Kako reče rasta 84 ajde stvarno da više ne trolujemo ovaj forum. Eto ja sam samo izneo svoje iskustvo i ako je to nekoga povredilo ili uvredilo eto ja se javno izvinjavam i zanemariču uvrede na moj račun ja sam samo naivno mislio da ovakvi forum i služe za iznošenje mišljena ili vlastitih iskustava.
Nisam dupli nalog. Pitanje je šta ti misliš pod bolji. Pa evo ja ču ti reći šta ja mislim. Za mene bolji znači to da kada ja uđem u obradu video materijala ili zvuka to završim do kraja naime to je ono čime se bavim. Sa mojim i5 2500 mi je to rjetko kad uspilo. dođe do pola obrade i BSOD i tako ode moj posao u nepovrat. Briga me šta bi sa 2500 to bilo brže za minutu ili dve kad sa njim rjetko kad da dođem do kraja obrade. Sa prethodnom konfiguracijom mi se to nikad nije dogodilo. I nemoj mi samo sad početi Windowsi Drajveri Bios i tome slično sve je to probano pa čak je i matična mjenjana i ne pomaže tri do četiri puta dnevno BSOD i to ti je. Eto to je razlog zašto je moj i5 2500 dobio nogu Nadam se da sam ti uspio objasniti šta to meni znači bolje i još jednom ponavljam nisam nikakvi dupli nalog več čovjek koji je imao loše iskustvo sa i5 2500 i usudio se to na ovom forumu javno reći.
Lose drajveri za chiop set ploce, los ili ostecen windows, alo covece ti pricas o bsod!
To nema veze sa snagom ili kvalitetetom procesora , jedino ako ti je zapala revizija ploca sa greskom pa nisi nosio da zamenis...
@KalifNS na koga mislis pitam se? :)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: :: Nisam dupli nalog. Pitanje je šta ti misliš pod bolji. Pa evo ja ču ti reći šta ja mislim. Za mene bolji znači to da kada ja uđem u obradu video materijala ili zvuka to završim do kraja naime to je ono čime se bavim. Sa mojim i5 2500 mi je to rjetko kad uspilo. dođe do pola obrade i BSOD i tako ode moj posao u nepovrat. Briga me šta bi sa 2500 to bilo brže za minutu ili dve kad sa njim rjetko kad da dođem do kraja obrade. Sa prethodnom konfiguracijom mi se to nikad nije dogodilo. I nemoj mi samo sad početi Windowsi Drajveri Bios i tome slično sve je to probano pa čak je i matična mjenjana i ne pomaže tri do četiri puta dnevno BSOD i to ti je. Eto to je razlog zašto je moj i5 2500 dobio nogu Nadam se da sam ti uspio objasniti šta to meni znači bolje i još jednom ponavljam nisam nikakvi dupli nalog več čovjek koji je imao loše iskustvo sa i5 2500 i usudio se to na ovom forumu javno reći :: :: Pozdra :: ::
Ako nisi dupli, ja se izvinjavam, problem je sto je u poslednjih par dana niknulo od nigde 5-6 korisnika foruma sa 0 postova koji tako ili podjebavaju ili nekoga napadaju ili se samo zajebavaju.
Ponavljam ako nisi dupli nalog , izvinjavam se jos jednom i dobro dosao na forum!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: :: Ma dobro Dexter013 nema veze. Nego reci mi kako da ti dokažem da nisam dupli nalog ::
Za škart kartice nvidija mora moron outside procesor, najjači
23.09.2011. 17:05
status: user broj poruka: 6672
AMD 6850 radi bolje na intel celeronu nego ina-delta-te-el-iks ge-te-iks 560Tito i partija na i7 kora leba. Ima više reviewa na netu, mrzi me da opet tražim. Ako nekog interesuje mogu da mu napravim tabelu i graf u exellu. Budale veruju u sreću.
:: AMD 6850 radi bolje na intel celeronu nego ina-delta-te-el-iks ge-te-iks 560Tito i partija na i7 kora leba. Ima više reviewa na netu, mrzi me da opet tražim. Ako nekog interesuje mogu da mu napravim tabelu i graf u exellu :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
ako mislis na mene nemam sta da iskopam sa neta vec do sad ste skontali cim se bavim meni taj setup donosi oko 30e dnevno dok radi tako da popale nema, a ja nemam vremena bas toliko da trcim i sllikam svaki cas nesto
javio sam se u temi da objasnim liku da ne treba imati jaku masinu koju je on utripovao takodje da ako kupuje nesto ipak jako da mora imati dobro kuciste zbog toplote nevidjene
i koji kurac sam se i javio onda da me neko proziva bezveze ovde nastavicu kao i do sada da se javljam u svojoj bransi , a na ove glupe teme necu odgovarati, jer tako je ipak najbolje
ps nista lose ne mislim o tebi i drugima dexter iako prerano reagujes, a ne delujes bas takav som radim po ceo dan, ove nedelje i po noci posto i kuci bilo posla cim uspem slikacu i poslati ovde sliku mozda kazem i nocas kad se saberem sav
:: Cekaj polako da iskopa sa neta a da se poklapa.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: +1 i ja bi da vidim slike :: :: Sto sto me jako zanima, a sto sto me iritiraju fake popale :: :: ::
:: :: :: Nisam dupli nalog. Pitanje je šta ti misliš pod bolji. Pa evo ja ču ti reći šta ja mislim. Za mene bolji znači to da kada ja uđem u obradu video materijala ili zvuka to završim do kraja naime to je ono čime se bavim. Sa mojim i5 2500 mi je to rjetko kad uspilo. dođe do pola obrade i BSOD i tako ode moj posao u nepovrat. Briga me šta bi sa 2500 to bilo brže za minutu ili dve kad sa njim rjetko kad da dođem do kraja obrade. Sa prethodnom konfiguracijom mi se to nikad nije dogodilo. I nemoj mi samo sad početi Windowsi Drajveri Bios i tome slično sve je to probano pa čak je i matična mjenjana i ne pomaže tri do četiri puta dnevno BSOD i to ti je. Eto to je razlog zašto je moj i5 2500 dobio nogu Nadam se da sam ti uspio objasniti šta to meni znači bolje i još jednom ponavljam nisam nikakvi dupli nalog več čovjek koji je imao loše iskustvo sa i5 2500 i usudio se to na ovom forumu javno reći :: :: Pozdra :: ::
:: E pa mene bas interesuje :: Bas da vidim kako je to moguce :: Kad je AMD bio bolji od Inteligentne Nvidije :: :: http://goo.gl/FS72A :: :: :: AMD 6850 radi bolje na intel celeronu nego ina-delta-te-el-iks ge-te-iks 560Tito i partija na i7 kora leba. Ima više reviewa na netu, mrzi me da opet tražim. Ako nekog interesuje mogu da mu napravim tabelu i graf u exellu :: :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: ::
Pa zna se da su isti procesori... Ali opet za igre, nista preko i5 2500K. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: i7 je inace isto sto i5 samo je ukljucen HT i malo se bolje klokuje(kao ekskluziva ako platis vise dobijas vise hercaze :: :: http://www.youtube.com/watch?v=gVPjsWoiY9 :: :: :: :: Koji ce mi i7 za igre? :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: @mixer9 :: :: :: E koji si steda.. :: :: :: Da si uzeo neki 2600K pa i da se K(urcis)... ovako samo taj ubogi 2500k.. :: :: :: :: :: :: Ne, ne, decko tako se NE postaje entuzijasta... :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: @Gile nece ove godine nove generacije... Ni ATI ni NVIDIA. . :: :: :: :: @Scyter, uzeo sam 2500K, i narucena P8P67 :: :: :: :: :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sta si uzeo na kraju :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.