Ja sam samo komentarisao tvoj Nick na svoj nacin, koji je povezan sa tekstom, koji si napisao. Imao si jos jedan slican ispad, kad se polemisalo o nekoj trgovini i sl. Izgleda da se samo u tim situacijama javljas. A odgovori su ti drski i iritirajuci, sa onim razvlacenjima(oooo, iiiiiii, aaaaa i sl.) i komparacijama, tipa ovce i sl. Licno te ne poznajem pa sam bio malo ostriji na jeziku :))
probleme sa psihom nisam imao ali ko zna, mozda je ovo najava .)
Sto se tice procesora cena ne moze da se odredjuje na takav nacin, vec stvar vredi onoliko koliko je neko spreman da plati za istu. U ovom slucaju procesori idu za 100+ evra, i ko zeli da proda nema razloga da da za 80, 70, 60 i sl. Negova realna vrednost verovatno nije veca, ali u ovom slucaju je situacija drugacija
:: Meni je žao tebe zaista. Čitajući tvoje postove vidim da imaš strašnih psihičkih problema koje ispoljavaš ČAK I kroz ovaj forum .. :: :: :: :: Dal ste vi krsteni da za polovan q6600 dajete 80-100e? Procesor je bio legenda kad je izaso, to je tacno. Ali sad ga najobicniji najjeftniji athlon II x4 koji je nov ispod 100e sije lagano :: :: Ne znam koja budala treba da budes pa da ti uvale procesor star 3 godine za 100 e :: :: :: :: :: :: :: I još treba da dodaš na to i samo priznanje vlasnika istog da ga je overklokovao, PRŽIO i sada bi još tako iscrpljen CPU da proda za CENU JEDNOG NOVOG i3 procesora. :: :: Ja se pitam koja budala čovek treba da bude pa da razmišlja o upgrade stare 775 platforme i zameni svoj Dual CPU recimo nekim jačim koga bi platio 80 - 100€?!? Ja bih recimo vrlo rado zamenio CPU na svojoj staroj konfiguraciji nekim jačim iz tog perioda, ali ako ga na Limundo budem kupio za 10e, jer takvu konfiguraciju ne bih mogao prodati za 150€ sa sve monitorom ... :: No, dobro, ima nas raznih koji verujemo u čuda
Pa nije bas istina da je to dobar biznis, mozda ako imas radnju i sklapas konfiguracije za dalju prodaju pa mozes da se poigras.
Realno ima onih koji ga nude za 10k otkljucan, ali ima i masa onih koji prodaju za 6000-6500 ne otkljucan :D
Tako da u proseku dodjes na isto :D
Realno pre bi kupio taj od 6500 neotkljucan jer kad kupujem PII 555 BE i ocekujem 2 jezgra. OStalo je teska lutrija i ne postoji nikakav garatn da proc otkljucan na ploci 1 ce da sljaka i na ploci 2.
Imas milion primera ne uspesnog otkljucavanja i jos vise `uspesnih` a samo zbog toga sto majstori osim da nameste ACC u biosu ne znaju nista drugo.
Evo ja sam pre par meseci imao 550, otljucao ga i dobio 4 fizicka jezgra, koja su samo donela potrosnju i povecanje temperature, a realnoj ubotrebljivosti i ubrzanju ni govora.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Neko spomenu biznis.. :: :: Pa nije bas istina da je to dobar biznis, mozda ako imas radnju i sklapas konfiguracije za dalju prodaju pa mozes da se poigras :: :: Realno ima onih koji ga nude za 10k otkljucan, ali ima i masa onih koji prodaju za 6000-6500 begin_of_the_skype_highlighting 6000-6500 end_of_the_skype_highlighting ne otkljucan : :: :: Tako da u proseku dodjes na isto : :: :: Realno pre bi kupio taj od 6500 neotkljucan jer kad kupujem PII 555 BE i ocekujem 2 jezgra :: OStalo je teska lutrija i ne postoji nikakav garatn da proc otkljucan na ploci 1 ce da sljaka i na ploci 2 :: :: POZ!
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.