Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
New CPU 2700k ili 3770k ili cekati malkice jos da cujem za reviziju
STRANA 3 OD 4  
solaja777 ... 19.06.2012. 17:32 #425991

status: user
broj poruka: 3278
koliko ja vidim asus ce morati da spremi glogov kolac .)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos ... 19.06.2012. 18:05 #425994

broj poruka: 2743
@imarkovic
Hvala druze.
Boje ce izgledati malo cudno, crno kuciste + 4 Noctue i 2 Coolinka.

@Bobi4ever
Sto bre da se ne vratim iz Madjarske? Moze da se shvati i ovako i onako.
Nemoj da me baksuziras.

imarkovic Re: ... 19.06.2012. 18:17 #425996

broj poruka: 19086
klasa..zadnja klasa blablabla, samo to cujem.. ali brate covece kako ne kapiras vec jednom da ne mozes tako gledati, zadnja klasa, ok, ali sutra ce biti druga klasa koja je novija od te zadnje, a ti kupio zadnju.. zemljace to ide u nedogled, ne mozes se tako takmiciti, ljudi koji se takmice su sportski u formi, nije mi logicno da neko kao ti hoce zadnju klasu, a skuplja pare za to, onaj ko se bavi tim, ko vec hoce da ima zadnje, taj ne pita za cenu i iskesira odmah sada odmah sve i za cpu i za plocu i za memoriju, a ne kao ti i ja deo po deo na mesecnom nivou.. to ja priznajem a bio bi red i ti da priznas da je to tako i da je stvarno glupo da uopste razmisljas da imas zadnju klasu..
@LudiMacor, o cemu ti pricas, kazes `idi na noviji procesor.... i tu je i pci-e 3.0`, da si rekao za plocu pa ajde, ali kakve veze ima procesor sa pci-e slotom, tj. njegovom kompatibilnoscu?
@phil, ma pusti bobija, bobi ne baksuziraj coveka, naravno da ce da se vrati, ziv i zdrav boze zdravlje:)
pa dobro, sta ima veze, jebes boje, sto se mene tice ja bih uzeo sve te zelene, uklopilo bi se do jaja u crnom kucistu:)

:: E pa sada sto se desilo tako ja ne znam. Ti gledas da uzmes ono sto ti najvise nudi u tom trenutku dok ja platim i izgled i klasu i ono sto ne koristim nekada.
:: U ovom trenutku je to EVGA FTW. Classified ploce necu ni ja uzimati jel mi ne treba to
:: Classified grafike hocu jel za to ima veliki razlog. To je kao da Intel probere najbolje CPU da zna iz kog su dela, bio bi grabez za njih. Ovo je slicno, sredina ide u Classified. Drugo te grafike imaju pojacanu memoriju najlepse izgledaju i najacu naponsku sekciju.
:: Ako sina to mislio. Da je bila sada EVGA Z77 SLI od 200e mozda bi nju uzeo
:: Ako nije plava i ako nije otpakovana sto da ne, samo da ne bude bas zadnja u klasi.
:: Ja placam sto ne dozvoljavam vise da mi se zadese test samplovi u iscepanim kutijama i ostalo
:: Eto to je razlika ne dajem pare na ono sto drugi moze da uzme proba i vrati u kutiju.
:: To kod mene nema cenu, tu je nasa razlika. Razlika je jos sto ja gledam izgled a EVGA mi je mnogo lepsa u svemu i ne svidja mi se ASUSov service i ostalo sto ljudi dozivljavaju sa njima.
::
:: EVGA-CORSAIR-Strictl
Omladinac Za Classified@wladu 19.06.2012. 18:34 #425997

broj poruka: 108
Jeste ovo je @Wlada

Wlado vidi ja koji komp imam iz potpisa pa jos uvek radi kao podmazan kao prvog dana, i nemam te dzidza bidze sto ti budzis i nefali mu nista.Imam kuler za cpu koji sam dobio uz procesor.xaxaax
I ja sam nekad gledao tako kao ti dok sam bio mladi deran ali sad me to vise nezanima, izadji malo napolje sunce da te vidi. Postaces rob kompijutera.

J&W IP35 Pro
Intel E8400 3Ghz
2x2 GB Kingston DDR2 800Mhz
MSI GTX460 OC 1GB
Western Digital 250GBAAKS
Western Digital 640GB Blue
Western Digital 1TB Black
Western Digital 1TB Green
Chieftec GPS-550AB-A 550w

MadCatz ,,,,, 19.06.2012. 18:55 #426001

broj poruka: 608
KOMPIIIIIIIIIIIIIJUTERA?

hahahahahaha omg

ASUS P8Z77V-DELUXE
INTEL I7 3770K 4.5ghz & CORSAIR H100
2X4GB MUSHKIN REDLINE 2400MHZ
ASUS GTX680
INTEL SSD 330 60GB
NZXT PHANTOM NEON MODDED
MAD CATZ R.A.T. 7
CORSAIR HX850
VIEWSONIC VX2739WM

toothless Sale, nemo` da si takav... 19.06.2012. 19:09 #426005

broj poruka: 3241
napravio čovek lapsus, hteo je da kaže kompLjuter.Dešava se to ljudima, vidi tek ovo:
http://tiny.cc/7tt5fw
a evo i malo slikovitijeg snimka, iz perspektive voditeljke:
http://tiny.cc/5vt5fw
po sistemu `što je babi milo-to joj se i snilo`! :)

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: KOMPIIIIIIIIIIIIIJUTERA
:: hahahahahaha om
:: ASUS P8Z77V-DELUX
:: INTEL I7 3770K 4.5ghz & CORSAIR H10
:: 2X4GB MUSHKIN REDLINE 2400MH
:: ASUS GTX68
:: INTEL SSD 330 60G
:: NZXT PHANTOM NEON MODDE
:: MAD CATZ R.A.T.
:: CORSAIR HX85
:: VIEWSONIC VX2739W
nisavici Bravo tothless 19.06.2012. 19:24 #426010

broj poruka: 908

Da li ste gledali film Black cock dawn????
:-)
Classified ... 19.06.2012. 19:25 #426011

broj poruka: 728
Dobro ljudi mi smo ludi svi koji kupujemo tok klasu. Eto sta da radimo bolesnimo smo u mozak vi ste pametni. Vi radite kako znate ja cu kako znam inace ne bi voleo svoj komp toliko.
Mora da bude Obsidian bas a ne Graphite jel je moralo jel se onome ne bi radovao tako kao ovome. I mora Dominator GT isto zbog toga i zato sto je Flagship i zastitni znak firme koju volim, i mora Force GT jel je sinhroni NAND a ne Force koji je asinhroni i pravio probleme ili ako ne Force GT onda ce 4 generacija Neutron GTX jel mi je to logicno kupujem sada i kupujem sta je sada aktuelno novi ekskluzivni kontroler jer je CORSAIR inovator. I mora H100 jel imam H70 a trebaju mi performanse H100 modela. I mora Gentle Typhoon jel je najbolji za raditore i izaziva mi smeh kada ga drzim u ruci koliko su drugi smesni prema njemu to izaziva u meni. I Z77 FTW jel je to ploca u koju je jedina firma koju pratim ulozila najvise i Classified zato sto koristim jednu grafiku i hocu odabrani Nvidia chip za sebe i hocu da kada kupim najacu seriju Classified mi da jos malu prednost za mirniji period.
Eto sta je problem.
Jedini je problem lenjost onih koji treba da donesu CORSAIR i koji donesu neke opcije koje meni nisu interesantne. Neke su ruzne, neke nisu najbolje uradjene, neke vec imam, neke su istih performansi kao druge firme a ja hocu ono sto izdvaja CORSAIR i EVGA od ostalih. Pa zato ih i uzimam.
I nemojte mene preslisavati sta zelim za svoje pare nego il nek donesu il nek traze drugu adresu. Jel postoji na svetu, jel trazim sa Marsa ili smo okruzeni svima koji imaju mogucnosti a ja da se guzim, e pa nek guze druge, ja placam Strictly EVGA-CORSAIR odredjeni segment koji ih odvaja od ostalih.
Kako bi ja mogao da kazem da je CORSAIR najbolji i da ja to osecam i vidim ako uzmem disk ciji je kontroler napravio problem i njima i svima ostalima po redu a bas taj je dosao jedini kod nas. Kako??? Da bi osetio sta je CORSAIR zna se Obsidian-Dominator GT-Hydro serija-Force GT-AX Series. E sada Dominator GT moze i obican ili Platinum koji mi je dostupan tu necu praviti bas pitanje. Mada da sam ono kao sto bi trebao da budem isao bi na onoi sto je sada aktuelno tek. Kao ploca izasla pre nedelju dana u USA a ja je imam ovde. To je uspeh firme koja dobavlja. A ne oni sto traze H100 godinu dana pa nikako da naidju na njega, sve ide drugom stranom ulice kada oni prolaze.

EVGA-CORSAIR-Strictly

Bobi4ever Re: ... 19.06.2012. 19:34 #426016

broj poruka: 4891
Pa ipak su Nezni Tajfuni u pitanju, mozda te oduvaju negde...
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: @imarkovi
:: Hvala druze
:: Boje ce izgledati malo cudno, crno kuciste + 4 Noctue i 2 Coolinka
:: @Bobi4eve
:: Sto bre da se ne vratim iz Madjarske? Moze da se shvati i ovako i onako
:: Nemoj da me baksuziras.
Classified ... 19.06.2012. 19:40 #426018

Kada bi drzali GT u rukama onako tezak kao 3 druga, miran, necujan na 1800RPM koji je videli bi kakav je ventilator. Ne plastikaner obican nego osovina kao i unutra 2 neka kao ne lagera nego valjka kao kroz koja prolazi ta osovina. A ona pera su tako jaka nekako kao od metala da su uradjena.

EVGA-CORSAIR-Strictly

Stripy Re 19.06.2012. 20:07 #426022

broj poruka: 4163
http://goo.gl/IgZyB

vladats @Wlada 19.06.2012. 20:08 #426023

broj poruka: 4537
Sine idi malo na more....
Pice,pesak,kokteli.....
Karaj nesto.

Omladinac @Classified 19.06.2012. 20:41 #426029

broj poruka: 108
Moras da se spustis na zemlju, veruj mi u pocetku ce da bude tesko ali kasnije ces da mi se zahvaljujes. (zar nevidis iz tvojih postova da pricas sam sa sobom, niko vise ni neodgovara na tvoje komentare, evo ja naprimer ni neznam sta znace oni nazivi koje si naveo ali zakljucujem da bi ti voleo da ti ljudi kazu sta da uzmes, to jest da te podrze u tome sto radis, sto hoces da kupis) i ja te podrzavam ako ce da ti bude lakse.Ako mislis da ti je to jedini cilj u zivotu onda samo napred i nemoj da dozvolis da ti neko kaze drugacije. Tri puta misli jednom kupuj. Pozdrav WLADO.

J&W IP35 Pro
Intel E8400 3Ghz
2x2 GB Kingston DDR2 800Mhz
MSI GTX460 OC 1GB
Western Digital 250GBAAKS
Western Digital 640GB Blue
Western Digital 1TB Black
Western Digital 1TB Green
Chieftec GPS-550AB-A 550w

Classified ... 19.06.2012. 20:44 #426030

Rekao sam kada idem posle rodjendana i to je to.
Kakve veze ima more sa ovim, kakve veze stvari iz privatnog zivota imaju sa ovim.
Znam samo da je Slovenija za nas Standard i da su plate i po 4 puta vece i znam da je u Sloveniji Force GT 120GB 120-140e a da je kod nas Force 160e.
Pa ko je bre tu lud. Kada budem poslao ove u onu selendru pored Maribora po H100 i Force GT tj cekam Neutron GTX on je tamo za nedelju dana od kada je na sajtu. Zato sam i fan CORSAIR firme zato sto su nam omogucili da cemo za dve godine pratiti na racunaru sve kao u podmornici, svemu ces da imas pristup da znas iskoriscenje digitalnog napajanja, podesavas brzinu ventilatora, koliko trosi, podesavas fanove, svetla, sve oni tockici ispred tebe. Zato volim taku firmu a ne da bi uzeo njenu memoriju koju su napravili da bi imali pokriveno sve segmente nego zbog onoga sto se razlikuju od drugih.
Sve inovacije uvode oni uvek je njihov SSD pri izlasku najbrzi a memorija prva dostupna najnovija. Da li je to Quad ili ce biti DDR4 ili 3000MHz to je CORSAIR.
Istok nema tu tradiciju da udovolji ljudima i da im ulepsa zivot i ugodi kao zapad.
Jedino sto je Tajvan srediste svega cele te IT industrije i kompijutera i TVa i svega.

EVGA-CORSAIR-Strictly

vladats ... 19.06.2012. 20:52 #426031

broj poruka: 4537
Ujak nece da te vodi za Sloveniju.
Pisi propalo.
Ako das soferu pare,nasankace te....

alexb xi xi xi kakva tema 19.06.2012. 22:29 #426040

broj poruka: 242

@................ClassiWlaaaad..............

..................Da si dobio evric za svaki post u ovoj temi mogao bi da predjes na X79.

@Imare - be cooooooooooooooooll...

Classified ... 19.06.2012. 23:01 #426048

Nema nijedan razlog da predjem na X79 za gaming sem da mi bude losije nego sto je na 3770k ili SB. Ja se ne bavim necime da mi treba gomila memorije na 1600MHz i X79 cisto jel je X79. Sta da stavim 32GB 1333MHz. Taman da opustosim magacine koje niko nece kupiti jel je standard postalo 2133MHz.
Vece grejanje, sporija memorija, potrebno kolicinski vise, za mene je X79 Extreme Six Core inace nista drugo. Sve napravljeno da bi se radio neki posao sa time ili da ubrza protok sa vise od 3 grafike. Meni to ne treba.Deklarisana memorija CORSAIR za X79 je gomila neke od 1600MHz. Jel je potrebna kolicina za ljude kojima treba ta platforma.
To je postalo gaming samo kada se video bottleneck za 3-4 grafike.

EVGA-CORSAIR-Strictly

alexb Salio sam se.... 19.06.2012. 23:30 #426052

broj poruka: 242

DoWla opusti se malo, puci ces.

Uzmes lepo proc za ~200e,
ostale pare das na qrve. [opustis se]
Za god-dve prodas taj proc i dodas za neki jaci 1155, ili prodas komplet i predjes na neki novi soket, pa na kraju zalijes sa qrvom ...ako pretekne para.

I eto, svi problemi reseni :P

Aj poz

imarkovic Re: xi xi xi coooooLLL.. 19.06.2012. 23:42 #426058

.. as spritzerrrr :)

:: @................ClassiWlaaaad.............
:: ..................Da si dobio evric za svaki post u ovoj temi mogao bi da predjes na X79
:: @Imare - be cooooooooooooooooll..
SkyFire Opet ista stvar.. 20.06.2012. 00:00 #426064

broj poruka: 18472
E imam pitanje za ovaj berzanski kolektiv?
Obzirom da svi pomno pratite Vladinu temu i savetujete mu da smanji gas,odmori ili ode na odmor kako to da vi imate toliko vremena da citate njegove teme i delite savete?Sta vi radite ?
Koliko ja vidim svi zajedno gubite vreme prosipajuci iz suljeg u prazno a nekima ovo dodje kao dobar povod da izbaci negativnost i leci frustracije..
Ako vam neko smeta zaobidjite ga,niste nista bolji sto ce te nekog da pljujete i prozivate.
To mi nikad nije bilo jasno kod ljudi.Cemu to?To definitivno nisu dobre osobine,ja bih se na vasem mestu zabrinuo.
Jedno je sala,drugo je bes,mrznja i bezobrazluk,malicioznost..

Mene licno bas nesto ne tangira ko ce sta da kaze ali mi ovaj fenomen kod ljudi uopste nije jasan,a sto je najgore vodite se kao ok momci/ljudi..

@Wlado
Idi na IvyBridge,malo se vise greje pri OC-u ali je dobar CPU u globalu.U svakom slucaju je napredak u odnosu na SB.
imarkovic Re: Opet ista stvar.. 20.06.2012. 00:23 #426069

ej ti, fenomenon-sky, pojavi se na msn-u - sad :)

:: E imam pitanje za ovaj berzanski kolektiv
:: Obzirom da svi pomno pratite Vladinu temu i savetujete mu da smanji gas,odmori ili ode na odmor kako to da vi imate toliko vremena da citate njegove teme i delite savete?Sta vi radite
:: Koliko ja vidim svi zajedno gubite vreme prosipajuci iz suljeg u prazno a nekima ovo dodje kao dobar povod da izbaci negativnost i leci frustracije.
:: Ako vam neko smeta zaobidjite ga,niste nista bolji sto ce te nekog da pljujete i prozivate
:: To mi nikad nije bilo jasno kod ljudi.Cemu to?To definitivno nisu dobre osobine,ja bih se na vasem mestu zabrinuo
:: Jedno je sala,drugo je bes,mrznja i bezobrazluk,malicioznost.
:: Mene licno bas nesto ne tangira ko ce sta da kaze ali mi ovaj fenomen kod ljudi uopste nije jasan,a sto je najgore vodite se kao ok momci/ljudi.
:: @Wlad
:: Idi na IvyBridge,malo se vise greje pri OC-u ali je dobar CPU u globalu.U svakom slucaju je napredak u odnosu na SB.
gliga79 Re: Opet ista stvar.. 20.06.2012. 00:37 #426071

broj poruka: 4641
Vlada je Vlada i tu ne treba trositi reci.
Ima fazion koji ima i to je to.
Bori se za neki cilj svim srcem i za njega je dobro dok je tako. Plasim se iskreno sta sledi posle?
Ne volim licemere koji koriste situaciju zarad nekih drugih ciljeva. To je ruzno i nije moralno, nije Srpski , nije Hriscanski.
Naprotiv, naucite nesto od njega i ne dozvolite da se spustite tako nisko da ga vredjate, jer onda pokazujete svoje pravo lice i bolesno stanje duha.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: E imam pitanje za ovaj berzanski kolektiv
:: Obzirom da svi pomno pratite Vladinu temu i savetujete mu da smanji gas,odmori ili ode na odmor kako to da vi imate toliko vremena da citate njegove teme i delite savete?Sta vi radite
:: Koliko ja vidim svi zajedno gubite vreme prosipajuci iz suljeg u prazno a nekima ovo dodje kao dobar povod da izbaci negativnost i leci frustracije.
:: Ako vam neko smeta zaobidjite ga,niste nista bolji sto ce te nekog da pljujete i prozivate
:: To mi nikad nije bilo jasno kod ljudi.Cemu to?To definitivno nisu dobre osobine,ja bih se na vasem mestu zabrinuo
:: Jedno je sala,drugo je bes,mrznja i bezobrazluk,malicioznost.
:: Mene licno bas nesto ne tangira ko ce sta da kaze ali mi ovaj fenomen kod ljudi uopste nije jasan,a sto je najgore vodite se kao ok momci/ljudi.
:: @Wlad
:: Idi na IvyBridge,malo se vise greje pri OC-u ali je dobar CPU u globalu.U svakom slucaju je napredak u odnosu na SB.
Classified ... 20.06.2012. 06:59 #426086

Pa ja se borim da ne dolaze kuleri koje niko ne kupuje i memorije i SSD nego oni koji su najtrazeniji. Kako su nam uvalili onu stvar sa Hydro serijom i memorijom ovo je za pamcenje.
Auuu plavi Vengeance 70e. Dominator GT sa kulerom bi kostao 80e.
Ista kolicina. Mogu samo da sanjam cenu H70 Core. Neko kaze da je imao. To je pravo cudo da je neko imao jel ja idem na Bug Forum godinama, ja ne znam da ga je iko kupio.
H60 i znam, H70 Core, Antec H20 niko ne znam. Necu da se jurim sa nekim Antecom za vodeno hladjenje i gluposti. Osim toga sve to ima performanse kakve ja imam a meni ni mocni H80 ne igra neku ulogu a ne Antec H20. Tj Antec H20 620 je H50 a 920 je preslikan moj kuler. Za takve stvari idem na firmu gde ako mi nesto procuri dovoljno je samo da slikam lepo i dosta slika iz svih uglova i da ne lazem i ako je nesto riknulo isto to ili bolje bi doslo da kucnu adresu UPSom. Troskovi 0.
CORSAIR H100 bre ljudi sa Rasa sistemom i nekim ne bas najacim vodenim hladjenjima ali od 200-250e ja sam citao i video nekoliko puta kupi neko H100 i kaze ma necu bre vise da se zezam bre da odrzavam stavim H100 7-8C me nece spasti. Vi mislite to je neka razlika. Verujte H100 je veca razlika od H70 nego sto je vodeno od H100 sa 4 ventilatora dobra. I zato je trazen i mislim da bi CORSAIR trebao da ostane na 2 kulera malom i velikom i to je to.
Ali sada ce da nam prodaju po 100 i 110e ono sto niko nije kupio u Evropi i to u sam pocetak leta. Umesto da su nam doneli Gentle Typhoon ako ne bi otislo 500 kom za ovo leto ne bi ni jedan. Samo AP-14 i AP-15. Niko drugi ventilator normalan ne bi kupio da ga je imao u kompu. Nabijem uvo na resetku nazad naslonim ga i ja ne cujem venitlator samo vazduh kako huci kao vetar da duva a odatle bije 1800RPM a airlow nekog fana koji radi na 2000-2200RPM.
Neko je rekao H70 bucan, pa evo nema ga utisan je kao da nema venitilatore, samo ih vidim kako rade i kada je otvorena stranica se ne cuju.
Ali ne moze da se stavlja sve sto neko kaze dobro je. Dve godine su ovde ljudi bili ubedjeni da ako uzmu Noctua da ce da im bolje radi H70 a oni upropastili. Jel ne znaju, dezinformisana nacija zbog prodaje. Nema poslovanja nikakvog u ovoj zemlji da dobavljac uzme pred leto i naruci 500 fanova iz Japana. Zaradu bi imali duplo. Ali oni kao rakuni idu po Evropi i trecerazrednim dobavljacima onima gde ruka CORSAIR i ne moze da dohvati do njih da ih spreci da prave stetu prodajom RMA robe i ko zna cega nego se trude da je toga sto manje. Pravi zaljubljenici u komopve uzmu kada cuju da postoji fan bolji nego AP-15 a nema ga u Evropi i USA nece da ga uvoze oni se skupe naprave spisak pa naruce sami od proizvodjaca. Tako su na overcklock net narucili 2150RPM Gentle Typhoon.

- - - - - - - - - - - - - - -
EVGA-CORSAIR-Strictly

Classified ... 20.06.2012. 07:31 #426087

Zasto vi mislite da se ja nerviram, ja se ne nerviram. Meni je e-ducan ulio bozanski mir u moj zivot. Ja samo kazem radi ostanka para u Srbiji, jel je narod poceo sve zivo da nabavlja od preko a nagovaranje ljudi na II i III klasa opcija ovde ne ide ocigledno. Entuzijazam kod ljudi ovde ubijaju neke firme jel ovo je ruglo IT industrije. Ovo je postao otpad nakupljen od III klase prodavaca kod kojih ja mislim i kokain mozes da kupis osim 1000 repariranih karti i kulera koje niko nece.
Jbt nisu ih nasli dva puta. Pa gde trazite, da li prate scenu ili prate sta ima mafija po Evropi to je pitanje. Da li prate aktuelno ili nas nagovaraju preko forumasa da skinemo gace i zapusimo oci i mirno gledamo da smo H70 Core platili vise nego H100 i to iz prodavnice gde CORSAIR moze da kaze vise odatle nema RMA. III klasa prodavnica nemamo kontrolu nad time prekidaj. Pa stiti svoje ime nece da mu pravoslavna bagra prica PA I NIJE CORSAIR TAKO DOBAR jel se nabavlja ko zna sta a nista od proverenog od aktuelnog od najaceg od tek izaslog od njih.

EVGA-CORSAIR-Strictly

Lujone Re: Z68/Z77 ista stvar 20.06.2012. 12:40 #426114

broj poruka: 200
upravo tako, nema vece razlike izmedju ovih chipseta. Jedino mozda 5% bolje performanse Z77 u kombinaciji sa 3rd generation procesorima i to je to.

:: PCI-E 3.0 na Z68 nije trik vec super stvar, jer i sa tim cipsetom koji je prakticno isti kao i Z77, imas podrsku za Ivy Bridge, i PCI-E 3.0 bez potrebe za Z77. Z77 se jedino razlikuje po native USB 3.0 i SATA3, sto je potpuno beznacajna stavka...
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs