:: I meni su tako trazili u Srbiji da im slikam hardware sa datumom nekog casopisa koga ni nemam u kuci a za to vreme ja vec 6 meseci koristio taj hardware, 50 postova u vezi njega na forumima kako da se najbolje nasteluje i slicno
Zasto si oskrnavio Dominator. Stavio si Dominator Fan preko LPX memorije to je nedopustivo.
On mora da je povezan na Dominator Platinum module. Taj ventilator je bacena para. Bolje da si kupio Dominator Platinum da stoje bez fana nego LPX i Dominator Fan. Meni memorija je mlaka kao da pipnem USB Portove nazad sa Dominator Platinum. Meni bi vise trebao fan na memoriju da bi hladio M.2.
U Subotu mi stize EK Heatsink M.2 NVMe, vec je stigao samo da mi posalju.
Trebao si da uzmes ovaj kit Dominator Platinum RGB. Za razliku od ostalih GSkill, Patriot, Kingston, Adata, itd CORSAIR DOminator Platinum RGB ima najlepse oblikovana svetla. Ne izgledaju ruzno ako drzis belo recimo stalno da stoji tako.
shljashtenja RGB-BGR-GBR-RBG... i Majklu Dudikofu bi se zamantalo, pa bi i on pocheo: renomirani struchnjaci... struchni renomirci... renovirane strunjache...
Re: Nemojte se ljutiti na Novicu - od onolikog....
04.04.2019. 22:37
status: user broj poruka: 148
Dr Iggy vec sprema novu verziju pesme Oci boje duge (sad mi trebaju, ventilatori sareni mira ne daju, ove noci duge klokam i-devetku, za dvesta mega`erca vadim niklovanu prangiju...)...
1994-2019 LIKE KO SLUSA U 2030-TOJ
:: shljashtenja RGB-BGR-GBR-RBG... i Majklu Dudikofu bi se zamantalo, pa bi i on pocheo: renomirani struchnjaci... struchni renomirci... renovirane strunjache.. :: :: ::
forum mrda dole gore, kako je ko motivisan, problem je sto je tema crkotina koga jos bole racku za overklok sem par napaljenih tinejdzera/matoraca koji pobenave po stare dane
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
nije lose, podigao sam vam malo rejting, 800+ pregleda za 24 sata a nije me bilo godinama.. i dalje sam najpopularniji, al se nista nije promenilo, i dalje ste zavidni, luzeri, troleri, ujedate se i pri tome pojma o zivotu nemate a svima solite pamet... kao sto rekoh vidimo se u 10 nm amateurs sve vas voli Skeletor...
Asus Maximus XI Extreme No1 Intel core I9-9900k, Hall of Fame Corsair Vengeance LPX 2x8 Gb, 4400 Mhz - Lightning RAM Gigabyte G1 GTX 1080 Pro Samsung 970 Pro Fast like a Hell Corsair AX1200, Corsair Lightning inside the Box
Jeste, veoma si popularan, po glupostima, baba-zigolo sponzorusa i sl., licni izbor.. Kreativan i u smisljanju svog nadimka (Skeletor), sa zivotnim ciljem da ima kuciste u RGB izdanju... Mator konj od 40 banki se bavi ovakvim stvarima po forumu, stvarno za primer koliko ima pojma u zivotu.
@torta, nije to taj, ovo je LepiSale, aka Skeletor, aka MadCatz i ostali pametni nick-ovi, najvise banovan korisnik u istoriji PCBerze, a svako ime je bilo registrovano na forumu brat bratu ne vise od par dana.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Vidis ja sam uvek gotivio HE-man-a, malo derpast sa moj ukus(Adam varijanta), ali opak tip narocito kada veli `Ja imam moc`. Valja biti kretivan s vremena na vreme sto da ne. Ne znam gde sam procitao citat, ali vredi ga zabeleziti:
`Imagination is a wepon. Those who lack it are first to die.`
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: Kreativan i u smisljanju svog nadimka (Skeletor)
Pa i ja sam gotivio, odrastao sam na tim crtacima, omiljeni mi je bio He-man, ali Skeletor... Kom klinji on moze da bude omiljeni lik..
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
neki bi rekli da je pristalica `left hand path-a`/jakobinaca/satanista, moje neko rezonovanje je losa ishrana i podjednako lose radne navike
iako delimo istu planetu rekao bih da zivimo u 2 totalno razlicita sveta, npr. mrzelo me jutros da pakjem nesto ozbiljnije pa sam odradio sledeci miks:
za desert: 3 parceta pecene bundeve 1 veca jabuka 50g ukupno miks mlevenih (sirov suncokret - kupovni, domaca/kucna prozivodnja - orasi, lesnici, kikiriki) 200ml vode Vrnjci/negazirana
tako da osoba verovatno ima neki vid zakrcenja/zacepljena fizioloske/mentalne prirode, verovatno previse hamburega/pice/koka kole/pepsi i sl. djubreta lako dostupnog...
Mislim da je ishrana u ovom slucaju najmanji problem.
Ovaj se nervira oko 5.2 GHz ja oko temperature M.2. Sta mu radi ventilator onaj za memorije CORSAIR. Nije cak ni tako blizu samo naslonjen. Ne da mu da se popne na 55C a hladi samo pola M.2.
Koliko znace one ploce koje imaju ventilator i heatsinku na M.2 Ne znam moram da smislim kako da ga ohladim efikasnije ovo ne moze da stoji ovako. 13C temp manja u idle, u load vise od 15 samo zato sto je CORSAIR Air Flow naslonjen na 24 pin kabl. Boze samo da me ne natera da stavljam ventilator preko memorija zbog M.2. Samo to ne.
Ventilator je preko memorija samo zato sto svetli, drugi razlog ne postoji, bitno je da svetli RGB.
Ovaj nema svetlo. Nije ni spojen ceo, samo je ona aluminijumska ploca sa 2x 60mm ventilatorima unutra. Znaci unistio je vrelinu iz M.2 a samo polovinu njega hladi. Ali to ne moze da stoji tako nakaradno.
jedino sto mu fali ono M.D. ispred imena tako da kredibilitet moze biti disutabilan .)
To i i9 9990 xe (cena skromna 3000$)ciji ce tdp da ode na 250 w ,to je kao AMD kad je izbacio FX 9590 sa tdp od 200 w.
:: Gledam performance X299. Tacnije kako stoje Intelova jezgra.. :: Covece. Nema sanse da me neko natera da kupim novo pre pojave DDR5 :: :: Koliko je bolje napraviti dobar PC pa cekati 5-6 godina pre novog a za to vreme menjati sporedne stvari ako zatrebaju. :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=m7NBD40v5s :: :: i7-5820K 4.5/4. :: Rampage V E10 Monobloc :: Dominator Platinum 2666 :: ASUS 1080Ti Poseidon :: Sound Blaster Zx :: Samsung 970EVO Plus 1TB/870EVO 1T :: EVGA 1200P :: Lian Li PC-O11 WX :: ::
Broj postavljenih tema: 60432. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.