Heheh, Ovde stvarno covek da pukne od smeha. Kakvio usko grlo za 6850?
Sintetika nije merodavna i ne moj da pricas gluposti, a usko grlo za 6850 necu ni da komentarisem.
::U sintetici FX-4100 gusi 6850, ocigledno (vidi se iz Vladats skora sa 06 3D Markom) - cak se 6850 vise gusi sa FX-4100 u 3D Markovima nego sa Athlon Ii x4
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Ja koliko se secam nisam rekao da je FX-4100 bottleneck za HD6850. Nisam rekao da pravi LGU, ili nesto poput toga.
Rekao sam samo da FX-4100 u odnosu na Phenom II x4 procesore ima losiji ukupan skor u 3D Markovima, to je sve.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Heheh, Ovde stvarno covek da pukne od smeha :: Kakvio usko grlo za 6850 :: :: Sintetika nije merodavna i ne moj da pricas gluposti, a usko grlo za 6850 necu ni da komentarisem :: :: ::U sintetici FX-4100 gusi 6850, ocigledno (vidi se iz Vladats skora sa 06 3D Markom) - cak se 6850 vise gusi sa FX-4100 u 3D Markovima nego sa Athlon Ii x4 :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
:: Vuk te proždrnuo, f0rever, nemoj da pričaš da ne kontaš da se to u 3dmarku diže CPU skor kad staviš jači procesor, tome i služi taj deo testa :: :: Da ti se promenio GPU skor onda bi mogao da kažeš da imaš usko grlo - za šta je 3dmark da napomenem malo nerealan aršin jer su mu gpu testovi namerno tako konstruisani da opterećuju cpu minimalno :: :: Ko hoće da proveri da li ima cpu bottleneck prepručujem mu game-based benčmarke, kao što je dirt3 ili crysis2 bench, u kojima će da provrti testove sa klokovanim i neklokovanim procesorom, ako bude uočio značajniju razliku - ima bottleneck :: ::
Ma da bre nisi se lepo izrazio. Nego te sad svi napeli pa nemas kud. Intel ima dugacku praksu muljanja po 3Dmarkovima kako testova integrusa tako i cpu-a i to nije nista novo. Malko guglaj i sve ce ti se kaz`ti.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Nisam se lepo izrazio :: :: U pravu si da ne moze fx-4100 da bude slab za 6850, ali sa Phenom II x4 neke igrice prosto rade bolje u odnosu na fx-4100 :: :: A ovo sto si rekao da je 3D Mark optimizovan za Intela je glupost, po mom misljenju :: :: Quad procesori za lga775 na slicnom taktu kao PhenomII x4 izbacuju i slicne rezultate u 3D Markovima :: :: Tako da tesko da su oni optimizovani za Intel procesore :: :: A i logicno je da 2500k pojede bilo kog AMDa u sintetici, kada je jaci CPU... Nema tu neke optimizacije posebne :: :: Ma nema tog patcha koji ce malog Bulldozera FX-4100 da ucini jacim od Deneba :: :: Kraj ::
Ajd` molim te nadji gde sam ja napisao da 6850 ima LGU i bottleneck sa FX-4100 ili nekim Propusom?
Pa napeli su me jer ne citaju sve sto napisem, vec samo deo koji se njima dopada.
Kakvu dugacku praksu muljanja? `de objasni malo to? Posto ja nisam primetio tako nesto.
Konkretno te za CPU pitam. Posto sam provrteo svaki 3D Mark sa dosta procesora, i svaki je otprilike bio tu negde gde mu je i mesto.
Osim ako ne pricamo o matorim procesorima poput Preslera, ili nesto jos matorije. Tu mozda, mada, mislim da to sada nikog ni ne zanima.
:: Ma da bre nisi se lepo izrazio. :: Nego te sad svi napeli pa nemas kud :: Intel ima dugacku praksu muljanja po 3Dmarkovima kako testova integrusa tako i cpu-a i to nije nista novo :: Malko guglaj i sve ce ti se kaz`ti :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: Nisam se lepo izrazio :: :: :: :: U pravu si da ne moze fx-4100 da bude slab za 6850, ali sa Phenom II x4 neke igrice prosto rade bolje u odnosu na fx-4100 :: :: :: :: A ovo sto si rekao da je 3D Mark optimizovan za Intela je glupost, po mom misljenju :: :: :: :: Quad procesori za lga775 na slicnom taktu kao PhenomII x4 izbacuju i slicne rezultate u 3D Markovima :: :: :: :: Tako da tesko da su oni optimizovani za Intel procesore :: :: :: :: A i logicno je da 2500k pojede bilo kog AMDa u sintetici, kada je jaci CPU... Nema tu neke optimizacije posebne :: :: :: :: Ma nema tog patcha koji ce malog Bulldozera FX-4100 da ucini jacim od Deneba :: :: :: :: Kraj :: ::
gde bese neki 3dmark test koji je jasno favorizovao Intel (tj. nije u potpuinosti koristio AMD cpu) Intelovi matori dual core-ovi (i to jos oni na laptopu) su davali bolji skor od AMD-ovog Quada. Mislim da je gilopile otrvorio tu temu ako te ne mrzi, prorckaj po forumu,...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Pa naravno da se diže ukupan skor kad se i dobija iz ta dva nekom samo gospodi iz Futuremarka poznatom formulom.
CPU skor (a samim tim i ukupan) ne znači mnogo, ako ti procesor nije dovoljno jak da podmiri istovremeno potrebe grafičke karte (ili crossfire/sli kombinacije koja više traži) i same igre svakim pojačanjem na tom planu dobijaćeš mnogo u performansma, to ti je `usko grlo za datu igru`. Ako ti procesor ispunjava taj minimum možeš da ga pojačavaš kolko hoćeš i dobićeš par frejmova prelaskom sa recimo i3 na i7, može CPU skor da ti bude deset puta veći opet ćeš da dobiješ par frejmova. Ta `CPU overkill` razlika se najbolje vidi ako grafička može da ti izvuče 80+ fps, a onda ti više nije ni bitna.
:: Ne dize se samo CPU skor, vec i konacan skor :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: Vuk te proždrnuo, f0rever, nemoj da pričaš da ne kontaš da se to u 3dmarku diže CPU skor kad staviš jači procesor, tome i služi taj deo testa :: :: :: :: Da ti se promenio GPU skor onda bi mogao da kažeš da imaš usko grlo - za šta je 3dmark da napomenem malo nerealan aršin jer su mu gpu testovi namerno tako konstruisani da opterećuju cpu minimalno :: :: :: :: Ko hoće da proveri da li ima cpu bottleneck prepručujem mu game-based benčmarke, kao što je dirt3 ili crysis2 bench, u kojima će da provrti testove sa klokovanim i neklokovanim procesorom, ako bude uočio značajniju razliku - ima bottleneck :: :: :: ::
I velika pohvala za tebe sto imas argument i ne generalizujes stvari samo na osnovu optuzbi.
Svestan sam ja - verovatno i mnogi sa ovog foruma da cak i matori e7500 moze da radi sasvim korektno sa 6850.
Mene je samo iznervirao to sto su me ljudi napali da sam ja rekao da FX-4100 pravi LGU sa 6850.
A ja to nigde nisam napisao...
:: Pa naravno da se diže ukupan skor kad se i dobija iz ta dva nekom samo gospodi iz Futuremarka poznatom formulom :: :: CPU skor (a samim tim i ukupan) ne znači mnogo, ako ti procesor nije dovoljno jak da podmiri istovremeno potrebe grafičke karte (ili crossfire/sli kombinacije koja više traži) i same igre svakim pojačanjem na tom planu dobijaćeš mnogo u performansma, to ti je `usko grlo za datu igru`. Ako ti procesor ispunjava taj minimum možeš da ga pojačavaš kolko hoćeš i dobićeš par frejmova prelaskom sa recimo i3 na i7, može CPU skor da ti bude deset puta veći opet ćeš da dobiješ par frejmova. Ta `CPU overkill` razlika se najbolje vidi ako grafička može da ti izvuče 80+ fps, a onda ti više nije ni bitna :: :: :: Ne dize se samo CPU skor, vec i konacan skor :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: Vuk te proždrnuo, f0rever, nemoj da pričaš da ne kontaš da se to u 3dmarku diže CPU skor kad staviš jači procesor, tome i služi taj deo testa :: :: :: :: :: :: Da ti se promenio GPU skor onda bi mogao da kažeš da imaš usko grlo - za šta je 3dmark da napomenem malo nerealan aršin jer su mu gpu testovi namerno tako konstruisani da opterećuju cpu minimalno :: :: :: :: :: :: Ko hoće da proveri da li ima cpu bottleneck prepručujem mu game-based benčmarke, kao što je dirt3 ili crysis2 bench, u kojima će da provrti testove sa klokovanim i neklokovanim procesorom, ako bude uočio značajniju razliku - ima bottleneck :: :: :: :: :: ::
Prvo si rekao da je fx4100 preslab za 6850 (ne znam sta bi to drugo moglo da znaci ako ne LGU) Ali niko nije spominjao LGU nego ti sam, u kontekstu da nigde nisi nigde spomenuo LGU iako indirektno jesi. I sta si zapravo mislio kad si rekao da je fx4100 preslab za 6850?
Gde sam ja to rekao da je FX-4100 preslab za 6850?
Rekao sam samo da u 3D markovima moze gusiti 6850, sto nema veze sa realnim radom.
A to sto je tebi tesko da se vratis i procitas sta sam napisao, nego trolujes samo bez potrebe, jebiga.
Keep going, mozd` jednom ubodes poentu. Desi se svakom da fejluje. :)
:: Prvo si rekao da je fx4100 preslab za 6850 (ne znam sta bi to drugo moglo da znaci ako ne LGU :: Ali niko nije spominjao LGU nego ti sam, u kontekstu da nigde nisi nigde spomenuo LGU iako indirektno jesi :: I sta si zapravo mislio kad si rekao da je fx4100 preslab za 6850 :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Prosto daje slabije rezultate u odnosu na Phenom II x4 i Athlon II x4.
Na to sam mislio, covece. Kapiras? Samo to. Nista vise.
Nisam nigde rekao da procesor ne moze da isprati 6850 u normalnom radu.
6850 bi trebao da ima preko 20k u `06, a sa FXom nema. Znaci, bice da nesto nije OK, kada sa matorim Denebom IMA, cak i preko.
Samo sam to rekao, nista vise.
Aman, ubise me u Doti. Mrs bre. :)
Naravno da moze. I iskreno, zabole me vise bre.
Ok, ja sam u krivu vi ste u pravu.
Kraj. :)
:: kako moze ovaj procesor `da gusi 6850`? :: Sta ti znaci rec `gusi je` :: :: ::Rekao sam samo da u 3D markovima moze gusiti 6850, sto nema veze sa realnim radom.
:: Da li ti znas sta je LGU :: Ne znam posto sam ja prvi ovde poceo da koristim tak akronim, ali objasni mi boze moj Covek se uci dok je ziv :: Gde sam ja to rekao da je FX-4100 preslab za 6850 :: #38756 cak se 6850 vise gusi sa FX-4100 u 3D Markovima nego sa Athlon Ii x4. #387577 Gusi se u sintetici sa grafickom karticom kao sto je 6850.
:: Rekao sam samo da u 3D markovima moze gusiti 6850, sto nema veze sa realnim radom :: Ne moze da gusi nigde, NIGDE :: A to sto je tebi tesko da se vratis i procitas sta sam napisao, nego trolujes samo bez potrebe, jebiga :: :: Keep going, mozd` jednom ubodes poentu. Desi se svakom da fejluje. : :: vAZI :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Prvo si rekao da je fx4100 preslab za 6850 (ne znam sta bi to drugo moglo da znaci ako ne LGU :: :: Ali niko nije spominjao LGU nego ti sam, u kontekstu da nigde nisi nigde spomenuo LGU iako indirektno jesi :: :: I sta si zapravo mislio kad si rekao da je fx4100 preslab za 6850 :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
Pa rekao sam samo za 3D markove. I iza toga stojim.
Stvarno deluje kao da se 6850 ugusi tu sa FX-4100. Jer ni 19k nije izbacio.
Priznaces, da je to malo cudno?
Ali nigde nisam rekao da je slab CPU za 6850. Pogledaj one more time.
Takodje sam napisao da je dovoljan za igrice. Kao sto i svako normalan to i misli.
:: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: Da li ti znas sta je LGU :: :: Ne znam posto sam ja prvi ovde poceo da koristim tak akronim, ali objasni mi boze moj :: Covek se uci dok je zi :: :: Gde sam ja to rekao da je FX-4100 preslab za 6850 :: :: #38756 :: cak se 6850 vise gusi sa FX-4100 u 3D Markovima nego sa Athlon Ii x4 :: #38757 :: Gusi se u sintetici sa grafickom karticom kao sto je 6850 :: :: :: Rekao sam samo da u 3D markovima moze gusiti 6850, sto nema veze sa realnim radom :: :: Ne moze da gusi nigde, NIGDE :: :: A to sto je tebi tesko da se vratis i procitas sta sam napisao, nego trolujes samo bez potrebe, jebiga :: :: :: :: Keep going, mozd` jednom ubodes poentu. Desi se svakom da fejluje. : :: :: vAZI :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Prvo si rekao da je fx4100 preslab za 6850 (ne znam sta bi to drugo moglo da znaci ako ne LGU :: :: :: Ali niko nije spominjao LGU nego ti sam, u kontekstu da nigde nisi nigde spomenuo LGU iako indirektno jesi :: :: :: I sta si zapravo mislio kad si rekao da je fx4100 preslab za 6850 :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: ::
Kakve veze ima ukupan skor sa tim? Ako moze da izvuce maksimum sto se tice gpu skora(sm2,sm3) za hd6850 onda je ocigledno ne gusi.Ako je cpu overkill znaci da doticna graficka daje sa njim PRIBLIZNO iste sm2,sm3 rezultate kao sa za nju optimalnim procesorom. Sta sad tu nekima nije jasno?
Pa u tome je i fora. Ne samo sto CPU skor skoci, vec i SM SM3 skorovi skoce.
Svakako 2k boost poena ne moze da nastane od 350 poena vise zbog jaceg CPUa.
HD6850 na 900MHz za GPU sa Denebom na 4GHz ima 20,000 i kusur poena.
Stagod da uradi toj grafici sa Bulldozerom tim malim ili da taj CPU naklokuje i na 5GHz - nece imati 20k.
I ne vazi to samo za 20063D mark, vec vazi i za ostale. I ne vazi samo za malog Buldija, vec i za starog Propusa koji nema L3 kes.
I ajde po ko zna koji put da ponovim, posto ce trolovi da se jave opet 99%.
Nigde nisam rekao da CPU ne moze da isprati HD6850.
Samo sam rekao da u 3D Markovima CPU prosto malo posustaje i da gusi tu HD6850 jer bi trebala da izbaci vise poena nego sto izbaci.
E sad, da li je to nekome bitno ili ne - to je vec druga stvar. Stoji da je nebitno za realan rad i realnu primenu.
Btw, po mom misljenju low GPU usage nije kada imas 2k poena manje u 3D Marku a sve ti radi najnormalnije, kao sto su me neki napali.
Ja sam LOW GPU usage okusio sa GTX480 i Denebom na 4GHz. Svaka igrica je seckala, CPU je bio nikad preko 50% zauzeca i nebitno da li stavis high ili low detalje, igrica manje-vise radi isto. I uvek secka i neigrivo je. Secka - zastaje, kakogod.
E sad, da li je to zaista LOW GPU USAGE to ne znam - ali znam da mnogo njih ovakav problem tako nazivaju.
I znam da je i Mixer valjda imao neki problem slican, cak znam i jednog druga koji slicne muke muci... I to sa GTX460.
:: Kakve veze ima ukupan skor sa tim? Ako moze da izvuce maksimum sto se tice gpu skora(sm2,sm3) za hd6850 onda je ocigledno ne gusi.Ako je cpu overkill znaci da doticna graficka daje sa njim PRIBLIZNO iste sm2,sm3 rezultate kao sa za nju optimalnim procesorom :: Sta sad tu nekima nije jasno :: ::
@f0rever Da li ti razumes da se sabira score za GPU i za CPU, pa se onda dobije ukupni score? Rezultati nisu valjani iz razloga sto program nije optimizovan za nove AMD FX procesore. Pa ispada da je slab, sto nema veze sa istinom. To se i prosli put desilo sa nekim testovima (pa nisu ni koristeni) dok nije izasao valjani pec.
:: Pa rekao sam samo za 3D markove. I iza toga stojim :: :: Stvarno deluje kao da se 6850 ugusi tu sa FX-4100. Jer ni 19k nije izbacio
Tebi je to cudno jer neke stvari ne poznajes.
:: Priznaces, da je to malo cudno
:: Ali nigde nisam rekao da je slab CPU za 6850. Pogledaj one more time ::
Neko me spominje? :D Evo sad sam iz radoznalosti provrteo Cinebench 11.5 CPU test, i imam 3.63 poena. CPU je Athlon II X4 640 @3.3Ghz. Kontam da ga klokujem, imacu veci rezultat nego ovaj buldozer. :) A nisam neki napaljnik na benchmarkove...
Aman Gliga, nije do toga. Prosto, ti 3D Markovi nisu mozda optimizovani kako valja, ili stavec(u to necu da zalazim) - ali niti jedan patch nece nacititi FX-4100 da bude dosledan Phenom II x4 u svakom smislu te reci.
Ti mislis tako - ja mislim drugacije.
Neka provrti Vantage, 2011 3D Mark, isti problem ce imati.
Ovaj problem ima i Propus jezgro, ne samo mali Buldog.
Naravno da znam da se skor dobija kombinacijom GPU+CPU skora.
:: @f0reve :: Da li ti razumes da se sabira score za GPU i za CPU, pa se onda dobije ukupni score :: Rezultati nisu valjani iz razloga sto program nije optimizovan za nove AMD FX procesore. Pa ispada da je slab, sto nema veze sa istinom. To se i prosli put desilo sa nekim testovima (pa nisu ni koristeni) dok nije izasao valjani pec :: :: :: :: Pa rekao sam samo za 3D markove. I iza toga stojim :: :: :: :: Stvarno deluje kao da se 6850 ugusi tu sa FX-4100. Jer ni 19k nije izbacio :: :: Tebi je to cudno jer neke stvari ne poznajes :: :: :: Priznaces, da je to malo cudno :: :: :: Ali nigde nisam rekao da je slab CPU za 6850. Pogledaj one more time :: :: :: ::
Logicno da ces imati. Pa jedina razlika izmedju Deneba i Propusa je taj L3 kes.
Kao sto i znamo, negde igra ulogu a negde ne. Jes` da se taj 640 slabo klokuje u odnosu na Deneba, al` realno je opet po mom misljenju bolji CPU nego FX-4100.
Mislim da je najveca korist L3 kesa kod Deneba neko WinRar arhiviranje, mozda u GTA IV, u tim glupavim 3D Markovima i mozda u Windowsu, gde malo sve zivne nekako.
Verovatno ima jos primera, al` ja ih ne znam.. :- ) Mozda Skyrim malo?
:: Neko me spominje? :D :: Evo sad sam iz radoznalosti provrteo Cinebench 11.5 CPU test, i imam 3.63 poena. CPU je Athlon II X4 640 @3.3Ghz. Kontam da ga klokujem, imacu veci rezultat nego ovaj buldozer. :) :: A nisam neki napaljnik na benchmarkove.. :: :: ::
Da znas da je ovaj AII 640 bolji od onog sto sam imao pre. :) Ovom treba manje napona. :-)
:: Logicno da ces imati. Pa jedina razlika izmedju Deneba i Propusa je taj L3 kes :: :: Kao sto i znamo, negde igra ulogu a negde ne. Jes` da se taj 640 slabo klokuje u odnosu na Deneba, al` realno je opet po mom misljenju bolji CPU nego FX-4100 :: :: Mislim da je najveca korist L3 kesa kod Deneba neko WinRar arhiviranje, mozda u GTA IV, u tim glupavim 3D Markovima i mozda u Windowsu, gde malo sve zivne nekako :: :: Verovatno ima jos primera, al` ja ih ne znam.. :- ) Mozda Skyrim malo :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Neko me spominje? :D :: :: Evo sad sam iz radoznalosti provrteo Cinebench 11.5 CPU test, i imam 3.63 poena. CPU je Athlon II X4 640 @3.3Ghz. Kontam da ga klokujem, imacu veci rezultat nego ovaj buldozer. :) :: :: A nisam neki napaljnik na benchmarkove.. :: :: :: :: :: ::
Na koliko moz` da ga OC stabilno? Koju grafu si uzeo? Je l` gotovo eyefiniti setup? :- )
:: Da znas da je ovaj AII 640 bolji od onog sto sam imao pre. :) Ovom treba manje napona. :- :: :: :: :: Logicno da ces imati. Pa jedina razlika izmedju Deneba i Propusa je taj L3 kes :: :: :: :: Kao sto i znamo, negde igra ulogu a negde ne. Jes` da se taj 640 slabo klokuje u odnosu na Deneba, al` realno je opet po mom misljenju bolji CPU nego FX-4100 :: :: :: :: Mislim da je najveca korist L3 kesa kod Deneba neko WinRar arhiviranje, mozda u GTA IV, u tim glupavim 3D Markovima i mozda u Windowsu, gde malo sve zivne nekako :: :: :: :: Verovatno ima jos primera, al` ja ih ne znam.. :- ) Mozda Skyrim malo :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Neko me spominje? :D :: :: :: Evo sad sam iz radoznalosti provrteo Cinebench 11.5 CPU test, i imam 3.63 poena. CPU je Athlon II X4 640 @3.3Ghz. Kontam da ga klokujem, imacu veci rezultat nego ovaj buldozer. :) :: :: :: A nisam neki napaljnik na benchmarkove.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jos ga nisam skroz mucio, ali na 3.4Ghz ide sa 1.39V a onaj nije hteo ispod 1.4V, cak i vise. :) Nije jos gotov setup... :) Moram prvo da skupim ke$a, posle cu lako. :P Uzeo sam za sad kao neku preventivu Sapphire HD 5770 Flex.
:: Na koliko moz` da ga OC stabilno? Koju grafu si uzeo? Je l` gotovo eyefiniti setup? :- :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Da znas da je ovaj AII 640 bolji od onog sto sam imao pre. :) Ovom treba manje napona. :- :: :: :: :: :: :: :: Logicno da ces imati. Pa jedina razlika izmedju Deneba i Propusa je taj L3 kes :: :: :: :: :: :: Kao sto i znamo, negde igra ulogu a negde ne. Jes` da se taj 640 slabo klokuje u odnosu na Deneba, al` realno je opet po mom misljenju bolji CPU nego FX-4100 :: :: :: :: :: :: Mislim da je najveca korist L3 kesa kod Deneba neko WinRar arhiviranje, mozda u GTA IV, u tim glupavim 3D Markovima i mozda u Windowsu, gde malo sve zivne nekako :: :: :: :: :: :: Verovatno ima jos primera, al` ja ih ne znam.. :- ) Mozda Skyrim malo :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Neko me spominje? :D :: :: :: :: Evo sad sam iz radoznalosti provrteo Cinebench 11.5 CPU test, i imam 3.63 poena. CPU je Athlon II X4 640 @3.3Ghz. Kontam da ga klokujem, imacu veci rezultat nego ovaj buldozer. :) :: :: :: :: A nisam neki napaljnik na benchmarkove.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.