sta ladis kakve su ti temp ja sam se odlucio za 212+ nasao ga povoljno i oma uzeo meni lepo hladi moj x4 965 max temp koje sam vide do sad 45 stepeni za jezgro pod linxom i primemom a u win je oko 25-30 zavisi sta je pootvarano ja sam prezadovoljan
temp zavisi od mnogo faktora ali recimo meni je napon za 3.4ghz stvarno ne treba vise za ovu grafu lepo je prati 1.275V tj 1.25 realno pod opterecenjem tako da i tu imam koji stepen nize :D a glavni faktor je provetrenost kucista i temp okoline a kod mene je prilicna promaja u kucistu .)
Montaža nije ništa teža od iste bilo kog drugog kulera tog tipa..
Gaia je odličan kuler za uloženi novac!
955 BE C3 @ 3.6GHz, sve voltaže na auto podešavanjima, idle = 30 C, full load = 49 C.
Ne krivi ploču prilikom stezanja, vrlo lepo izgleda, sa uključenim Q`n`Q idle cca 1050 rpm, full load cca 1280 rpm. vent nije prešao više tokom prime95.
Sa njim su drastično smanjene temperature i na ostalim komponentama. Pre njega sam imao Corsair H50, i nije bilo tako..
CM nikada nisam nešto naročito gotivio, ali verujem da i Plus ili Evo završavaju isto posao.. Imao sam staru 212-icu i bila mi je ružna kao smrt.. O onim krš ventovima njenim neću ni da pričam.
Da skratim priču, +1 za Xigmatec Gaia!
xYz
:: Samo da javim da sam na kraju uzeo Xigmatek Gaia-u i za sada sam jako zadovoljan, montaza je bila zezanje stvarno :)
P. S. Verovatno bi temperature bile i niže sa AS5.. Jbg-a, imao sam samo Matrix kod sebe u trenutku kad sam montirao kuler..
xYz
:: Montaža nije ništa teža od iste bilo kog drugog kulera tog tipa. :: :: Gaia je odličan kuler za uloženi novac :: :: 955 BE C3 @ 3.6GHz, sve voltaže na auto podešavanjima, idle = 30 C, full load = 49 C :: :: Ne krivi ploču prilikom stezanja, vrlo lepo izgleda, sa uključenim Q`n`Q idle cca 1050 rpm, full load cca 1280 rpm. vent nije prešao više tokom prime95 :: :: Sa njim su drastično smanjene temperature i na ostalim komponentama. Pre njega sam imao Corsair H50, i nije bilo tako. :: :: CM nikada nisam nešto naročito gotivio, ali verujem da i Plus ili Evo završavaju isto posao.. Imao sam staru 212-icu i bila mi je ružna kao smrt.. O onim krš ventovima njenim neću ni da pričam :: :: Da skratim priču, +1 za Xigmatec Gaia :: :: xYz :: :: :: Samo da javim da sam na kraju uzeo Xigmatek Gaia-u i za sada sam jako zadovoljan, montaza je bila zezanje stvarno :)
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.