Jao hahahhahha Zamislite dodje pored cuvenog Betmen-a i Adzema i jos nas par i naravno nadaleko cuveni EVEGA VLADA,Operator,Patchuk i jos neki pa ja bi dao sve da da vidim tu scenu :D
Ja mislim da bi to bila najveca sprdnja ikada, smejanje do suza, provod nezaboravan, pod uslovom da nema nasilja! :D
Zero salu na stranu, ima ljudi koje vredi upoznati, sa kojima bi stvarno bila dobra bleja, a Vlada bi bio pocasni gost ja mislim, i pored svega on je dobar lik! :D Jes da bi ga sprdali i postavili mu milion pitanja ali sta je tu je.
Vec vidim Dextera u majici Betmena, kako cemo drugacije da ga prepoznamo. :D
Dextera cemo prepoznati ako na okupljanje povede mačku :)
MSI Big Bang Xpower II/Intel I7 3960X & Corsair H100/4x8GB G.Skill TridentX/2x R9 290 + Accelero Xtreme IV/Corsair Force GT 240GB SSD/Cooler Master Cosmos II/LEPA G Series 1600W/HP ZR2440w
:: Ja mislim da bi to bila najveca sprdnja ikada, smejanje do suza, provod nezaboravan, pod uslovom da nema nasilja! : :: :: Zero salu na stranu, ima ljudi koje vredi upoznati, sa kojima bi stvarno bila dobra bleja, a Vlada bi bio pocasni gost ja mislim, i pored svega on je dobar lik! :D Jes da bi ga sprdali i postavili mu milion pitanja ali sta je tu je :: :: Vec vidim Dextera u majici Betmena, kako cemo drugacije da ga prepoznamo. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
To šta te zanima ili ne nije uopšte relevantno. Cene jesu deračke, ali prozivati celu naciju da je obolela od stokholmskog sindroma može samo neko čija je moć rasuđivanja ometena nekim drugim faktorima. Za više informacija o silama pakla, obrati se vojnoj Severoatlantskoj uniji, koja ga je donela u većoj meri nego jahači apokalipse. A patriotizam i nacizam pobrkaš više puta nego drug Operator mašinu u potpisu. Kad bude došao Erdogan, ne sumnjam da ćeš doživeti ekstazu. Osim što je tvoja domišljatost izašla iz portfolija Sonje Biserko, nadam se da te bar neko plaća za sve te izbljuvke koje si izasrao (nema bolje reči). Jer, raditi sve ovo za džabe, bilo bi više nego tragično.
Nemoj se zaustavljati. Dvorskih luda nikad dosta. Eventualno će porasti prodaja kokica.
MSI Big Bang Xpower II/Intel I7 3960X & Corsair H100/4x8GB G.Skill TridentX/2x R9 290 + Accelero Xtreme IV/Corsair Force GT 240GB SSD/Cooler Master Cosmos II/LEPA G Series 1600W/HP ZR2440w
:: To je moj problem sto me ne zanima Z97 platforma i Skylake, evo cujem Skylake da je odlozen do kraja leta. Verovatno do jeseni. Sada samo da ASUS izbaci Rampage 5 Extreme Black. CORSAIR je spustio cene Dominator Platinum. Pala je memorija na 320e u Nemackoj, 2666MHz 4x4GB Domika DDR4. Znao sam. Toliko je Kingston ovde bio pre a sada je vise. Dok je u svetu Dominator Platinum pao sa 450e na 320e zemlja Srbija je uspela da odgaji poskupljenje najgore memorije iznad toga. Srbi imaju onaj problem koji se javlja kod zrtve i sadiste tj zlostavljaca, zemljaa vas rodjena zlostavlja ko maciha a vi je volite i cenite, to je fenomen. To je jedino jos kod zrtvi otmicara ponekad se javljala takva vrsta ljubavi kao kod pravoslavaca za onu zemlju zbog koje oskudevaju i nikad nece videti stvari koje vide gradjani drugih dobrih zemalja koje nisu na strani sila pakla kao Srbija. Kad vam bane Erdogan u NP vristacu od smeha, necu moci da se zaustavim :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: Dextera cemo prepoznati ako na okupljanje povede mačku : :: :: :: MSI Big Bang Xpower II/Intel I7 3960X & Corsair H100/4x8GB G.Skill TridentX/2x R9 290 + Accelero Xtreme IV/Corsair Force GT 240GB SSD/Cooler Master Cosmos II/LEPA G Series 1600W/HP ZR2440w :: :: :: Ja mislim da bi to bila najveca sprdnja ikada, smejanje do suza, provod nezaboravan, pod uslovom da nema nasilja! : :: :: :: :: Zero salu na stranu, ima ljudi koje vredi upoznati, sa kojima bi stvarno bila dobra bleja, a Vlada bi bio pocasni gost ja mislim, i pored svega on je dobar lik! :D Jes da bi ga sprdali i postavili mu milion pitanja ali sta je tu je :: :: :: :: Vec vidim Dextera u majici Betmena, kako cemo drugacije da ga prepoznamo. : :: :: :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: :: Gigabyte G.1 Sniper B :: :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: :: Seagate Baracuda 1T :: :: Seasonic G550 550W Gol :: :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: :: Dell P2414H. :: :: :: ::
Kutalion ako bude dolazio njemu obavezno staviti navlake za nokte da ne grebe tamo ljude. Obzirom kako je agresivan na forumu ja ne bih rizikovao. Zato da se sad odmah skupe pare za ovako nesto :
Ja sam za naravno, subota ili nedelja, ako neko ima kucu sa dvoristem i te fore za rostiljanje, a meso klopa pivo sokovi svako nek donese sta ce da konzumira i to je to, samofinansirajuce okupljanje. Moze i ne mora Beograd sto se mene tice.
Super je vreme jos danas, vec sutra kisa, tako da je nezgodno. Sta ces, beton city ovde.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: A sto mora kod nekoga kuci? Ko normalan bi nas pustio? :: :: Imamo rusvaj da napravimo vec cujem Kutalion oce neke rukavice da se resavaju neka bitna pitanja izmedju clanova, niko nije cuo za 1 maj :: :: Mozemo u prirodi negde rostiljcic ionako je sada super vreme : :: :: :: :: Svi u stanovima zivite tu po BG-u? Niko kucu sa dvoristem nema :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: Keyboard: Logi iluminate :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: Screen: ViewSonic 27 :: :: :: ::
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.