Odgovarao sam na pitanja dok nisu krenula cimanja!Nije u pitanju temperatura jer sam pratio.Bios je uspesno apdejtovan,instaliran windows ali uvek isti problem.Ocekivao sam pomoc a naisao na likove koji su raspolozeni samo za spustanje zbog jednog mog ispada!Ispravka:ne radi mi na 4 a trebao bi na 6 vec radi na 2 a trebao bi na 3 ghz.Jel sada ok?
ne bi džarao BIOS i flešovao ga, ako nemaš pojma.Sad ti je krivo što te ljudi ismevaju jer si zajebao stvar, i osećaš da si ispao glup.Nosi u servis jer očigledno nećeš da slušaš nikoga i ne možeš da objasniš problem.Svaka škola se plaća.
2. Ja nemam komplekse, ja spadam u onu grupu `šta već...` Vređanje članova foruma i očekivanje da ti posle toga pomognu- priceless...
:: Nema pomoci ovde.Samo neki sprdatori bez mozga.Ja nisam upucen u ove stvari a vi kao jeste a ustvari ne znate kao i ja ali je razlika u tome sto se bar ne pravim pametan i sto ne cimam ne cimam ljude koji se ne razumeju u neke stvari...To je odlika ljudi sa nekim kompleksima ili sta vec.. :: :: ::
Neki cudni ljud, neki cudni ljudi, govore neke stvari dvaput... Neke stvari dvaput.
Ozbiljno ti kazem bre, daj napisi u jednom postu sve hronoloski kako se odvijalo, covece ne mogu d aprocitam sve ove baljezgarije sto su ti odgovarali. Pola toga baci u vodu a druga polovina nema veze sa mozgom. Dzabe ako neces malo da se potrudis, jbga da sam tu kod tvog kompa, resio bih ti to za dva minuta. Kapiras, ja sam ti prijatelj, oni te loze...
Pisi, Jovo. Pisi...
S1000RR
::a ali je razlika u tome sto se bar ne pravim pametan i sto ne cimam ne cimam ljude koji se ne razumeju u neke stvari.. :: :: ::
znači-nosi u servis, ne verujem da si nešto pokvario, i neće ti skupo naplatiti.Samo flešovanje i to bi trebalo da bude to.Ali ne uradi sam sistem nego servis...
Eto, toliko od mene.
@VMARC- što ga ne pitaš da te doda na fejsu?Ako ste prijatelji... :P
:: znači-nosi u servis, ne verujem da si nešto pokvario, i neće ti skupo naplatiti.Samo flešovanje i to bi trebalo da bude to.Ali ne uradi sam sistem nego servis.. :: :: Eto, toliko od mene :: :: @VMARC- što ga ne pitaš da te doda na fejsu?Ako ste prijatelji... : :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: :: :: A i trudim se da ako mogu sam odradjujem sta mogu jer nemam kesa da placam majstore.. :: :: :: ::
Ne vradjam ja nikoga.Sami se vredjaju takvim ponasanjem.Nisam ja nista sjebo jer sam poceo da se cimam sa tim tek kada sam video da mi CPU-Z pokazuje 2ghz i ne mrda bez obzira sto se procesor opterecuje...A sve sto sam uradio sam vracao na difolt i to je sve.A problem ostao...
:: :: :: Ne vradjam ja nikoga.Sami se vredjaju takvim ponasanjem.Nisam ja nista sjebo jer sam poceo da se cimam sa tim tek kada sam video da mi CPU-Z pokazuje 2ghz i ne mrda bez obzira sto se procesor opterecuje...A sve sto sam uradio sam vracao na difolt i to je sve.A problem ostao.. ::
da li si kupio nove komponente (procesor, maticnu, RAM, graficku...) ili polovne? da li je ikad radilo kako treba? imas li garanciju za sve te komponente? ako imas, odnesi tamo gde si kupio, slozi im neku pricu i mozda dobijes servis za dzabe (pretpostavljam da nije neki kvar, vec da si nesto pobrkao u podesavanjima, nekad, pa ce se lako resiti). ako nista od ovoga ne upali, ili plati servis, ili pozovi nekog prijatelja-poznanika da ti resi stvar za nadoknadu u picu i mezetluku :) a ako nemas novac za servisere i prijatelje, ostavi ga na 2GHz. rekao si da tako fino radi...
Neke čudne stvari meni prolaze kroz glavu Ja se često pitam da li umem da li sam u pravu Da li vidim, da li čujem, da li osećam i da li, Da li verujem u ljude i da li ljude dobro znam
Pa pa Pa pa
I ponekad kao da me čudi kakvi mogu biti ljudi Ponekad je teško biti istina Istina ponekad voli, istina ponekad boli Ponekad je teško biti istina
Pa pa Pa pa Pa pa paranoja Pa pa paranoja Doviđenja lepa moja
Ko je levo, ko je desno, ko je gore, ko je dole Ko me gleda, ko me prati, ko je srećan, a ko pati Ko me voli, šta me boli, ko mi veli da me želi Ko mi kaže da me laže, ko me laže neka kaže
Pa pa Pa pa Pa pa paranoja Doviđenja lepa moja
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Kupio sam polovan procesor.Mozda je on ostecen.Kako to da proverim?Sada mi deluje da i na brzini od 2 ghz radi slabije nego pre povecavanja na 3 ghz.Da li je moguce da sam ga dizuci brzinu na 3 ghz ostetio?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Samo ja da pitam posto vidim da se ovde prica o tome, :: :: Moj x6-hexa core, :: kojem jedno jezgro radi na 3.2 Ghz, :: da li mogu da stavim da ceo procesor radi na 21 ghz :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: DA :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Samo ja da pitam posto vidim da se ovde prica o tome, :: :: :: :: Moj x6-hexa core, :: :: kojem jedno jezgro radi na 3.2 Ghz, :: :: da li mogu da stavim da ceo procesor radi na 21 ghz :: ::
poskidaj te programe i testiraj svoj procesor. ali, vrlo je malo verovatno da procesor nije u redu. a vrlo verovatno da si nesto ispremestao po BIOSu. zato je najbolje da to neko pogleda na licu mesta...
Testirao sam ga ranije sa par programcica i uvek daje slabije rezultate od istih procesora na fabrickim brzinama.Ali to je verovatno jer je na 2 ghz.A nisam smeo da ga przim nekim stres testovima kada povecam na 3 ghz jer sam cuo da je moguce da se pokvari neka komponenta a trenutno kod mene nesto stvara problem pa necu da rizikujem.
Ne znam sta sam mogao da ispremestam u biosu jer i kada izvadim bateriju i stavim na load optimised valjda bi trebao da radi normalno.A i kada sam imao stari bios i sada uvek po difoltu stavi na 6x333 tj brzinu 2 ghz.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.