Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Overclocking: Asus Rampage IV Extreme Versus EVGA X79 FTW
STRANA 3 OD 7  
imarkovic Re: ... 07.06.2012. 22:43 #423319

status: user
broj poruka: 19086
cute ljudi jbg, smorio si ih do bola, niko vise nece da ti odgovara, svi su ti ledja okrenuli, samo ja eto obracam se jer jos uvek mislim da nije sve izgubljeno:)

PS, SpaceMarko ti je objasnio neke stvari:) Marko, savetovao bih ti da zagrejes prstice i podmazes tastaturu

:: Guknite jbt mora da radite zbog necega, da vidim sta mislite ima li sanse da dam 1000 din Srpskim prodavnicama za non EVGA HW. Sta mislite.Izjasnite se, ako cuitite onda treba da cutite i kda uporedjute
:: Ceo svet je ceko EVGU i srecan je a bicu i ja. Sve momci sa mocnim HW.
:: Zadovoljni novom EVGA plocom, strucnjaci koji su je cekali jel znaju da je dobra
::
:: http://youtu.be/PzIN-O5GYC
:: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Classified ... 07.06.2012. 22:54 #423322

broj poruka: 728
Vidimo se kada kupim plocu i Intel ne da bi vam pokazivao nesto nego se ovde neki bave uzaludnim poslovima. Za ASUS kancelariju koja mi je poslala otpakovanu i koricenu DirectCU II imam poruku da mi popuse. Sledeci put ce ASUS biti kupljen kada se oduze za taj pokvareni cin karakteristican za jednu firmu koju je zuti dizajnirano i birao materijale.
Sledeci ASUS kada dobijem na poklon GTX580 Classified.
Vidimo se ali da bi posle pricali o normalnim stvarima, kada sve bude reseno.
Jos jednom za prodat test sample kao nov neka mi popuse, svi u toj kancelariji jel to sa EVGA ne bi doziveo, jel EVGA stiti musterije od takvih ljudi pacova.
Predlozite njima da prosire vidike i zastite kupca od servisa i kancelarija koje zickaju HW od IT firmi i prodaju po forumima.

http://youtu.be/PzIN-O5GYCc

HARDCORE EVGA - CORSAIR FAN

SpaceMarko Re: ... 07.06.2012. 23:02 #423327

broj poruka: 119
Vlado to je neistina o čemu pričaš :) jer kancelarija ne može nista da ti pošalje, kancelarija nema hw na zamenu ako si ga kupio u radnji :) Treba da se vratiš pravim vrednostima, a to je ASUS.

Uvrediću se ako ne kupiš ASUS! Kupovinom B brenova vređaš i sebe i mene. :) Ja ne mogu to da dozvolim! Ovako ćemo, ja ću ti kupiti ROG ploču i grafiku, a ti da podeliš posle toga utiske, može?

:: Vidimo se kada kupim plocu i Intel ne da bi vam pokazivao nesto nego se ovde neki bave uzaludnim poslovima. Za ASUS kancelariju koja mi je poslala otpakovanu i koricenu DirectCU II imam poruku da mi popuse. Sledeci put ce ASUS biti kupljen kada se oduze za taj pokvareni cin karakteristican za jednu firmu koju je zuti dizajnirano i birao materijale
:: Sledeci ASUS kada dobijem na poklon GTX580 Classified
:: Vidimo se ali da bi posle pricali o normalnim stvarima, kada sve bude reseno
:: Jos jednom za prodat test sample kao nov neka mi popuse, svi u toj kancelariji jel to sa EVGA ne bi doziveo, jel EVGA stiti musterije od takvih ljudi pacova
:: Predlozite njima da prosire vidike i zastite kupca od servisa i kancelarija koje zickaju HW od IT firmi i prodaju po forumima
philaemos Re: Re: ... 07.06.2012. 23:12 #423330

broj poruka: 2743
Kupi i meni ROG plocu i graficku, nisam gadljiv na Asus
Delicu i utiske i otiske ako treba.

:: Uvrediću se ako ne kupiš ASUS! Kupovinom B brenova vređaš i sebe i mene. :) Ja ne mogu to da dozvolim! Ovako ćemo, ja ću ti kupiti ROG ploču i grafiku, a ti da podeliš posle toga utiske, može
SpaceMarko Re: Re: Re: ... 07.06.2012. 23:14 #423331

Vladu moramo preobratiti po cenu ne znam čega. Znači samo za Vladuvaži ploča i grafika, čekam da se javi. :D

:: Kupi i meni ROG plocu i graficku, nisam gadljiv na Asus
:: Delicu i utiske i otiske ako treba
:: ::
:: :: Uvrediću se ako ne kupiš ASUS! Kupovinom B brenova vređaš i sebe i mene. :) Ja ne mogu to da dozvolim! Ovako ćemo, ja ću ti kupiti ROG ploču i grafiku, a ti da podeliš posle toga utiske, može
drum ... 07.06.2012. 23:17 #423332

broj poruka: 1301

@SpaceNigrutin- Za Wladu svi znamo ko je i šta je,al se pitamo ko si Ti? Space Asus novinar?

Asus (neki)Rog-ati...

Evo i pesma za tebe http://goo.gl/33Zay
SpaceMarko hehehe 07.06.2012. 23:19 #423333

Spacemaster na većini foruma registrovan :)
P.S
Odo da spavam ne mogu više da se trujem hehehehe.

Drasko014 sto se tice slike sa kesom sa prve strane ove teme 07.06.2012. 23:23 #423334

broj poruka: 446
Prijatelju puvas se sa evga plocama i graf kartama i intel ovaj onaj ali ako sam ja dobro izbrojao sa onih 14.000 -15000 dinara uzmi ti lepo jedan sempron 145 moze da se nadje za 3400dinara i recimo jednu lepu plocu od marke(brenda )ASUS recimo M5A97PRO za nekih 10-ak hiljdada dinara i da pevas,pa kad skupis malo jos para onda mozes i neki Phenom ili FX ili sta vec mozda neku APU opciju razmisli malo.A to puvanje mozes slobodno da batalis.

Pozzzz

btw jel mogu i ja da pocnem da pljujem asus pa da i meni kupis neku plocu graficku itd ?
sSHarK Re: Crosfair molim za pomoć! 07.06.2012. 23:27 #423335

broj poruka: 990

More, Marko, ne ori drumova?! - More, turci, ne gaz`te ASUS-a!!!

i5-3570K |ASUS P8Z77-V | Ripjaws-X | m4+CG | AX750 | HAF-922 | U2311H | G15+G9 | ATP3

:: Pitanja za drugara koji zna EVGU i sitne detalje :) Ako uzmemo u obzir obe ploče iz naslova, interesuju me neke od razlika, koju da kupim
:: 1. Od kojih materijala su sačinjeni MOSFETOVI, zavojnice i kondenzatori naponskog sketora obe ploče i kod koje je to bolje, i zašto
:: 2, koja je razlika između GL naponskih sektora kod obe ploče
:: 3. Koja je razlika između VRM čipova obe ploče i koji je bolj
:: 4. Na kojoj ploči radi max memorija i bolje i zašto (koji čip utiče na to)
:: 5. Da li postoji pad, ili upvolt jedne od ovih ploča za napon procesora i da li je to bitno i koliko je to bitno za zdravlje procesora
:: 4. Po hwbot listi koji modeli su najbolji za oc Intel proceora
:: 5. Po hwbot listi koji je `share` ROG ploča i `EVGA` ploča
:: 6. U čemu je razlika između ove dve ploče iz naslova kada je auto oc u pitanju i može pojašnjenje zašto je jedna od druge bolja
:: 7. Što se tiče uštede energije koja je bolja i zašto
:: 8. Da li mogu da overklokujem neku od ove dve ploče recimo preko mobilnog telefona, ili laptopa, potpuno bežično
:: 9. Da li mozda znaš ko je glavni inženjer u EVGA, i koliko je dobar taj `lik` u tom poslu
:: Ovo me muči neko vreme, i zaista bi želeo da čujem odgovore nekoga ko poznaje obe strane toliko dobro.
:: P.
:: Da li Vlada ima zajebano vodeno hlađenje sa dva dupla radijatora, Extreme Intel procesor itd?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed A da Asus ume da pretera, nije nista novo... 07.06.2012. 23:27 #423336

broj poruka: 11019

http://goo.gl/Z0Zpj

SpaceMarko Re: Re: Crosfair molim za pomoć! 07.06.2012. 23:32 #423338

Des bre Šarki :d?
Sutra se kucamo odo :)

:: More, Marko, ne ori drumova?! - More, turci, ne gaz`te ASUS-a!!!
:: i5-3570K |ASUS P8Z77-V | Ripjaws-X | m4+CG | AX750 | HAF-922 | U2311H | G15+G9 | ATP
:: :: Pitanja za drugara koji zna EVGU i sitne detalje :) Ako uzmemo u obzir obe ploče iz naslova, interesuju me neke od razlika, koju da kupim
:: :: 1. Od kojih materijala su sačinjeni MOSFETOVI, zavojnice i kondenzatori naponskog sketora obe ploče i kod koje je to bolje, i zašto
:: :: 2, koja je razlika između GL naponskih sektora kod obe ploče
:: :: 3. Koja je razlika između VRM čipova obe ploče i koji je bolj
:: :: 4. Na kojoj ploči radi max memorija i bolje i zašto (koji čip utiče na to)
:: :: 5. Da li postoji pad, ili upvolt jedne od ovih ploča za napon procesora i da li je to bitno i koliko je to bitno za zdravlje procesora
:: :: 4. Po hwbot listi koji modeli su najbolji za oc Intel proceora
:: :: 5. Po hwbot listi koji je `share` ROG ploča i `EVGA` ploča
:: :: 6. U čemu je razlika između ove dve ploče iz naslova kada je auto oc u pitanju i može pojašnjenje zašto je jedna od druge bolja
:: :: 7. Što se tiče uštede energije koja je bolja i zašto
:: :: 8. Da li mogu da overklokujem neku od ove dve ploče recimo preko mobilnog telefona, ili laptopa, potpuno bežično
:: :: 9. Da li mozda znaš ko je glavni inženjer u EVGA, i koliko je dobar taj `lik` u tom poslu
:: :: Ovo me muči neko vreme, i zaista bi želeo da čujem odgovore nekoga ko poznaje obe strane toliko dobro.
:: :: P.
:: :: Da li Vlada ima zajebano vodeno hlađenje sa dva dupla radijatora, Extreme Intel procesor itd?
drum Re: A da Asus ume da pretera, nije nista novo... 07.06.2012. 23:33 #423339

E jebo te,pa ti si živ?!Već sam hteo da pokrenem temu-Da li zna neko šta je sa Tortom?!

:: http://goo.gl/Z0Zp
Classified ... 07.06.2012. 23:55 #423346

Jos nedelju do dve zivite u lupetanju a onda gledate EVGA Z77 FTW pa posle GTX580Classy ili 680 Classy zavisi od mnogo stvari. Za plocu je spremno tacno do dinara sto si ti brojao ko debil a ja nisam rasirio pare sve ono po mm to je tvoja debilnost.
Jos malo se borite za ASUSa a onda sledi kupovina konacno moja.
Od para spremljenih za HW ima tacno za plocu i procesor i za grafiku nemam dovoljno 320e imam.
E video sam CORSAIR Neutron GTX SSD.
Evo su. Znaci jos malo a posle kao i uvek. Zasto sada cutite, Zasto cutite.
Jedva cekam jos oko 20 dana. I ja sam na Intelu.
Ako je neko posle zainteresovan da kupi X4 965BE + CH4F + 5870 eX6 moze da dodam jos para za grafiku. Prvo krupne stvari da prebrinem.

http://www.corsair.com/us/blog/neutron-gtx-ssd

ALI POSLE KADA NAMESTIM TO SVE NEMA PRICANJA O TOME I GLUPIRANJA PRICA SE O IGRICAMA DA VAM NE BI ISPLIVAVALE NAJGORE OSOBINE IZ VAS.
ZNACI VIDITE SLIKE, SA KIM SAM SE DOGOVRIO DA DODJE DA DODJE MOZE DA VIDI I POSLE ME NE PITAJTE. POSLE STE VI NA REDU DA POKAZETE LJUBAV PREMA MAKSIMUSU. JA KUPUJEM ONO STO JA HOCU VI ONO STO VI HOCETE,

Decko je brojao pare sa slike jos ja nisam rasirio skroz nego izvadio iz koverte i ovako. Zar mislis da bi napisao ime na koverti i trazio to da nema tacno para jos pre mesec dana.
Ali da pustimo da zive u svojim ubedjenjima kao i uvek. Jel smo rekli DCII pa se smejali, jel sam rekao CH4F pa se smejali isto je bilo ovako, pa sam rekao Obsidian pa isto, pa sada kazem EVGA Z77 FTW I 3770K pa isto pa kada to uzmem kazacu Classified pa cete vi lupetyati i dalje kao da to necu uzeti pa ce doci i to a vi u medjuvremenu smisljati zamerke.
Ljudi Maximus se blizi zauzmite red.
Ja za ono sto mi treba zovem EVGA Europe da vidim kada stize i sve.
Posle mene na redu su ovi koji kazu kupi Sampreon i sl stvari da vas vidim. Ali ne vi cete cutati i gundjati u sebi. Meni je nikada zanimljivije sada sa vama. Znate kako je zanimljivo kada neko daje sve od sebe da bi jedna musterija nastavila da uzima ASUS. Ljudi pa ja pre cu da dam klincima 2gr koke da im zveknu magacin i polupaju sve tamo nego da im dam pare. Ne da ukradu nego da demoliraju. Vi mi pricate o kupovini. Niste svesni koliko je to SF za ASUS.

drum Re: ... 08.06.2012. 00:05 #423352

Ja bih uzeo od tebe tu HD 5870,ali ne verujem da bi imao u celoisti da je isplatim.Dao bih ti u zamenu eVGA HD 2400 PRO i doplatio 100 maraka.Može?

:: Jos nedelju do dve zivite u lupetanju a onda gledate EVGA Z77 FTW pa posle GTX580Classy ili 680 Classy zavisi od mnogo stvari. Za plocu je spremno tacno do dinara sto si ti brojao ko debil a ja nisam rasirio pare sve ono po mm to je tvoja debilnost
:: Jos malo se borite za ASUSa a onda sledi kupovina konacno moja.
:: Od para spremljenih za HW ima tacno za plocu i procesor i za grafiku nemam dovoljno 320e imam
:: E video sam CORSAIR Neutron GTX SSD
:: Evo su. Znaci jos malo a posle kao i uvek. Zasto sada cutite, Zasto cutite
:: Jedva cekam jos oko 20 dana. I ja sam na Intelu
:: Ako je neko posle zainteresovan da kupi X4 965BE + CH4F + 5870 eX6 moze da dodam jos para za grafiku. Prvo krupne stvari da prebrinem
:: http://www.corsair.com/us/blog/neutron-gtx-ss
:: ALI POSLE KADA NAMESTIM TO SVE NEMA PRICANJA O TOME I GLUPIRANJA PRICA SE O IGRICAMA DA VAM NE BI ISPLIVAVALE NAJGORE OSOBINE IZ VAS.
:: ZNACI VIDITE SLIKE, SA KIM SAM SE DOGOVRIO DA DODJE DA DODJE MOZE DA VIDI I POSLE ME NE PITAJTE. POSLE STE VI NA REDU DA POKAZETE LJUBAV PREMA MAKSIMUSU. JA KUPUJEM ONO STO JA HOCU VI ONO STO VI HOCETE
:: Decko je brojao pare sa slike jos ja nisam rasirio skroz nego izvadio iz koverte i ovako. Zar mislis da bi napisao ime na koverti i trazio to da nema tacno para jos pre mesec dana
:: Ali da pustimo da zive u svojim ubedjenjima kao i uvek. Jel smo rekli DCII pa se smejali, jel sam rekao CH4F pa se smejali isto je bilo ovako, pa sam rekao Obsidian pa isto, pa sada kazem EVGA Z77 FTW I 3770K pa isto pa kada to uzmem kazacu Classified pa cete vi lupetyati i dalje kao da to necu uzeti pa ce doci i to a vi u medjuvremenu smisljati zamerke.
:: Ljudi Maximus se blizi zauzmite red.
imarkovic Re: ... 08.06.2012. 00:05 #423353

stite moj stojk..
@Space, a ti si znaci spacemaster, pa sto se odmah ne predstavis, otkud ti na ovim prostorima? dobrodosao, nadamo se i ostao, dopasce ti se
@Wlado, its okay, Shacky`s on the road again

:: Vidimo se kada kupim plocu i Intel ne da bi vam pokazivao nesto nego se ovde neki bave uzaludnim poslovima. Za ASUS kancelariju koja mi je poslala otpakovanu i koricenu DirectCU II imam poruku da mi popuse. Sledeci put ce ASUS biti kupljen kada se oduze za taj pokvareni cin karakteristican za jednu firmu koju je zuti dizajnirano i birao materijale
:: Sledeci ASUS kada dobijem na poklon GTX580 Classified
:: Vidimo se ali da bi posle pricali o normalnim stvarima, kada sve bude reseno
:: Jos jednom za prodat test sample kao nov neka mi popuse, svi u toj kancelariji jel to sa EVGA ne bi doziveo, jel EVGA stiti musterije od takvih ljudi pacova
:: Predlozite njima da prosire vidike i zastite kupca od servisa i kancelarija koje zickaju HW od IT firmi i prodaju po forumima
Classified ... 08.06.2012. 00:06 #423354

Mozete da me preobratite kada se Kingpin potpise na moju Classified kartu.
Vi ne znate da mi je komp sa DirectCU II i ASUS toliko ruzan da ne bi mogao da ga imam nikada. Znaci kupujem Maximus kada me saceka Classified pod uslovom da je samo kupim ne da je koristim, jel ce biti prodata i uzete Z77 FTW.
Zapamtite dobro nema ASUSa dok ne dobijem GTX580 Classified novu u kutiji sa potpisom Kingpina na njoj. Salim se ne mora potpis ali dabogda mi majka umra ako se zajebavam za ovo sto kazem.
Rekao sam vam vec caletovog mi groba dabogda covek se u grobu okretao ako kupim ASUS bez da me ovo ceka pred vratima.

http://youtu.be/ZA7tE86oufs

Dabogda mi se cale prevrtao u grobu i majka legla u isti ako dam pare otpakovanima.

imarkovic Re: ... 08.06.2012. 00:11 #423356

priznaj da se lozis na Kingpina!? :)

:: Mozete da me preobratite kada se Kingpin potpise na moju Classified kartu
:: Vi ne znate da mi je komp sa DirectCU II i ASUS toliko ruzan da ne bi mogao da ga imam nikada. Znaci kupujem Maximus kada me saceka Classified pod uslovom da je samo kupim ne da je koristim, jel ce biti prodata i uzete Z77 FTW
:: Zapamtite dobro nema ASUSa dok ne dobijem GTX580 Classified novu u kutiji sa potpisom Kingpina na njoj. Salim se ne mora potpis ali dabogda mi majka umra ako se zajebavam za ovo sto kazem.
Classified ... 08.06.2012. 00:14 #423358

Ne taman sam hteo da kazem da onaj drugi potpise sto sad drzi rekord njihov.
Kingpin je drugi. Ne skrecite temu na kingpina kada pokazem dizajn kakav ASUS nema,
Dosta mi bre skripecih jadnica sa iskrivljenim kulerima. Da mi je da se sada vratim u taj dan kada sam kupio ASUS da sacuvam zivce i ne kupoim ga.
Ne moze nikakve zamene ako to budem prodavao prodajem da bi dosao do cene 680 Classified ili polovnu 580 Classified i za ostale pare kupio SSD i jos sta mi treba.
Za mene EVGA ne postoji kao stock, to se nece kupiti nikada. Classified samo.

Classified .... 08.06.2012. 00:19 #423362

Iskreno bez sada bez ikakve zajebancije i gledanja ostalog. Mnogo bre ruzan HW pravite.ASUS. Mnogo bre ruzno i napadno na svakog ko hoce drugo. GGldajte svoihja posla i primpremite se za konkurenciju. Vrtite se sa nekim buzdovanima da nema reci. Jbg kao da ja koji volim sve moderno stavim klascni nametaj u kucu onaj seljaci. Tako se osecam.

imarkovic Re: ... 08.06.2012. 00:21 #423363

Classified je eVGA.
Opet mesas stvari.. bio si kivan na ASUS zbog njegovog `poslovanja` kako si rekao, a sad ga pljujes zbog hardware-a cije si navodne mane izmislio sam.. izmislio zbog toga sto si kivan.. to je nepravedno totalno, tako da ce se od ovog trenutka svaka informacija koju budes izneo za ASUS smatrati gnusnom neistinom, mozes sada da pricas sta god zelis.

:: Ne taman sam hteo da kazem da onaj drugi potpise sto sad drzi rekord njihov
:: Kingpin je drugi. Ne skrecite temu na kingpina kada pokazem dizajn kakav ASUS nema,
:: Dosta mi bre skripecih jadnica sa iskrivljenim kulerima. Da mi je da se sada vratim u taj dan kada sam kupio ASUS da sacuvam zivce i ne kupoim ga
:: Ne moze nikakve zamene ako to budem prodavao prodajem da bi dosao do cene 680 Classified ili polovnu 580 Classified i za ostale pare kupio SSD i jos sta mi treba.
:: Za mene EVGA ne postoji kao stock, to se nece kupiti nikada. Classified samo
Classified ... 08.06.2012. 00:27 #423366

Da da kako god vi kazete. DirectLink zna sve i VIPHouse.
Nedaj boze da dodje do necega ozbiljnog postoje ljudi koje ce znati i kada samo pomisle da kazu da to nije bilo kako je u stvari bilo tj kako sam ja opisao.
A vi mislite sta hocete. Imam slike kutija, krivog HW, svega.
Ali me ta tema ne zanima. ASUS HW je za mene klasican namestaj u stanu koji zelim da opremim moderno tj nepotreban.

imarkovic Re: ... 08.06.2012. 00:55 #423370

imam i ja slike hardvera i kutije da te demantujem, kao i svaki korisnik ovde
A ti misli sta hoces i zivi u iluziju, budi Alisa u zemlji muda

:: Da da kako god vi kazete. DirectLink zna sve i VIPHouse
:: Nedaj boze da dodje do necega ozbiljnog postoje ljudi koje ce znati i kada samo pomisle da kazu da to nije bilo kako je u stvari bilo tj kako sam ja opisao
:: A vi mislite sta hocete. Imam slike kutija, krivog HW, svega.
:: Ali me ta tema ne zanima. ASUS HW je za mene klasican namestaj u stanu koji zelim da opremim moderno tj nepotreban
Drasko014 e posto ces na intel da predjes 08.06.2012. 07:18 #423382

broj poruka: 446
da ti dam ja 1 lep primerak intel core 2 duo e6550 i jos lepsi Primerak ploce ASUS P5-KC ,,mislim posto prelazis na intel

pozzzz

imarkovic Re: e posto ces na intel da predjes 08.06.2012. 08:58 #423387

imam i ja mmx na 300mhz, moze da se klokuje 50mhz, slot1 najjaci slot ikad napravljen

:: da ti dam ja 1 lep primerak intel core 2 duo e6550 i jos lepsi Primerak ploce ASUS P5-KC ,,mislim posto prelazis na intel
:: pozzz
Classified ... 08.06.2012. 09:47 #423394

Ne razumem te sta hoces da kazes kako da me demantujes.
Imam slike iscepane kutije kako sam dobio od ASUSa.
Osim toga dosta clanova moje porodice zna o tome posto sam zvao da pitam da li da ih prijavim. Neki od njih su zamenici javnog tuzioca i ljudi koji nemaju obicaj da lazu. Dabogda umro ako lazem nesto.DirectLink i VipHouse znaju za sve probleme koje sam imao sa ASUSom to je bilo tako i nikako drugacije. Ako bi ih tuzio tu nema tako je bilo i nije bilo postoje ljudi koji kada otvoris usta vide da li lazes ili ne.
Zabole me da li ce meni forumasi Srpski da veruju, vazno je da onaj ko moze da ih kazni hoce sigurno.

STRANA 3 OD 7  
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs