Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Vlado stigla ti je EVGA ploca
STRANA 4 OD 4
Classified ... 22.06.2012. 21:45 #426733

status: user
broj poruka: 728
Pa jel sam vam pokazao sliku valjda, sacekajte hocu lepo da je uslikam dobrim fotoaparatom. Videli ste valjda kutiju i kutiju sa procesorom i moj Obsidian 650D.

Ovaj nije ni video sliku a prica nesto. Samo sam vam pokazao da ne pricate da nisam uzeo.
Ali uslikacu sve iz blizine.

EVGA-CORSAIR-Strictly

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ... 22.06.2012. 21:48 #426735

broj poruka: 19086
vlado, ne moras nista da slikas i da pokazujes, samo ti sedi i uzivaj u novim komponentama, i ne opterecuj se, sad vise ne moras da slikas, prosla nas zelja:)

:: Pa jel sam vam pokazao sliku valjda, sacekajte hocu lepo da je uslikam dobrim fotoaparatom. Videli ste valjda kutiju i kutiju sa procesorom i moj Obsidian 650D.
::
:: Ovaj nije ni video sliku a prica nesto. Samo sam vam pokazao da ne pricate da nisam uzeo
:: Ali uslikacu sve iz blizine
:: EVGA-CORSAIR-Strictl
f0rever Re: Re: ... 22.06.2012. 22:24 #426747

broj poruka: 3823
Pricaj u svoje ime!!! :D

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: vlado, ne moras nista da slikas i da pokazujes, samo ti sedi i uzivaj u novim komponentama, i ne opterecuj se, sad vise ne moras da slikas, prosla nas zelja:
:: :: Pa jel sam vam pokazao sliku valjda, sacekajte hocu lepo da je uslikam dobrim fotoaparatom. Videli ste valjda kutiju i kutiju sa procesorom i moj Obsidian 650D.
:: ::
:: :: Ovaj nije ni video sliku a prica nesto. Samo sam vam pokazao da ne pricate da nisam uzeo
:: :: Ali uslikacu sve iz blizine
:: :: EVGA-CORSAIR-Strictl
imarkovic Re: Re: Re: ... 22.06.2012. 22:37 #426750

smorio je, dovoljno dugo je bio u centru paznje, ionako je google preplavljen i sa boljim konfiguracijama..

:: Pricaj u svoje ime!!! :
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: vlado, ne moras nista da slikas i da pokazujes, samo ti sedi i uzivaj u novim komponentama, i ne opterecuj se, sad vise ne moras da slikas, prosla nas zelja:
:: :: :: Pa jel sam vam pokazao sliku valjda, sacekajte hocu lepo da je uslikam dobrim fotoaparatom. Videli ste valjda kutiju i kutiju sa procesorom i moj Obsidian 650D.
:: :: ::
:: :: :: Ovaj nije ni video sliku a prica nesto. Samo sam vam pokazao da ne pricate da nisam uzeo
:: :: :: Ali uslikacu sve iz blizine
:: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl
Classified ... 22.06.2012. 22:56 #426754

Cekaj da nadjem gde je slika. Iskopirajte mu ovde, gde sam je stavio.

http://i.imgur.com/qL3XI.jpg

Vidis unutra moj H70, Seasonic X-750, HD5870 i CH4F.
Vidi je kako svetli. Kao semafore ima na memoriji, NB, CPU pa iz daljine znas na koliko je voltaza ako normal onda zeleno, ako je srednje onda zuto, ako je ekstremni OC onda crvena lampica svetli. A dole su dugmici za restart, power , otkljucavanje jezgra ako procesor i OC.

EVGA-CORSAIR-Strictly
imarkovic Re: ... 22.06.2012. 23:02 #426755

da, sve se vidi kristalno jasno

:: Cekaj da nadjem gde je slika. Iskopirajte mu ovde, gde sam je stavio
:: http://i.imgur.com/qL3XI.jp
:: Vidis unutra moj H70, Seasonic X-750, HD5870 i CH4F
:: Vidi je kako svetli. Kao semafore ima na memoriji, NB, CPU pa iz daljine znas na koliko je voltaza ako normal onda zeleno, ako je srednje onda zuto, ako je ekstremni OC onda crvena lampica svetli. A dole su dugmici za restart, power , otkljucavanje jezgra ako procesor i OC
Classified ... 22.06.2012. 23:05 #426758

Pa bar se vidi sta je. Ipak je to WebCamera slikala.
Nece sigurno biti sklopljeno a da ne budu slike. Stavicu i slike ploce same u Obsidianu sa samo prikljucenim angle 24 pin konektorom.

Pitala me keva jel moze za 500e obican komp da se kupi bez monitora pa mi se jedna ideja rodila u glavi samo mi fali napajanje i mali kuler za CPU a staro kuciste imam.
A da ja uzmem 500e u fond za Classified.
Farbam staro kuciste auto lakom, mozda uzmem samo Silent Pro od 500W. moja memorija, moja CH4F, X4 , 5870, tastaturu sam joj dao mis sam joj dao sve Logitech UltraX premimum i RX1500 Cordless. I plan je napravljen.
I to cu da uzmem moju prastaru masinu da prodam i od tih para da kupim napajanje a mozda i najeftinije kuciste. Imace moje plave ventilatore i sta hoces vise. 90% ljudi sanja i to ovde.Tako bi ja dobio koji dinar vise a komp bi ostao u familiji. Sta mislite???
Samo ako prodje ta ideja, ona bi pre laptop posto vise nije u Bgd nego sto jeste.

Sta pricate gluposti pa da nije meni administratori ne bi imali clana sa EVGA Z77FTW. Treba da se ponosite sto je jedina EVGA Z77 FTW na balkanu bas kod clana vaseg foruma.

EVGA-CORSAIR-Strictly

imarkovic Re: ... 22.06.2012. 23:24 #426762

da da, svi se ponose tobom, pogotovu posle onolikog pljuvanja po Srbima...

:: Pa bar se vidi sta je. Ipak je to WebCamera slikala
:: Nece sigurno biti sklopljeno a da ne budu slike. Stavicu i slike ploce same u Obsidianu sa samo prikljucenim angle 24 pin konektorom
:: Pitala me keva jel moze za 500e obican komp da se kupi bez monitora pa mi se jedna ideja rodila u glavi samo mi fali napajanje i mali kuler za CPU a staro kuciste imam
:: A da ja uzmem 500e u fond za Classified
:: Farbam staro kuciste auto lakom, mozda uzmem samo Silent Pro od 500W. moja memorija, moja CH4F, X4 , 5870, tastaturu sam joj dao mis sam joj dao sve Logitech UltraX premimum i RX1500 Cordless. I plan je napravljen
:: I to cu da uzmem moju prastaru masinu da prodam i od tih para da kupim napajanje a mozda i najeftinije kuciste. Imace moje plave ventilatore i sta hoces vise. 90% ljudi sanja i to ovde.Tako bi ja dobio koji dinar vise a komp bi ostao u familiji. Sta mislite??
:: Samo ako prodje ta ideja, ona bi pre laptop posto vise nije u Bgd nego sto jeste
:: Sta pricate gluposti pa da nije meni administratori ne bi imali clana sa EVGA Z77FTW. Treba da se ponosite sto je jedina EVGA Z77 FTW na balkanu bas kod clana vaseg foruma
oreshac Re: ... 22.06.2012. 23:27 #426765

broj poruka: 485
Hahaahaahahahhahahaahahhaa

Misa i Zeljko se toliko ponose da razmisljaju da ti ponude mesto admina :D

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

:: Sta pricate gluposti pa da nije meni administratori ne bi imali clana sa EVGA Z77FTW. Treba da se ponosite sto je jedina EVGA Z77 FTW na balkanu bas kod clana vaseg foruma
f0rever Re: Re: ...sd 22.06.2012. 23:46 #426772

XD XD XD XD XD
Daum ... 22.06.2012. 23:56 #426775

broj poruka: 12808
Meni to sve fake deluje sa slika.

f0rever Re: ... 22.06.2012. 23:57 #426777

Photoshop je radio. :D

:: Meni to sve fake deluje sa slika
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Milunka Re: ... 23.06.2012. 00:39 #426800

broj poruka: 1624
`To je vasa pravoslavna sudbina zbog koje vas ne voli svet. Izdignite se iznad toga. `

DO SAD TI NISAM PISAO ALI SAD MORAM POSTO VREDJAS ...

JEBO TI JA PRAVOSLAVAC TVOJU MAJKU U STA GOD ONA VERUJE ILI NE VERUJE... DAKLE AKO VERUJE U ZELENI PASULJ E JEBEM JE NA TOM ZELENOM PASULJU, AKO VERUJE U SULEJMANA,JEBEM JE U IME SULEJMANA !

TAKODJE IZDIGNE MI GA TVOJA MAMA , KAD POSLE 17 KARANJA U BULJU SE USERE. TAD DA MI GA USRANOG DIGNE IZ MRTVIH....

E TOLIKO OD MENE POZDRAV.....

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.

:: Ja molim vas prosvetlite me vasim izborom koji bi to bio koja ASUS X79 za igrice
:: Sa kojom od njih bi manje para bacio a bolje to iskoristio. Vasi komentari su jadni.
:: Ne postoji konfiguracija sem neke ASUS kojoj se vi ne divite kojoj vi ne bi zamerili
:: Neki srednji ASUS i 2500k bi sazvakali. Dok vas EVGA rastuzuje
:: Sta cete reci na Classified grafiku. U stvari ne govorite nista znam, znam proces
:: Ti nemas leba da jedes, neces kupiti to, pa onda ovako nesto slicno
:: To je vasa pravoslavna sudbina zbog koje vas ne voli svet. Izdignite se iznad toga
:: To je samo HW, prva EVGA Z77 FTW u Srbiji nema cenu. A pogotovo ako je jeftinija 50e od nekog ROGa koji ce imati kome padne napamet i kome se nadigne da kupi to
:: Zapamtite to PRVA EVGA Z77 FTW U SRBIJI, mozda 50 ta u Evropi
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka OSTALIMA SE IZVINJAVAM NA VULGARNOSTI ... 23.06.2012. 00:45 #426805

broj poruka: 1624
NISAM MOGAO VISE DA TRPIM OVA SRANJA O KOJIMA PISETE NA 5 STRANA...

I PREPUCAVATE SE SA DEBILOM KOJI VAS VREDJA NA NAJNIZEM STUPNJU KULTURE I INTELIGENCIJE...

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Re: OSTALIMA SE IZVINJAVAM NA VULGARNOSTI ... 23.06.2012. 00:52 #426807

I ti mislis da si sada bolji od njega?

:: NISAM MOGAO VISE DA TRPIM OVA SRANJA O KOJIMA PISETE NA 5 STRANA..
:: I PREPUCAVATE SE SA DEBILOM KOJI VAS VREDJA NA NAJNIZEM STUPNJU KULTURE I INTELIGENCIJE..
:: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135
Bobi4ever Re: Re: OSTALIMA SE IZVINJAVAM NA VULGARNOSTI ... 23.06.2012. 01:38 #426818

broj poruka: 4891
Sad je laksi.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: I ti mislis da si sada bolji od njega
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: NISAM MOGAO VISE DA TRPIM OVA SRANJA O KOJIMA PISETE NA 5 STRANA..
:: :: I PREPUCAVATE SE SA DEBILOM KOJI VAS VREDJA NA NAJNIZEM STUPNJU KULTURE I INTELIGENCIJE..
:: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135
Dragot re 23.06.2012. 12:14 #426876

broj poruka: 1149
Ovo nije njegova slika garant!
Skinuto sa nekog foruma...

INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GHZ
ASUS P8Z68 DELUXE/GEN3
ASUS GTX 570 DCII
KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX GREY DDR3
SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB
TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750W
LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
DELL U2312HM

Classified ... 23.06.2012. 14:48 #426899

Pa samo ti lupaj ovde ima ljudi koji znaju moje komponete.
Hocete sliku CH4F kutiju pa Z77 FTW kutiju pa Seasonic X kutiju pa H70 kutiju jednu na drugo.
Kojim redosledom hocete???
Da na forume bas kace slike lose rezolucije.
Ako vam je lakse da mislite da nije moje onda dopustam da to mislite.

EVGA-CORSAIR-Strictly

DmasteRNo1 Re: ... 23.06.2012. 16:41 #426927

broj poruka: 6106
Nećemo mi slike ambalaže, nego komponenti. Ako do sada nisi bio u stanju da nabaviš fotoaparat, onda bolje nemoj ni da se trudiš.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs