:: U tom budzetu da li ti je palo napamet, X6 Thuban + 770/870 chipset udje u 190 :: :: CPU 125e ploca 65 ako ides na 87 :: Ploca 770 chipset 45e :: :: 125+6 :: 125+45 :: :: MA i3 je mozda bolji, manje ce trositi, manje se grejati, sad u pitanju su afiniteti :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Nije, jer hoću bar nešto da bude novije. 770 chip me ne zanima na kraju 2011.
xYz
:: U tom budzetu da li ti je palo napamet, X6 Thuban + 770/870 chipset udje u 190 :: :: CPU 125e ploca 65 ako ides na 87 :: Ploca 770 chipset 45e :: :: 125+6 :: 125+45 :: :: MA i3 je mozda bolji, manje ce trositi, manje se grejati, sad u pitanju su afiniteti :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Misliš da ima neke razlike izmedju 770 il 970 i da ce zbog ploce da ti komjuter bolje radi. Marketing mora se prodaju stavri. Mada u svakom slucaju i ja sam za to da se kad se vec uzima uzme nešto novije a ne starudija neka. Samo je stvar što su to iste stvari . Znaci 77o odnosno sb 700 ,710 ... sve je to isto samo neke minimalne izmene koje se ne primete uopšte u normalnom radu a maximalno iskorištavaju procesor sve maticne od 770 pa na gore. Ako si za amd varijantu ustedi pare ne bacaj ih nema potrebe i uzmi ko što ti operator reko pogotovo što uzimaš graficku 6750.
Definitivno odustajem od AMD varijante i uzimam i3 2100.
Ploču koju sam planirao ne mogu da nađem. Tražim alternativno rešenje.
xYz
:: Misliš da ima neke razlike izmedju 770 il 970 i da ce zbog ploce da ti komjuter bolje radi. Marketing mora se prodaju stavri. Mada u svakom slucaju i ja sam za to da se kad se vec uzima uzme nešto novije a ne starudija neka. Samo je stvar što su to iste stvari . Znaci 77o odnosno sb 700 ,710 ... sve je to isto samo neke minimalne izmene koje se ne primete uopšte u normalnom radu a maximalno iskorištavaju procesor sve maticne od 770 pa na gore :: Ako si za amd varijantu ustedi pare ne bacaj ih nema potrebe i uzmi ko što ti operator reko pogotovo što uzimaš graficku 6750 :: :: :: ::
:: Pa ja sam uzeo Chieftec Nitro BPS-850C i prezadovoljan sam. : :: :: Jedan glas za AMD :: Ne pitaj zasto, jer ne zelim da se raspravljam :: :: X6 1090t - hladnjak Gemin II (cekam NZXT HAVIK 140) - CrosshairIV - 8GB KHX Genesis - BPS850C - Chieftec `Hitman` case - LG IPS236V - GTX560Ti DCII - WD Black 1.64TB
Gledao sam obe ploče, nisu loše, verovatno sve to radi isto kao moj inicijalni izbor (GA-PH67-UD3-B3) koga, btw, nema..
Neverovatno koji su slepci po PC prodavnicama! Ej, umesto da smo svakim danom savremeniji, da im ljudski rade ti sajtovi, da ih na vreme ažuriraju.. Ne, glavna im je: `Nema kod dobavljača.` Je*ali ih dobavljači!
xYz
:: S obzirom na procesor, reko bi ti da uzmes H61, al da se ne naljutis evo ova recimo :: :: Gigabyte GA-P67-DS3-B :: mada neznam ko bi stavio 2 grafike u kombinaciju sa i3 :: :: A moz i ovo :: Gigabyte GA-Z68P-DS :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Sutra najverovatnije zatvaram temu - ostalo mi je da pokupujem još par komponenti i da sklopim računar. Reći ću tačno šta sam uzeo, koliko je koštalo i kako šljaka. Pozz
xYz
:: S obzirom na procesor, reko bi ti da uzmes H61, al da se ne naljutis evo ova recimo :: :: Gigabyte GA-P67-DS3-B :: mada neznam ko bi stavio 2 grafike u kombinaciju sa i3 :: :: A moz i ovo :: Gigabyte GA-Z68P-DS :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.