New CPU 2700k ili 3770k ili cekati malkice jos da cujem za reviziju
STRANA 4 OD 4
Lujone
////
20.06.2012. 12:46
status: user broj poruka: 200
Classified ti si prso sa svojim EVGA/CORSAIR fanaticizmom.... kad sklapas masinu ne valja ti da gledas samo dva branda... nijedna firma nije najbolja u svim poljima. Sto se mene tice ti uzmi celu masinu u EVGA/CORSAIR i istetoviraj to na chelu, ali nece ti valjati
Pa koji je SSD najbolji - Force GT. Preuzece to mesto Neutron GTX. Koji kuler je najbolji H100,a i kada nije bio imao sam H70 a znao sam da ima boljih. Koja NVIDIA je najbolja Classified. Ploca isto prave nekada najbolje nekada malo losije. Memorija ko donosi novine Quad Channel ko probija rekorde Dominatori GT i GTX. Meni se to tako svidja i to je to. Sve je to razlika mala ali su ovo svakako najtrazeniji i najprodavaniji proizvodi u svetu i izbor ljudi koji pred sobom imaju sve. E pa ja necu vise niko da mi uskracuje izbor i da na tome zaradjuje. Nek to prodaje drugima, ima oivde ko se ne buni. Onaj ko je hteo saradnju sa EVGA taj je napravio. CORSAIR je jos laksi za saradnju. Znaci ove ploce su i u UK I Holandiji i Francuskoj Retkost, a Corsair je svuda oko nas pa preskace nas pa nastavlja dalje svuda da je dostupan. Molim vas lepo ili omogucite ili zaobidjite. Manje filozofije vise tek napravljenog HW koji sada se pravi koji je sada trazen. A ne sve sto je bagovito, sve sto je malo trazeno to je ovde. Plavi Vengenace je najnetrazeniji jel svi jure crni, H70 Core ne znam nikog ko ga ima niti sam nalazio informacije, o ostalima da ne pricam. Samosam ih pitao gde je Force GT 120 sinhroni NAND 85k IOPS 555/515 koji je bolji od M4, jos bolje nek sacekaju novi Neutron GTX u julu mi je rodjendan taman 120GB cetvrta generacija SSDa Gde je Dominator GT 1866 Flasg Ship firme koju podrzavam, Gde je Corsdair H100 najbolji kuler iz komada iz kutije koji moze da se nadje na svetu. Nikakva filozofija mi dalja ne treba.
Potpuno te podrzavam da nije svako najbolji u svemu pa tako mi ne pada napamet da kupim CORSAIR mis i tastaturu to imam Logitech niti EVGA napajanje niti EVGA monitor. Samo trazim ono sto traze i drugi na mom mestu koji imaju i ovo i ono da biraju. Imam i Logitech 3 brand i Samsung monitor. Nije samo dva, ali od ova dva sklapam unutra sve. Ne najbolje da je bolje sve razlicito. Zao mi je sto kada sam kupovao monitor Dell je imao samo par modela da sam 6 meseci kasnije uzimao uzeo bi U2410.
Nisi ni svestan sta brainwash moze da ucini coveku. .)
:: Classified ti si prso sa svojim EVGA/CORSAIR fanaticizmom.... kad sklapas masinu ne valja ti da gledas samo dva branda... nijedna firma nije najbolja u svim poljima. Sto se mene tice ti uzmi celu masinu u EVGA/CORSAIR i istetoviraj to na chelu, ali nece ti valjati
:: Potpuno te podrzavam da nije svako najbolji u svemu pa tako mi ne pada napamet da kupim CORSAIR mis i tastaturu to imam Logitech niti EVGA napajanje niti EVGA monitor :: Samo trazim ono sto traze i drugi na mom mestu koji imaju i ovo i ono da biraju :: Imam i Logitech 3 brand i Samsung monitor. Nije samo dva, ali od ova dva sklapam unutra sve. Ne najbolje da je bolje sve razlicito :: Zao mi je sto kada sam kupovao monitor Dell je imao samo par modela da sam 6 meseci kasnije uzimao uzeo bi U2410 :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Zamalo da se desi da i danas odem. Stigla je popodne a meni su rekli mozda ce to sutra biti. Nisu me okrenuli na telefon i eto. Jbg. Sutra idem u 17h tacno po plocu i dobijate slike ovde predvece a CPU ima vremena do petka da se cuje za nesto ne mogu duze da cekam. To je zadnji radni dan da resim to ove nedelje. Znaci ploca sutra slike a 90% nije 99% bas nego 85-90% 3770k jos ima sanse da bude 2700k. Sve je u mojoj omiljenoj prodavnicu u Bgd taman da mi isprave i garanciju za misa kog sam kupio pre godinu dana oni rekli da dodjem ja nisam ni otisao. Jel smeju sada da isprave garanciju posto su slucajno napisali 2 god a na Logi je 3. Mada je takav da ce izdrzati 10 god znam to.
Ne ipak sutra uzimam sve. I procesor i maticnu. 3770k, sta se zezam da 5 puta idem po vrucini kao da ce se nesto desiti za 48h i nedelju dana. Idem sutra u istoj radnji uzimam i procesor i maticnu. Kako bi ispalo da je EMMI lepo doneo Dominator GT 1866 lik na EVGA Forumu tacno ima taj Dominator GT 1866 i sve je super. Mozda cu da stavim plavim Vengeance na crveno crnu kombinaciju unutra. Ali zamalo. Sve bi zavrsio u roku od nepun mesec dana da su doneli i H100 i memoriju i SSD koji mi treba. Komp bi bio 99% gotov.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.