Eto jos jednog dokaza da je Thuban slabiji CPU. :)))
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Vidis ipak da ima na toj rezoluciji Thuban ne moze da postigne famoznih 60 fps. sa 8 x a :: :: :: :: Pa na toj rezoluciji, pravi paradoks bi bio i da ima neke konkretne razlike ,realno :: :: :: :: Sto se tice FX8150 vs Thuban - naravno da je FX jaci :: :: :: :: To sto gospoda koja gaje Fenom II x6 ne zele to da priznaju, to je druga stvar. :- :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Jaci je FX 8150 od Thubana za 30 % ,FX 8350 za 37 % jaci od Thubana testirano sa GTX 68 :: :: :: 8x AA 2560x1600 skoro da i nema razlike izmedju Intela i AMD FX ,Thuban je slabiji :: :: :: :: :: :: http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8350-vishera-review,3328-15.htm :: :: :: :: :: ::
da nijedan amd nije jaci od nijednog i5,vec svega nekoliko starijih i3 procesora je slabije od najjacih AMD proceosra...nazalost,moram da kazem,zbog nas potrosaca,i zbog toga sto je AMD uvek nesto davao entuzijastima,od kada ja pratim IT scenu,da li je to crtanje grafitnom olovkom po vodovima starih durona(radi otkljucavanja mnozioca,i OC preko mnozioca,a ne magistrale),pa preko mogucnosti otkljucavanja jezgara i l3 kesa ma procesorima,zaista mi je zao sto AMD od 939 platforme nije bio valjano konkurentan Intelu,od izlaska core arhitekture...
Ja razumem tebe ti moras da opravdas novac koji si ulozio u Intel ,a Intel ti vraca tako da u godini dana izbaci po 2 generacije CPU koje ti moras da kupis,da si pratio review FX8350 video bi sta mozes sve za manju cenu i ne bi imao osecaj krivice sto si ulozio toliki novac.
koliko vidim u testu Cinebench dva I7 su iza FX8350 to su I7 2600 K i I7 3820
Taj I3 koje ti dizes u oblake Trinity sa 2 jezgra ebe ko sansku kozu u 90 % testova
:: da nijedan amd nije jaci od nijednog i5,vec svega nekoliko starijih i3 procesora je slabije od najjacih AMD proceosra...nazalost,moram da kazem,zbog nas potrosaca,i zbog toga sto je AMD uvek nesto davao entuzijastima,od kada ja pratim IT scenu,da li je to crtanje grafitnom olovkom po vodovima starih durona(radi otkljucavanja mnozioca,i OC preko mnozioca,a ne magistrale),pa preko mogucnosti otkljucavanja jezgara i l3 kesa ma procesorima,zaista mi je zao sto AMD od 939 platforme nije bio valjano konkurentan Intelu,od izlaska core arhitekture.. :: :: ::
Znaci ti si jedan od onih debila sto smara za zamena .. mislim govnima za ovaj processor.
brate odjebi sa tim fx6100 to je govno i eto , jebo vas world of warcraft .
:: Da, sad videh :: :: Eto jos jednog dokaza da je Thuban slabiji CPU. :)) :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Vidis ipak da ima na toj rezoluciji Thuban ne moze da postigne famoznih 60 fps. sa 8 x a :: :: :: :: :: :: :: Pa na toj rezoluciji, pravi paradoks bi bio i da ima neke konkretne razlike ,realno :: :: :: :: :: :: Sto se tice FX8150 vs Thuban - naravno da je FX jaci :: :: :: :: :: :: To sto gospoda koja gaje Fenom II x6 ne zele to da priznaju, to je druga stvar. :- :: :: :: :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jaci je FX 8150 od Thubana za 30 % ,FX 8350 za 37 % jaci od Thubana testirano sa GTX 68 :: :: :: :: 8x AA 2560x1600 skoro da i nema razlike izmedju Intela i AMD FX ,Thuban je slabiji :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8350-vishera-review,3328-15.htm :: :: :: :: :: :: :: ::
Svaki dan mozes da dodjes kod mene, i zajedno da pogledamo da li sa mog naloga postoji takvih ponuda - i plus, naravno, da vidimo i sa tvog naloga, da li postoji takva ponuda(jer naravno, ja mogu da je obrisem).
Opet ne razumes, da ja nisam ni na cijoj strani.
To sto ti ne mozes da shvatis da tvoj Fenom nije najbolji, to je samo tvoj problem, nazalost.
Zasto uopste otvaras temu, kada znas da je tvoj Fenom najbolji?
I kako onda objasniti tebi, ili likovima poput:
`1090t x6 u ranku sa i5, jaci od Bulldozera!` - da grese?
Bolje zivite u takvom neznanju i neinformisanju, lepse za vas, ocigledno.
:: Ne, ja nisam niti jedan od onih sto smara :: :: Svaki dan mozes da dodjes kod mene, i zajedno da pogledamo da li sa mog naloga postoji takvih ponuda - i plus, naravno, da vidimo i sa tvog naloga, da li postoji takva ponuda(jer naravno, ja mogu da je obrisem) :: :: Opet ne razumes, da ja nisam ni na cijoj strani :: :: To sto ti ne mozes da shvatis da tvoj Fenom nije najbolji, to je samo tvoj problem, nazalost :: :: Zasto uopste otvaras temu, kada znas da je tvoj Fenom najbolji :: :: I kako onda objasniti tebi, ili likovima poput :: :: `1090t x6 u ranku sa i5, jaci od Bulldozera!` - da grese :: :: Bolje zivite u takvom neznanju i neinformisanju, lepse za vas, ocigledno.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
:: ja sam ga prodao pre par dana , gde ima da se kupi ispod 115e :: http://postimage.org/image/mgwbjtorl/full :: :: :: Ne, ja nisam niti jedan od onih sto smara :: :: :: :: Svaki dan mozes da dodjes kod mene, i zajedno da pogledamo da li sa mog naloga postoji takvih ponuda - i plus, naravno, da vidimo i sa tvog naloga, da li postoji takva ponuda(jer naravno, ja mogu da je obrisem) :: :: :: :: Opet ne razumes, da ja nisam ni na cijoj strani :: :: :: :: To sto ti ne mozes da shvatis da tvoj Fenom nije najbolji, to je samo tvoj problem, nazalost :: :: :: :: Zasto uopste otvaras temu, kada znas da je tvoj Fenom najbolji :: :: :: :: I kako onda objasniti tebi, ili likovima poput :: :: :: :: `1090t x6 u ranku sa i5, jaci od Bulldozera!` - da grese :: :: :: :: Bolje zivite u takvom neznanju i neinformisanju, lepse za vas, ocigledno.
Zamolio bih te da procitas sve, pa da mi kazes ako jesam.
Ako to nadjes - ja se izvinjavam onda...
Vredi od 120-130e, sada, jer je ovakvo stanje. Naravno da niti jedan normalan covek ne bi dao pare za taj CPU(toliko para), ali nadje se budala...
Za 130E imas da kupis NOV, ALO, NOV FX-8120, koji je u najmanju ruku equal sa Thuban procesorom, a ako umesto sto vrtis jednu te istu pricu uzmes, i procitas malo testove na Internetu, i kao jedan normalan covek, budes racionalan i objektivan, shvatices da je FX-8120 generalno gledano BOLJI CPU.
Pored FX8120 novog, sa 3g garancije - vi prodajete 1090t POLOVNOG, za 130e?
Eto vidis. Ti si za 270E uzeo odlicnu Intel platformu - a neko za 50-70E manje, prodaje x6 i neku AM3+ plocu.
Hoces da kazes da to ima logike? Da bi iole normalan covek kupio to? Informisana osoba?
Ja prvi ovde na forumu podrzavam sledece:
Ovce su za sisanje. I ja nemam nista protiv toga. Ako mozes nekome da uvalis, uvali i za 200e.
Svako neznanje se placa.
Mi ovde pricamo objektivno, sta koliko vredi REALNO, a ne, za koliko moze da se uvalja nekom idiotu, koji misli da je broj jezgara i radni takt jedini reper jacine, superiornosti..
ja ne moram nista,i zaista mi nije bitno nista sem istine...cak i vise favorizujem amd u odnosu na intel,tj vise su mi bili oduvek dragi...cekaj,sad ti meni kazes da je uspeh AMd-a da procesor sa 8 fizickih jezgara koji je izasao pre dve nedelje je bolji u jednom testu,dakle samo jednom testu od procesora koji je izasao pre dve godine?a da pritom u svim ostalim testovima je draaasticno slabiji?ili je uspeh sto je trinity koji je isto tako izasao pre recimo mesec dana u dva testa gde se koristi integrisana grafika samog procesora kao primarni test,i test u kojem najveci uticaj ima broj fizickih jezgara...pa ok,ja bih zaista voleo da jeste AMD bolji,al nije...Ja novac zaradjujem sam,i kupio sam ono sta sam zeleo,i nemam kome da se pravdam,moja iskrena namera je da ukazem na to da je intel svetlosnim godinama isped AMD-a nazalost u proizvodnji procesora
Preko 300e? A koliko ti cenis tu ASS Rock Z75 plocu? 100e?
Pa, to sto on ne voli Intel - znaci da je neinformisan, pun predrasuda i slicno.
Isto vazi i za FX.
Jbg, lepo ja kazem. Dok je budala, bice i para. :))
:: covek ne voli intel a nije hteo vise da ceka i eto.. fx je rekao ne hvala :: :: 270e sa popustom 30% , to je preko 300e ovak :: http://postimage.org/image/mgwbjtorl/full :: ::
Ta ploca je nova 11000 imala je i za 10000 i cpu da ima ne bi smeo da bude vise od 12 da je ne znam sta.Novo znaci za 200e...Prodao si ko novo i jos dobio popust na intel u zameni.Nasao si magarca ali to ne znaci da taj cpu polovan vredi vise od 100e po meni.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
:: Ta ploca je nova 11000 imala je i za 10000 i cpu da ima ne bi smeo da bude vise od 12 da je ne znam sta.Novo znaci za 200e...Prodao si ko novo i jos dobio popust na intel u zameni.Nasao si magarca ali to ne znaci da taj cpu polovan vredi vise od 100e po meni :: :: AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31 :: Gigabyte ga990xa ud :: 2x2gb ddr3 kingston hyper :: Gainword Gtx 260 core 21 :: Lc power pro line 500 :: SSD Samsung 830 64gb :: Logitech G 10 :: Steel Series Sense :: Dell U2312H :: Aerocool Strike X Adv :: :: :: isto m5a97 pro , Zvezdas je i pitao koju plocu da uzme , ja sam rekao daj je ova odlicna kombinacija :: :: http://postimage.org/image/mgwbjtorl/full :: :: :: ::
:: da ti dam 50e da jebes nesto... izgoreo si na ovom forumu :: :: koliko ti mislis da sam trebao dam processor za 5e :: http://postimage.org/image/mgwbjtorl/full :: ::
:: Jebacu tebe za dzabe.. :: :: AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31 :: Gigabyte ga990xa ud :: 2x2gb ddr3 kingston hyper :: Gainword Gtx 260 core 21 :: Lc power pro line 500 :: SSD Samsung 830 64gb :: Logitech G 10 :: Steel Series Sense :: Dell U2312H :: Aerocool Strike X Adv :: :: :: da ti dam 50e da jebes nesto... izgoreo si na ovom forumu :: :: :: :: koliko ti mislis da sam trebao dam processor za 5e :: :: http://postimage.org/image/mgwbjtorl/full :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.