Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Pregrejavanje procesora AMD ATHLON x2 4400+ ... POMOC !
STRANA 3 OD 3
ICEsd Re: Pregrejavanje procesora AMD ATHLON x2 4400+ ... POMOC ! 21.07.2014. 15:27 #557951

status: user
broj poruka: 2158

ma jok, skines memtest86+-5.01.usb.installer.zip otpakujes, ubodes USB flesh drive ( bilo koji, ako imas podatke na njemu bitne, prebaci na racunar, jer ce ih program izbristati ) pokrenes program koji si otpakovao, izaberes slovo USB drajva, on instalira i spremi usb drajv za boot-ovanje, kad zavrsi, restartujes racunar i ne bootujes sa hdd vec sa usb drajva ( kod mene pokazuje boot meni kad drzim F11, ako tu opciju nemas udji u bios i izaberi da bootuje sa USB drajva ).Kada pokrene program sa usb-a pratis uputstva sa ekrana.

Wint to flash ti je da isntaliras windows sa usb-a, ovo je sasvim nesto drugo, napravljeno da ne moras da pravis od usb-a disketu sa boot-om dos-a, pa rucnim pokretanjem programa.Sa ovim sve uradi automacki.

:: Je l se mora preko Wintoflash-a butuje ovaj program ?
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus .. 21.07.2014. 20:37 #557965

broj poruka: 4054
@icesid i ovaj pokretac teme jerkoff

unutar amd procesora je smesten MEMORIJSKI KONTROLER otuda BSOD koji upucuje na neispravnost memorije

svi znamo kad je memorija falicna puca ti windoze za 30sekundi

sve OK radi dok se ne optereti , onda se toliko pregreje cpu da ugasi komp. sto znaci NIJE MEMORIJA

dude , skalper u ruke i rastavi hladnjak sa procesora, pogledaj i koji joutrube da nebi sjebao cpu, ocisti med.benzinom ostatke fabricke paste na procesoru i hladnjaku procesora (to nije onaj hladnjak sa ventilatorom)

stavi cpu u soket, nanesi pastu na njega, vrati cpu hladnjak, pa pastu na njega i onda vrati hladnjak sa ventom.

ende

i nejavljam se vise.

ICEsd Re: .. 21.07.2014. 21:12 #557972

broj poruka: 2158

Sve vise i meni smrdi na to, ali reko neka proveri i memoriske modul/e za svaki slucaj pre nego sto krene u rastavljanje procesora ( mada bih ja to radio samo u slucaju da imam rezervni CPU ako radim prvi put tu operaciju ili pravac servis ).

:: @icesid i ovaj pokretac teme jerkof
:: unutar amd procesora je smesten MEMORIJSKI KONTROLER otuda BSOD koji upucuje na neispravnost memorij
:: svi znamo kad je memorija falicna puca ti windoze za 30sekund
:: sve OK radi dok se ne optereti , onda se toliko pregreje cpu da ugasi komp. sto znaci NIJE MEMORIJ
:: dude , skalper u ruke i rastavi hladnjak sa procesora, pogledaj i koji joutrube da nebi sjebao cpu, ocisti med.benzinom ostatke fabricke paste na procesoru i hladnjaku procesora (to nije onaj hladnjak sa ventilatorom
:: stavi cpu u soket, nanesi pastu na njega, vrati cpu hladnjak, pa pastu na njega i onda vrati hladnjak sa ventom
:: ende
:: i nejavljam se vise
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs