Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Intel ili AMD
STRANA 3 OD 3
bobost Intel - Amd 23.09.2011. 15:48 #362408

status: user
broj poruka: 22

Kako reče rasta 84 ajde stvarno da više ne trolujemo ovaj forum. Eto ja sam samo izneo svoje iskustvo i ako je to nekoga povredilo ili uvredilo eto ja se javno izvinjavam i zanemariču uvrede na moj račun ja sam samo naivno mislio da ovakvi forum i služe za iznošenje mišljena ili vlastitih iskustava.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @bobost Ako nisi dupli nalog 23.09.2011. 16:01 #362411

broj poruka: 17098
Ti si decko izjavio nesto extra !!
Moje iskustvo je da je ph II 955 bolji od i5 sandy?!

Kao kada bi ja rekao`Moj yugo je bolji od mercedesa, i to najnovijeg`

I sad ti cudno sto ti se svi smeju?

Daj samo jedan test, bilo sta , gde je ph II 955 bolji od i5 2500k, ako moze?

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bobost Intel - Amd 23.09.2011. 16:24 #362420

Nisam dupli nalog. Pitanje je šta ti misliš pod bolji. Pa evo ja ču ti reći šta ja mislim. Za mene bolji znači to da kada ja uđem u obradu video materijala ili zvuka to završim do kraja naime to je ono čime se bavim. Sa mojim i5 2500 mi je to rjetko kad uspilo. dođe do pola obrade i BSOD i tako ode moj posao u nepovrat. Briga me šta bi sa 2500 to bilo brže za minutu ili dve kad sa njim rjetko kad da dođem do kraja obrade. Sa prethodnom konfiguracijom mi se to nikad nije dogodilo. I nemoj mi samo sad početi Windowsi Drajveri Bios i tome slično sve je to probano pa čak je i matična mjenjana i ne pomaže tri do četiri puta dnevno BSOD i to ti je. Eto to je razlog zašto je moj i5 2500 dobio nogu Nadam se da sam ti uspio objasniti šta to meni znači bolje i još jednom ponavljam nisam nikakvi dupli nalog več čovjek koji je imao loše iskustvo sa i5 2500 i usudio se to na ovom forumu javno reći.

Pozdrav

KalifNS Hej 23.09.2011. 16:31 #362421

broj poruka: 1017
Da li je nekom poznat ovaj sklop recenice i ko ga cesto koristi?
`Eto ja sam samo izneo svoje iskustvo... ...mišljena ili vlastitih iskustava`

Nadam se samo da stvarno nije jos jedan u moru necijih naloga.

najidealnije
idealno

Dexter013 bsod 23.09.2011. 16:35 #362422

Lose drajveri za chiop set ploce, los ili ostecen windows, alo covece ti pricas o bsod!

To nema veze sa snagom ili kvalitetetom procesora ,
jedino ako ti je zapala revizija ploca sa greskom pa nisi nosio da zamenis...

@KalifNS na koga mislis pitam se? :)

Philips 22

::
:: Nisam dupli nalog. Pitanje je šta ti misliš pod bolji. Pa evo ja ču ti reći šta ja mislim. Za mene bolji znači to da kada ja uđem u obradu video materijala ili zvuka to završim do kraja naime to je ono čime se bavim. Sa mojim i5 2500 mi je to rjetko kad uspilo. dođe do pola obrade i BSOD i tako ode moj posao u nepovrat. Briga me šta bi sa 2500 to bilo brže za minutu ili dve kad sa njim rjetko kad da dođem do kraja obrade. Sa prethodnom konfiguracijom mi se to nikad nije dogodilo. I nemoj mi samo sad početi Windowsi Drajveri Bios i tome slično sve je to probano pa čak je i matična mjenjana i ne pomaže tri do četiri puta dnevno BSOD i to ti je. Eto to je razlog zašto je moj i5 2500 dobio nogu Nadam se da sam ti uspio objasniti šta to meni znači bolje i još jednom ponavljam nisam nikakvi dupli nalog več čovjek koji je imao loše iskustvo sa i5 2500 i usudio se to na ovom forumu javno reći
:: Pozdra
KalifNS ^^ 23.09.2011. 16:40 #362425

broj poruka: 1017
Pa znas ti znas :D

najidealnije
idealno

bobost Intel - Amd 23.09.2011. 16:42 #362427

Ma dobro Dexter013 nema veze. Nego reci mi kako da ti dokažem da nisam dupli nalog .
Dexter013 @bobost 23.09.2011. 16:59 #362433

Ako nisi dupli, ja se izvinjavam, problem je sto je u poslednjih par dana niknulo od nigde 5-6 korisnika foruma sa 0 postova koji tako ili podjebavaju ili nekoga napadaju ili se samo zajebavaju.

Ponavljam ako nisi dupli nalog , izvinjavam se jos jednom i dobro dosao na forum!

Philips 22

:: Ma dobro Dexter013 nema veze. Nego reci mi kako da ti dokažem da nisam dupli nalog
Pisko Za škart kartice nvidija mora moron outside procesor, najjači 23.09.2011. 17:05 #362435

broj poruka: 6672
AMD 6850 radi bolje na intel celeronu nego ina-delta-te-el-iks ge-te-iks 560Tito i partija na i7 kora leba. Ima više reviewa na netu, mrzi me da opet tražim. Ako nekog interesuje mogu da mu napravim tabelu i graf u exellu.

Budale veruju u sreću.

vladarko Re: Intel - Amd 23.09.2011. 17:07 #362436

broj poruka: 4228
Što bi išta dokazivao ili insistirao na tome?

Na ovom forumu vlada nepisano pravilo da onaj ko ima veći broj postova ima prava da poklapa i optužuje neistomišljenike bez argumenata.

Moraš da povećaš broj postova, pa onda i ti možeš druge da klepaš.

Pozdrav!

Vlada

:: Ma dobro Dexter013 nema veze. Nego reci mi kako da ti dokažem da nisam dupli nalog
Miskonius Re: Za škart kartice nvidija mora moron outside procesor, najjači 23.09.2011. 17:12 #362438

broj poruka: 4420
E pa mene bas interesuje!
Bas da vidim kako je to moguce!
Kad je AMD bio bolji od Inteligentne Nvidije?

http://goo.gl/FS72A

:: AMD 6850 radi bolje na intel celeronu nego ina-delta-te-el-iks ge-te-iks 560Tito i partija na i7 kora leba. Ima više reviewa na netu, mrzi me da opet tražim. Ako nekog interesuje mogu da mu napravim tabelu i graf u exellu
:: Budale veruju u sreću.
adamadam Re: @KalifNS 23.09.2011. 17:25 #362442

broj poruka: 397
ako mislis na mene
nemam sta da iskopam sa neta
vec do sad ste skontali cim se bavim
meni taj setup donosi oko 30e dnevno dok radi
tako da popale nema, a ja nemam vremena bas toliko da trcim i sllikam svaki cas nesto

javio sam se u temi da objasnim liku da ne treba imati jaku masinu koju je on utripovao
takodje da ako kupuje nesto ipak jako da mora imati dobro kuciste zbog toplote nevidjene

i koji kurac sam se i javio onda da me neko proziva bezveze ovde
nastavicu kao i do sada da se javljam u svojoj bransi , a na ove glupe teme necu odgovarati, jer tako je ipak najbolje

ps nista lose ne mislim o tebi i drugima dexter iako prerano reagujes, a ne delujes bas takav som
radim po ceo dan, ove nedelje i po noci posto i kuci bilo posla
cim uspem slikacu i poslati ovde sliku
mozda kazem i nocas kad se saberem sav

:: Cekaj polako da iskopa sa neta a da se poklapa..
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Philips 22
:: :: +1 i ja bi da vidim slike
:: :: Sto sto me jako zanima, a sto sto me iritiraju fake popale
:: ::
adamadam Re: Intel - Amd 23.09.2011. 17:30 #362443

broj poruka: 397

kupi Mac pa neces imati problema

:: Nisam dupli nalog. Pitanje je šta ti misliš pod bolji. Pa evo ja ču ti reći šta ja mislim. Za mene bolji znači to da kada ja uđem u obradu video materijala ili zvuka to završim do kraja naime to je ono čime se bavim. Sa mojim i5 2500 mi je to rjetko kad uspilo. dođe do pola obrade i BSOD i tako ode moj posao u nepovrat. Briga me šta bi sa 2500 to bilo brže za minutu ili dve kad sa njim rjetko kad da dođem do kraja obrade. Sa prethodnom konfiguracijom mi se to nikad nije dogodilo. I nemoj mi samo sad početi Windowsi Drajveri Bios i tome slično sve je to probano pa čak je i matična mjenjana i ne pomaže tri do četiri puta dnevno BSOD i to ti je. Eto to je razlog zašto je moj i5 2500 dobio nogu Nadam se da sam ti uspio objasniti šta to meni znači bolje i još jednom ponavljam nisam nikakvi dupli nalog več čovjek koji je imao loše iskustvo sa i5 2500 i usudio se to na ovom forumu javno reći
Pisko Re: Re: Za škart kartice nvidija mora moron outside procesor, najjači 23.09.2011. 19:51 #362496

broj poruka: 6672
Evo, zar nije jasno?

[url=http://www.freeimagehosting.net/2ebf6][img]http://www.freeimagehosting.net/t/2ebf6.jpg[/img][/url]

ili:

http://www.freeimagehosting.net/2ebf6

Budale veruju u sreću.

:: E pa mene bas interesuje
:: Bas da vidim kako je to moguce
:: Kad je AMD bio bolji od Inteligentne Nvidije
:: http://goo.gl/FS72A
:: :: AMD 6850 radi bolje na intel celeronu nego ina-delta-te-el-iks ge-te-iks 560Tito i partija na i7 kora leba. Ima više reviewa na netu, mrzi me da opet tražim. Ako nekog interesuje mogu da mu napravim tabelu i graf u exellu
:: :: Budale veruju u sreću.
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 23.09.2011. 19:55 #362500

broj poruka: 4187
Pa zna se da su isti procesori... Ali opet za igre, nista preko i5 2500K.

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: i7 je inace isto sto i5 samo je ukljucen HT i malo se bolje klokuje(kao ekskluziva ako platis vise dobijas vise hercaze
:: http://www.youtube.com/watch?v=gVPjsWoiY9
:: :: Koji ce mi i7 za igre?
:: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: :: @mixer9
:: :: :: E koji si steda..
:: :: :: Da si uzeo neki 2600K pa i da se K(urcis)... ovako samo taj ubogi 2500k..
:: :: ::
:: :: :: Ne, ne, decko tako se NE postaje entuzijasta...
:: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: @Gile nece ove godine nove generacije... Ni ATI ni NVIDIA. .
:: :: :: :: @Scyter, uzeo sam 2500K, i narucena P8P67
:: :: :: ::
:: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: :: :: :: Sta si uzeo na kraju
:: :: :: :: ::
solaja777 Re: Intel - Amd 23.09.2011. 20:58 #362512

broj poruka: 3278
mozda ti zapo feler ili si maler .)

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs