Sto ce reci da je AMD ukakio motku. Thuban je svojevremeno bio ok procesor. Neko rece da se drzao sa i7 920 sto je tacno. Kasnije sa Buldozer arhitekturom su sve upropastili. Vratili se korak unazad.
Problem je sto je cena na kp jaka za taj procesor.
:: Sto ce reci da se 1100T sasvim dobro drzi pored mladjih snaga :: :: ::
Tebi se vise isplati da to prodas sve i uzmes ko covek nekog Intelasa sa nekom jeftinijom plocom i zavrsis posao. To sto pokusavas je prosipanje iz supljeg u prazno. Svakako ces pre ili kasnije opet doci na to da menjas sve. Rasprodaj to sto imas, koliko god da uzmes i kupi krsteno platformu.
Upravo tako. Preracunavao sam se vise puta i nikako mi ne odgovara da idem na novu platformu. Treba mi dosta novca da to sve pokupujem (koji nemam na raspolaganju) a za ovo moje sokocalo ne bih mogao bog zna sta da uzmem.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.