Softversko remapiranje za prepoznavanje 7.5 GB memorije
STRANA 3 OD 3
sashai
Re: ...
11.05.2013. 21:14
status: user broj poruka: 417
Najzad malo samokritike na forumu. Ja sam siguran u ono shto pishem, a ti svakako smanji doze opijata pa cemo se naci negde na pivcetu, cisto da ti pojasnim i prosvetlim te o gigantu zvanom Omicron, a mozda nam se pridruzi i Ljubisha (ako dodje u posetu rodbini iz suncem okupanog San Marina). Operator svakako nece moci da prisustvuje druzenju, pre svega zbog sukoba interesa, a i obavezan je ugovorom sa kompanijom Omicron - nema alkohola ni opojnih sredstava za uposlenike kompanije, a i bionichka ruka koju su mu odradili japanci ima neki lagani malfankshn, pa prosipa pivo po sebi, umesto u sebe. Phat Phuck ce mozda navratiti, ali treba da postavi neki exploziv u podrum zgrade UN i na krov Bele kuce ovih dana, te nisam siguran da ce da nadje vremena za nas, obicne smrtnike. Ali titju o ovome. Jevrejsko-vatikansko-protestantska alijansa ne sme da sazna za njegovu akciju pre izvrshenja iste tj. akcije. Ne smem da nastavljam. Obratitje nam se Phat lichno, ako vetj nije u aeroplanu za Njujork, i ako proceni da sme da podeli sa nama neku informaciju vezanu za akciju. U svakom sluchaju, bice veliko.
:: Hm, hm, hm...Vidi ovako, ne bi bilo lose da se prvo dobrano informises o telekomunikacijama, robotici i odrzavanjhu masina za sito-stampu, pa onda iznosi neke cinjenice ovde i mozda ce ti neko poverovati u te price :: To stoji da se povremeno ufiksam, usmrknem, popusim po` kile trave, ispijem svakodnevno po litar rakije i tamanim tablete sa punim trouglicom ( slicni kao u device manageru, samo crveni) na kutiji, ali vrlo dobro znam sta pricam, do duse, sa dozom nesigurnosti i onako, malko kroz maglu :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ovdje vidim sve vise `pametnih`, samo skoro nikoga da misli, nazalost. A vidim aktiviralo se i par speudonima `pametnih` kako bi se javili na navedenu temu.
Nisam nikada ni tvrdio da su u banci koristili 3d max, jer je i previse za vecinu i Office paket, kao i za `odredjene` pametnjakovice. U drugom prevodu dokolicare.
Programi su iz medicinskih nauka, iz automobilske industrije i astronomije. @JovanZ Ko sebi ne pomogne, ne moze ni drugima. Ocigledno imas problem. @profil Za speudoprofil ... procitaj gore. @sashai Jos malo, please. @gilopile Ooo, pa javljas se bez pseudoprofila !? @MaliAbner Ovdje samo 2 osobe se trude da pomognu, ostali troluju, po starom `dobrom` obicaju na PC berzi. @obradmi Ti me iznenadjujes. Bar tbe nisam svrstavao u ovu gomilu. @ramzesIII Drago mi je za tebe. @cokla Drago mi je sto ti je zabavno. @zxcvbnm Ne. Win2003 je zasnovan na XP-u, a u pitanju je samo softversko ogranicenje i nista vise. Ne moze vise, u teoriji od 32 GB, a ja nisam uspio vise od 7.5 GB. Za ostalo je vec trol zajebancija. @vladapsd Mentolna razbibriga. @sashai x2 Diplomirani trol majstoru.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
:: @imarkovi :: :: Ovdje vidim sve vise `pametnih`, samo skoro nikoga da misli, nazalost :: A vidim aktiviralo se i par speudonima `pametnih` kako bi se javili na navedenu temu :: ::
igraonica,3d max,hipo banka... u igraonici na xp-32, treba da stavis 16gb rama. da bi tu radio na 3dmax-u imas novi hardver, ali koristis 16 bitne programe za svoj posao. cek bre aj polako ali sazeto.
a cek u hipo banci je dx10 na xp-u nista mi nije jasno
Eh, ko je tu sad trol je veliko pitanje. Koristish 16-bitne programe gde ti treba vise od 200 kb memorije? Ti cak krenuo na 7.5Gb? Ne moze, decko. Win 32 bit je upravo to sto jeste. Ne moze vise od 4, da ne kazem 3.25 ili kako vec gigabajta. Mozes samo da tih 4 Gb preraspodelish na sistem i programe malo drugacije od difolta i to ti je sve. Mani se cudnih matichnih ploca, bionichkih ruku i nogu, sata koji je tvoj predak cuvao u bulji u japanskom zarobljenishtvu i time napravio osnovu za prijateljstvo za izvesnom japanskom porodicom i slicnih nebuloza (volim i ja Pulp Fiction, ali ne kenjam po forumima). Jednostavno batali. Nisam ljut, posto sam ja car trolova ovdashnji, te se cak i ponosim time... No, zao mi je nekoga ko je zeljan paznje, pa drvi penis po inim forumima. Nadam se da ces revidirati svoje stavove i bataliti se glupih pitanja, mada su inspirativna za uveseljavanje chlanstva na ovom forumu. Batali fantaziranje i malo u korak sa realnoshtju, kako ti, tako i gosn Phat Phuck. Malo se navata neko drushtvo, malo neka devojtjitza, Bog da vas vidi. Sve najbolje.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.