`Ucen` ne mislim na skolovan,mozda sam trebao da napisem upuceniji,temeljniji pa i strucniji. Uz malo preciziranja u principu slozismo se na kraju u full-u Odoh sad u tu cast da smazem zito,ostalo od slave
@Onaj
Niko nigde nije pomenuo da LinX ne podrzava AVX,ja sam u sklopu Prime95 napisao Prime AVX posto ima vise verzija.. Nemoj da se kompleksiras samo zato sto si NEupucen smatrajuci da je LinX bolji za Ivy/Sandy samo iz razloga jer Intel daje linpack!Prime je mnogo bolje optimizovaniji,e sad da li ce to tvoja glavica da shvati,pitanje je..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nabavi ovaj kuler PHANTEKS PH-TC14PE. Onda mozes da se igras i da ga klokujes kako valja. Prime ti je mama ali bar 12 casova (pozeljno bi bilo 24) i onda je to-to. Ja sam moj promerak kloknuo i radi na 4.68 stabilno, dalje nisam ni isao. Puno srece :)
Interesuje me sta radite sa tolikim voltazama posto ili gresim negde ili sam ubo dobar chip 4.2ghz 1.1vcore http://postimage.org/image/53l0r5tul/full/ test sa Linx AVX u biosu 1.125vcore Normal vcore offset -0.025 sto mi daje 1.1vcore LLC standard ostalo sve default,nisam gasio C1 i ostale energy saver,i da turbo boost off
super. probaj da stavis i memoriju na ALL. bice za nijansu vece temperature, ali bar ces biti siguran u potpunu stabilnost. Inace i ovih sat vremena je po meni sasvim dovoljno. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Interesuje me sta radite sa tolikim voltazama posto ili gresim negde ili sam ubo dobar chip 4.2ghz 1.1vcor :: http://postimage.org/image/53l0r5tul/full :: test sa Linx AV :: u biosu 1.125vcore Normal vcor :: offset -0.025 sto mi daje 1.1vcor :: LLC standard ostalo sve default,nisam gasio C1 i ostale energy saver,i da turbo boost of ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.