Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
EVGA X79 Dark 399$ Prodaja Pocela
STRANA 3 OD 3
SkyFire ... 23.09.2013. 17:19 #515841

status: user
broj poruka: 18472
Cekaj bre ti hoces da kazes da je eVGA Dark bolja od moje ploce ? Znaci ja sam se zeznuo ?
A to sto eVGA nema podrsku ni za jedan njihov model osim Dark za Ivy Bridge E to nikom nista ?
Asus je za X79 izbacio biose za nove procesore a eVGA uslovljava svoje korisnike da predju na Dark.
A i to Dark je previse morbidno.Ja sam uvek bio za pozitivu , ne volim mracne stvari ..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Blueberry ehm 23.09.2013. 17:36 #515843

broj poruka: 1272
Nisi se zeznuo Sky :)

Jedino, mogao si da iskoristis pomoc prijatelja i da uzmes Black Edition :), iako ne volis mracne stvari

A sto se tice EVGA Dark ploce, i ja bih voleo da neka firma ponudi da otkupi losiju x79 plocu, i da doplatim za bolju... Tako nesto kod nas nikad nece zaziveti... I po tome je EVGA zasad jedinstvena.

edit: Ucinilo mi se da sam na sajtu namirisao Thompson-a...
ENVIDIA ... 23.09.2013. 19:15 #515863

broj poruka: 562
Tako kazu eno svi sa X79 Dark.
Po 4 Titana SignatureHydro Cooper i EVGA X79 Dark.
Kukali su sada srecni.
Ne bi bili srecni posle Rampage 4 Extreme da ima problema.
imarkovic Re: ... 25.09.2013. 18:59 #516383

broj poruka: 19086
jedno pitanje, vidim da ovaj Gentle Typhoon na 1850 ima 28dBa, sto i nije tako tiho, pa me interesuje koliko je glasan ovako..?

:: Tako kazu eno svi sa X79 Dark.
:: Po 4 Titana SignatureHydro Cooper i EVGA X79 Dark
:: Kukali su sada srecni
:: Ne bi bili srecni posle Rampage 4 Extreme da ima problema.
EEurope ... 28.09.2013. 16:35 #516950

broj poruka: 166
Ma nema zvuk motora, nimalo. Nista. Imas samo hucanje vazduha. Ali se na radiatorima ne cuje ni kada je otvorena stranica od kompa a ti 1m od njega i tisina. Cujes vazduh kada dodjes na 20cm. 25db cisto hucanje vazduha od neverovatnog potiska. Kazem ti ne osecas kao vetar da duva preko ruke nego potisak da gura.

Evo to je too...e skapiraj da je ovde mikrofon. ti nema sanse da cujes ovako kako se cuje na videu...To cujes tako kada naslonis uvo na ventilator...jel cujes kako je glasna masina kada klikne kojom meri

http://youtu.be/a43MUaY9Xc4

Znaci glupo je sto su napravili od 1850RPM. Trebali su odmah na 2000RPM i to bi bio jedan odlican fan koji na 1200 daje potisak kao drugi dobri fanovi na 1500RPM a na 2000RPM bi tek davao buku kao neki bas dobri fanovi na 1500RPM.
Cak je i na 2150RPM dobar. Lik na EVGA Forumu trazio fanove i imaju Scythe FLEX i ja nadjem na frozen cpu GT AP-45 taj od 2150RPM za 14$ komad sto je bas bas jeftino jel je nekada to pola cene tog fana i posalje pp liku. I on kao ma ne znam, treba mi 4-6komada a ima XSPC radiator i neko kao custom water hladjenje. I nakani se on i uzme ih pa ako nisu nesto prodace, a imao najbolji model Scythe FLEX onaj najbrzi sto bas daje dobre performanse. Samo vidis posle 3 dana Scythe FLEX na oglasima, meni poruka stoji.
Hvala ti za ovo sto si mi rekao, kaze 1h sam se igrao sa fanovima, merio da li svi rade istom brzinom, odusevljavao se, kaze eno temp 2-3C hladnije a tisina znatno, znatno veca. Najbolji kaze fanovi koje sam kupio.
Ja kazem sta sam ti rekao ljudi su kupovali konfiguracije zaradili prodajuci ih online i kupovajuci od proizvodjaca na vise.
Cak neki ljudi i ne znaju Gentle Typhoon ispod nalepnice ima jedno mesto prazno i tu se moze zalemiti i cetvrta zica i onda taj fan postaje 4pin, ali ti treba zica od pokvarenog fana i onda postaje PWM Control. Ali to je ko malo bolje zna da lemi i da se zeza sa time.

Gledaj koliko gura vazduh i koliko treba da se zaustavi

http://youtu.be/LPcmtrQRj1I
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs