Sada prekidam svaku raspravu a ovo sto cu da kazem zapamtite dok disete. Da je sve ovo na strani ASUS i da kosta 100e ja bi kupio EVGA da kosta 500e. Znate zasto??? Zato sto onemogucava pacovsku naciju da pipa sto ne plati,k da otvara, da testira, da prodaje test samplove, i zato sto je lepsa i zato sto je moj ukus a ASUS nije, ASUS je kao da jedem govno a EVGA cokoladu. Eto tako. Zato sto na EVGA nemate monopol, zato sto EVGA ne daje poklone kada se mnogo nje kupuje drugima, eto zato. KUPICU EVGA Z77 FTW. KRAJ! Nastavite da pisete ja cu doci da vam pokazem plocu kada uveze PIN ili kada se pojavi na Alternate.de pa prodje 2 nedelje a da PIN ne govori nista.
:: Sada prekidam svaku raspravu a ovo sto cu da kazem zapamtite dok disete :: :: ::
Covek kupuje 5-way SLi samo zato sto podrzava sa vise od 2 graficku x16, a nije mu dovoljan ASUS 2xpcie x16 jer on ima 2x580GTX(virtuelnih), vec je ALAV.. to cenim, tako treba.
E dotle mi je i bio cilj da vas dovedem od najbolje ploce bez premca do saveta to ti nece trebati.Jel vidite ko ste i ko su. Trebace mi kada upalim Crosshair 4 Formula i budem imao 100.000 poseta poklonice mi EVGA za SLI. Jel jasno. Jel vidite kako brzo sa ASUSom dodjete od ASUS je najbolji do nece ti trebati, nateajte ih da skinu masku govorim vam zboig vas, ne zbog mene, ja cu imati best-EVGA nego da bi i vi imali. Osvestite se Amer ne sme da laze Amera kao Tajvanac Tajavanca jel nastaje haos. Imas plocu od 350e i znas da ako se nesto desi da si sputan. Zamislite sada ja hocu 2x5870. Kupim drugu za 120e i imam performanse GTX680. Na Maximus imam kitu marjanovu. Znas da ako stavis radi nesto losije. E toga nema. Na Intel sam presao da mi nista ne radi losije, da me nista ne sputava, da se ne osvrcem da li je na drugom bolje. Evo imate EVGA jeftinija a bolja. Dal ce reci to onom jadnom narodu na Benchmarku, nece saznace za 2-3 god sam uz recenicu nemas mnogo poboljsanja. Jbt prozreo sam Srpsku dusu ono ono zbog cega smo djavoli u ocima civilizacije to je ovde na sceni. Ono sto upozoravaju na TV da se desava, u sred toga. Jos me ROG sledbenici koji ga ni nemaju nego zele ubedjuju ASUS pa ASUS. Evo zasluzili ste stvarno lavovska borba za svaku Maximus, k**** u bulju za ROG. Ja krenuo da vidim da li su i oni staviliu POSCAPS kada imam sta da vidim prva recenica reviewa ako hocete SLI x8 je ljudi, da ne bi bilo posle sta i kako cisto da znate. Bio sam ubedjen da je uradio mudru stvar i stavio samo 2x PCI-E x16. Sta ce vise, ali ne on je tu ustedeo da bi stavio vodeni blok. na PCI-E slotovima. Cak sam mislio da i mala mora imati x16 i zato je rasprava na EVGA forumu bila da nije Maximus dobar izbor ko hoce SLI. Lepo je kada svi voze mercedese tj vecina a ti Ferrari. Tako cu se osecati. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - HARDCORE EVGA - CORSAIR FAN
preispitacu se malo kad stignem kuci i svoje ponasanje.. @Wlado, drago dete, vidimo mi to, vidimo sve, ali zato i kosta ta ploca koliko kosta.. a posle 100k postova poklonice ti mATX plocu, ja bih ti stvarno poklonio.. da se pojedes ziv:))
`Imas plocu od 350e i znas da ako se nesto desi da si sputan. Zamislite sada ja hocu 2x5870. Kupim drugu za 120e i imam performanse GTX680. Na Maximus imam kitu marjanovu.` hehe, i ti mene pitas da li znam o racunarima.. ti ces s tim u svakom slucaju da dobijes Marjanov:)
:: Stvarno Markoviću, sredi se čoveče, ovako više ne ide : :: :: ::
:: Covek taman pomisli da je video, cuo, procitao sve, kad ono : :: :: Brate kupi plocu i od 100.000 evra, ma i od 200.000. Ali Laza je tu blizu... Eh da, nisi EVGA fan ako ne uadis tetovazu na cel :: :: :: ::
:: Al jbg, i dalje bez Rampage IV Extreme nema ništa. Ta naponska i taj kvalitet je nedostižan :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Pogledaj slike EVGA koliko je ojadjena, ništa joj ne vredi NEC capacitor bez dobre naponske. Siromašno ko Saletova glava: http://goo.gl/QL0Ne Napravljena za OC testove, ima mesta samo da kačiš senzore i merače. Koji će ti to kurac.
A zato gle masterpiece Asus DirectCUII, nabolja moguća:
:: A da ne pričamo o GTX580 :: :: Pogledaj slike EVGA koliko je ojadjena, ništa joj ne vredi NEC capacitor bez dobre naponske. Siromašno ko Saletova glava: http://goo.gl/QL0N :: Napravljena za OC testove, ima mesta samo da kačiš senzore i merače. Koji će ti to kurac :: :: A zato gle masterpiece Asus DirectCUII, nabolja moguća :: :: Gledaj taj backplate: http://goo.gl/c1rg :: :: Pazi naponsku, ne vidi se PCB: http://goo.gl/bypfp :: :: Tripple SLOT MASTER. ASUS FTW!!! :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Daume stvarno si debil znam koliko je DirectCU II djubre koje je moglo vise sobzirom kolika je. Mislis na backplate. Kako te nije sramota da pominjes backplate koji su ukrali od EVGA i stavili na najskuplje karte dok EVGA pravi za svaku seriju Backplate i ako stavljas ne gubis garanciju.Imas opciju da vidis da li je bolje bez zbog hladjenja ako nije stavis. Ovako.
To je ono sto Srbi koji ne vole EVGA kradu i kace po ostalim brandovima koji su jadni da naprave tako nesto ili da bar dozvole to ako te uhvate da radis. Kako te nije blam o tome da pricas. Kako te nije blam da pomislis da Kingpin stavi Classified Backplate dok proverava plocu, uzo novu verovatno prvu pod rukom. Niti vodi racuna o kablovima niti o tome. Mislis na ovajBackplate jadnice iz kog viri ona kockica koja kosta vise nego cela napondska na DCII
E DA ZNAS OVA KARTA IZ KUTIJE JE DAVALA OKO 1000 POENA VECI SKOR OD DIRECUCUIOI KAKO SI JE NAZVAO. A KADA SE KLOKUJU TA RAZLIKA SE UVECAVA. NEMOJTE VISE SAMO DA PONIZAVATE ASUS DA KACIM OVO DA GLEDAJU KLINCI STA POSTOJI.
A ovde ti je malo da vidis kako to izgleda sve kako je kada najbolji svetski overklokeri prave kartu sa proizvodjacem sa one koji to znaju da cene.
EVGA DOZIVOTNO. NARAVNO DA JE BILO GLUPO DA VAM POMINJEM BACKPLATE DA CU JURITI ISTO JEL SE TO PODRAZUMEVA. NA SVE GTX580 NA SVETU IDE ISTI SEM ZA CLASSIFIED MODEL ZBOG SIRENE NAPONSKE.
SAMO TRAZITE, SAMO TRAZITE BEZ OBZIRA NA VASE RECI NEK SLIKE PONIZAVAJU ASUS. Dok ASUS fanovi budu lepo acetoncicem brisali naziv ukradenog backplata na one modele na koje ASUS ne zeli da stavi(jel nisu `ekskluziva` xexexe samo `ekskluziva` ukradeni backplate dobija) na mojoj ce ponosno sijati Classified natpis da se iz daljine vidi koja je unutra. PONIZAVAJ TAIWANCA.
tREBAO SAM DA SNIMI ZVUKE KOJE PUSTA DirectCU II dok se pomera. Zvuk kada kreda skripi po tabli je super prema tome.
Zamislite ovo Kingpin nije stavio Backplate i ASUS mravi misleci da to ne postoji dodjose da hvale DirectCU II. Ej bre pa EVGA je to izmislila to je zastitni znak njihovih karti i za svaki model moze odredjeni i da budes u garanciji. Objasnjeno je na videu gornjem kako ta do urade ljudi. ASUS vas je IT obogaljio. Vi ste na nivou 2009 HW. Sto zbog para sto zbog toga sto niste probali i videli sta je ispod ROG maske.
Rekao sam vam ja i zelim vama komercijalu i proizvodjace mobilnih DVD-RW i externih a ja se informisem znate na kojim sajtovima. Ipak su tamo strucniji ljudi od vas i lepsi im je Hardware. Koji je mene bedak spopao kada sam video sta sve EVGA pravi. Ne zelim nikada vise da to osetim i zato moram njih imati samo. Niste valjda ludi da kupite EVGA ako vam se u glavama vrzma to sto pricate. Za vas ima divna ponuda kod nas a mogu da se opkladim da Srbi vise top segmenta kupe preko nego kod nas. Samo ne dolaze na forume. To ce se nastaviti dok je izbor ocajan. Sa jedne strane meni ovo i odgovara, jel zamislite dodju 3 GTX680 Classified a ja vidim zadnji a neko to kupio. Ne to lepo dodje mali broj ja kupim a ja vec znam da objasnim ljudima sta da kupe. Z77 FTW ce se prodati veliki broj ploca. I nece biti dovoljno posle nedelju, dve tri ce ljudi traziti jos. Naravno oko 10-20 ploca moze da se proda odmah. Jel ovo je top za Ivy bridge ostalo sve samo 1 grafika ili si u x8 bottlenecku. Nema sada cu uzeti jednu GTX670 pa za dve godine kada padne cena pa imati PCI-E 3.0 x 16. Nema toga sa ROGom. Sav klok benefit i vise pojede duplo slabiji PCI-E slot.
Ionako bi bacio komp u djubre kada bi se interesovao na PC Berza i Benchmarku sta da kupim. To je bilo ranije pa me dovelo da nikad vece zelje za EVGA i embarga na kupovinu u Srbiji zbog HW koji dolazi. Trosio sam po vise od 2000e godisnje. Takvih ljudi u Srbiji ima 100. I manje a Srbija ih gubi zboig lose ponude. Trude se forumasi da isprave ali kod nekog to nema vajde.
Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...
:: Ta karta ispušte Epohalne zvuke pobede nad ostalim proizvodjačima, ne može joj se ništa kad radnici u EVGA fabrici imaju svi Asus kartice. :: :: ASUS FTW - NO. 1 :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K ::
Koga bude zanimalo mogu da ga zovem da dodje da vidi uzivo EVGA i posle kartu kada kupim. Ja sam za ako neko bude jos ljubitelj EVGA HW moze da dodje pa da spojimo da klokujemo. Samo EVGA HARDWARE dolazi u obzir. Polako ako budete kupovali dalje i jacu pa cemo se dogovoriti, ali ja nemam problem i da kupujete ASUSa jednostavno ja se za te brandove vise ne zanimam. Zelim ih Srbima. Da mogu da se smejem kada se pale i kukaju a onda dolaze drugi i psuju ovu zemlju i teraju ih da postave temu na strane forume da iskukaju ono sto im pripada. Ali gledajte da uzimate Classified i ja cu pa da mozemo SLI da pravimo ili vise SLI ako nas ima vise. I moj burazer ce da bude to samo kazem ajde da prodamo ovo djubre stigle Classified karte i jos ko bude se interesovao za NVIDIA EVGA I iNTEL.
Da pomerimo ovu mrtvaju Srbiju sa mrtve tacke entuzijazma.
Pustite ovde samo ko nije imao DCII se prepire samnom o njoj, niko vise. Mozda dodje neko sa strane ali ajde da ih ostavimo da uzivaju u ASUSu a da sebi priustimo ono sto nas ispunjava nece nam oni pricati sta cemo kupovati. Odete vidite sta prica Kingpin ili sl a ne ASUS Daum. Dobro ovo je ogledalo kakva je Srbija u celini, sto si ludji za balkan pacove bolji si za civilizaciju. Samo neka je to u glavi. Ionako je njihov rang GTX560 jednom u 4 godine kada odobri ASUS pojeftinjenje za zasluge. Sami obezbedite zapakovano ne second hand ASUS. Jbg gubitak je to kada neko ko je menjao svaku single grafiku najacu zadnjih 4-5 godina umesto da je stalno ASUS uzimao a svake druge godine maticne ROG sada ide u EVGA. Pa nema takvih mnogo u Srbiji.
Wlado, ajde pusti malo maštu manje na volju da se ne bi `debelo sjebao` kao neki, pošto već barem 2 godine pričaš kako ćeš EVGA karte da uzmeš. Jel znaš da oni ne primaju bonove za hranu? __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
ali ukrali backplate, molim te.. u koju krajnost treba da odes da bi ovo izjavio.. mislim van svake pameti, kako se samo seti.. koji je zakljucak.. zakljucak je da je ASUS pored svega ostalog ukrao i BACKPLATE od eVGA koji je izmislio , napravio patent backplate, i ASUS ga je UKRAO.. loodilo
:: Jbga, nekome ukrali backplate, nekome lekove... :: :: Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu... :: :: :: :: ukrali backplalte hahahah, o boze, nisam znao da i backplate moze da se ukrade.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.