Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
cpu izgore u biosu
STRANA 3 OD 3
dautovic Re: Moze i drugacije 07.10.2011. 19:17 #365739

status: user
broj poruka: 2856
Ti jebes! hahahah :) bravo

Skyfire: ...frekfencija...

:: Izvadi plocu iz kucista i stavi na sto, idi u bios jedno 10 minuta pa pipni levim guzom vidi ako skosis 2m od ploce onda je za zabrinjavanje, samo razvci metar da vidis koliko ces da ripis
::
:: Evo intel upravo razvija bio-algoritne gde ce bukvalno`imitirati` receptore jezika sa potpuno novim fetish tranzistorima, kazy da ce biti jako precizno merenje temperature pa nece biti potrebno za jezikom kolege, ja sam odavno upropastio jezik i tu u seriji AMD Semorona, sada teram sekretaricu da lize tj. opipava...
:: AMD mozes da lako testiras, skini kuler stavi lonce kafe pokreni linx ako ti skuva kafu nosi na reklamaciju los primerak, dobri su oni kojima voda ne prokljuca....
:: Sve je relativno !!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Najbolja provera bi bila da uzmes od nekoga jos jednu plocu i cpu... 07.10.2011. 19:35 #365742

broj poruka: 3241
onda uzmes tost-hleb, na donju krisku namazes margarin, na gornju majonez i kecap.Unutra stavis suvi vrat, kackavalj, i malo zdenka sira.Preklopis i stavis na procesor.Stavis tost-sendvic na jedan procesor, poklopis drugim procesorom sa plocom, i ostavis jedno 6-7 minuta.
Ako se ispece sa obe strane jednako, ne valja ti senzor za temperaturu.Ako sa jedne strane zagori, taj procesor se pregreva.Samo moras dobro da pritisnes prilikom `testiranja` tih 6-7 minuta.
Iako sam sada otkrio recept najboljih toplih sendvica, tajna je u tome koliko kojeg sastojka treba staviti.
Napomena: Pre `t(o)estiranja`, obavezno ukloniti termalnu pastu sa procesora, zbog boljeg `ocitavanja` na tostu, i moguceg trovanja toksicnim materijama.
p.s. Ukoliko dajete sendvic svojoj tasti na probu, zanemarite ovaj poslednji pasus.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 ajd da pitam 07.10.2011. 19:36 #365743

broj poruka: 3278
zar se na pcberzi zaista svadjate preko privatnih poruka i pretite jedni drugima trazeci adresu radi obracuna?, zaista ne mogu da verujem da pojedini clanovi foruma to rade, ako je tako onda je zaista zabrinjavajuce .(

imarkovic Re: Re: ajd da pitam 07.10.2011. 20:05 #365753

broj poruka: 19086
Nemanja brate, nemoj da me mesas u vase stvari kao prvo i to ovde na forumu javno jos coveku u temi, a drugo, odlicno znas sta je bilo i da niko nikog nije smarao, ja nisam ni na cijoj strani i to obojica znate, to sto sam prenosio znate obojica i nemojte vise da MENE pominjete i da me davite, resavajte to SAMI, sta cu vam ja koj moj?! Stvarno nije ok..

:: Tuzno ali istinito...pomenuti frizer(koji je inace krenuo prvi da mraci u temi) je smarao osobu koju obojica poznajemo za moje podatke, naravno on mi je to preneo odma jer nece da ima udela u takvim rabotama..
:: Inace ista ta osoba(skyfire - Jovan) je jako omrazena ovde na forumu i ima mnogo neprjatelja, imam bar 10ak mailova od razlicitih korisnika PCB koji su mi SAMOINCIJATIVNO slali podatke doticnog i nudili pomoc u vaspitavanju. Neke od njih i sam poznaje, ja nikog od njih ne znam...Sve te mailove i dalje imam negde u inbox-u..
:: Skyfire: ...frekfencija..
:: :: zar se na pcberzi zaista svadjate preko privatnih poruka i pretite jedni drugima trazeci adresu radi obracuna?, zaista ne mogu da verujem da pojedini clanovi foruma to rade, ako je tako onda je zaista zabrinjavajuce .
:: ::
:: ::
BEmpire Stvarno ste carevi... 07.10.2011. 20:06 #365754

broj poruka: 439
No malo ozbiljno,ja mislim da je greska u biosu,dok ne ude u Windows mislim da kuler ne vrti brzinom kojom bi trebao,pa ti je zato procesor topao,a kad ude(mislim u win,hahaha) onda vec ima normalno obrtaj kulera...mislim ako ti je sve podeseno dobro u biosu za kuler,da je greska u biosu i flashovanjem novog biosa(ako postoji) resit ces problem...

SkyFire Pevcicu.. 07.10.2011. 20:10 #365757

broj poruka: 18472
Hahaha i dalje si patetican.
Zar ti nisam nilion puta objasnio da respekt na forumu kome tezis ne mozes dostici pavijanskim ponasanjem kako ces biti u centru paznje..
Te decije fore zamena teza i pretstavljanjem mene u svetlu nekog `grubijana` ne pale..
Ja imam takav stav da budem sa svima dobar i da to prijateljstvo sirim..
Ti si felu oko neprijateljstva ,pretnji prvi poceo iz razloga svojih kompleksa nize vrednosti.
Da te potsetim na temu :
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=28642&forid=2&katid=1

Kad vec imas nesto protiv mene daj da vidimo zasto..
Inace imarkovica jesam pitao za broj i decko je rekao da te je pitao i da si mu rekao da mi ne daje..
Ok,verovatno bi te pojeo preko slusalice ahahaha.

A meni da je u interesu da ti najebes i ako takve klipane treba realno tuci da se dozovu pameti davno bi to uradio jer veruj mi u tom BG-u imam daleko veca poznanstva nego ti koji tu zivis.
Nekom klincu koji nema ni malo kulture ni vaspitanja nemam nameru da izigravam roditelja to je njihov propust.

Inace 064218...
Adresa : Laze ... (Cak ti i adresa pocinje sa ustanovom koja ti je preko neophodna)

Itd..Toliko o tome..
Da sam hteo da se spustam na taj nivo ti bi vec snosio posledice.
Nije mi samo jasno zasto mislis da mozes da pljujes po ljudima a da ti se to ne obije o glavu?
Uopste mozak ne ukljucujes da se zapitas ko je ko,na sta je sposoban ,ko stoji iza koga..

P.S.I da se kladimo da nemas ni blizu licno prijatelja sa berze koliko ja imam.
A imam u skoro svakom gradu i svugde sam dobrodosao .)
Kod mene je dvocifren broj ljudi a tacno koliko ostavicu tebi na masti..

Uzivaj u forumu koji ti toliko znaci.Sta da ti kazem drugo.

P.S.Posto vidim da nema posta admini zamolio bih da ovaj moj poslednji bude tacka na slucaj Dautovic.
Nek se zapecati i zavrsi ova patetika i mizerija.

Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.png
AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jpg
FrekFencija

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs