 2xWin +Linux). Ko se bavi servisom (makar i part-time job varijantom) taj zna zasto (k`o Jelen pivo: muskarci znaju zasto, he, he!).
Jao! A sto ima zvuk! Pazite: i na ovoj ploci (kao i na P5Q) je Realtek. Ali ovde ima neke X-Fi nadogradnje. Rezultat je: separacija kanala, do bola! Dinamika zvuka takodje... MP3 i zvuk sa ovih .flv na Tube-tu jedva prepoznajem (u dobrom smislu izraza) - kao da sam na P5Q stavio neki solidniji Blaster... Sta onda da kazem za razliku u dozivljaju slusanja flac-a (i to ne samo kada kartu zakacim na Panasonic+Mission, nego i na Logitech-ovim front panel stereo zvucnicima ///imam posebnu kombinaciju prikljucenu kao aktivni subwoofer+central speaker, pa je to, fakticki 2.1 ili, takoreci 2.2 setup - ko je zainteresovan za kratko objasnjenje na temu STA JE TO STVARNI 2.1 setup, a ne ono sto se prodaje pod tim imenom, neka se javi putem mail-a///)...
:: :: edit: ne ima te na Skajpeta vec duze vreme - da te je bilo, ti bi prvi saznao... a i prekjuce je, u sklopu teme `dilema izmedju ove i one ploce za SandyB` (Gliga) bio pomenut ovaj moj upgrade.. ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.