@xendza nije sve u lepoti nego i u kvalitetu a dosta ljudi se zalilo na alienware na spacebar i sam kvalitet tastera ti procenjujes tastaturu po tome dal je lepa ili ne ili ako lepo sljasti onda je tastatura perverzija .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
@bugi111 Hmm. Bas lepo izgleda, a i vidim da ima gomila konektora za usb pozadi, sto je samo plus. Ma, koliko vidim sve su te ploce slicne, isti cipset, pitanje je kolika je zaista razlika u realnom radu sve tri(asus, msi, gigabyte).
@SkyFire Pa i ja sam u principu tako mislio, odnosno postavljao sebi pitanje ima li svrhe. OK. .)
MSI ti je najjeftinija kupovina a ne zaostaje po performansama u odnosu na pomenute ploce, Gigabyte cesto u praksi ume kvalitetno da premasi ocekivanja, s tim da ako ti je bitan broj slotova umesto GigaByte GA-X79-UD3 mozes kupiti noviju http://www.atom.rs/?sid=6771, a ASUS je mozda najproverenija kupovina, jer je najveci procenat onih sa ASUS plocama, te imas vise iskustava u praksi, ali ti to izvlaci i najvise novca iz dzepa.
Sam odluci, i nek te lepo i uspesno sluzi ta nova masina.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.