Nije mi jasno sto ih Sesonic nije stavio ni CORSAIR, a jos manje sto kucista nemaju na tom delu nesto. Da gledali ste kablove koji kostaju kao 3 prosecna napajanja koja neki imaju ovde. Samo kablovi. Tacno 100$.
moje kuciste 700D ima sa donje strane 2 precke na koje naleze napajanje i tako mu i ne trebaju ti glupi sundjeri..
:: Nije mi jasno sto ih Sesonic nije stavio ni CORSAIR, a jos manje sto kucista nemaju na tom delu nesto. Da gledali ste kablove koji kostaju kao 3 prosecna napajanja koja neki imaju ovde. Samo kablovi. Tacno 100$ :: :: :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2G :: CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750 :: CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C31 :: EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.pn :: :: ::
Tako ima i moje celom duzinom sa dve strane a na porednjem delu ima jos kao onaj deo koji se pomera i dodje tacno uz ivice i coskove i fiksira napajanje ali opet dodiruje metal bilo da su precke ili dno ti sada lepo stavis sundjere i to je to. Mali pravougano ne debeli puno.
Kako mozes da poredis nagradnu igru koju organizuje kompanija na nivou celog sveta i neki turnir/nagradnu igru koju organiuje forum ili prodavnica sa nagradnim fondom od 200 Evra .D
Skoro je bilo nagradno takmicenje, samsung trazio mobilerse i podelili su 12 galaxy note telefona ulicne vrednosti 450 evra, a u prodavnicama necu ni da spominjem posto su .D
ja dobio telefon, pa se nigde ne becim da sam ga dobio .D
Ako bude nagradna igra za motorolu neku ili apple javite ja za Smasung ne bi ni igrao, moze i sonuericsson.To su organizovali likovi kod nas, ovo je ipak bilo u USA gde svi govore ma daj dok ti stigne EVGA, pa ovo pa ono i eto vidite. Za koliko stize. 6 dana od kada su poslali. USA za Nemacku odande za 3 dana. Jbs nagradne igre koje organizuje MTS gde igra 10.000 ljudi.
Pustite ih u Srbiju jedva da ce uci nesto sto kosta kao pola mog napajanja i to za prodaju kao top ponuda i najskuplje sto se proda jedno u mesec dana daj boze. Zamislite da neko da umalo 500e za napajanje. GTX680 ASUSov za napajanje. Njima je to ispravljac. Ja za ovo napajanje mogu da dobijem SLI EVGA GTX580 stock koriscene kada hocete posle 3h kako stavim na EVGA oglase. Ionako je jedna nova GTX580 stock bez kutije 230$ na EVGA Bstock.
Dobro gledacu motorole onda i sonyericsson. Posto su zakljucali onu temu gde se prica o Monitor Systemu zelim da kazem a nemam nista protiv te firme i to se desavalo i u drugima ali ne sme vise. Jel da su okolnosti bile drugacije i ja imao super ekstra ponudu za quad memory channel ja bi recimo skupljao kes mesec-dva da dodam za tu cenu procesora recimo ili dajem primer da je to grafika ili da je ne znam sta televizor, pozvao bih srecan dana kada bi imao pare da kupim. A mozda jedino treba zatvoriti IT Svet. To je isto opcija, ugasiti taj lazljivi informator za sva vremena i gotovo nema problema gledas cene na sajtu i cao. Evo ja sam stvarno da se ugasi IT Svet da se to ne desava. Da ne skupljaju ljudi pare za nesto sto ne kosta toliko a stavljena je cena iz ko zna kog razloga, jel ako mogu istog dana da ubace tu sta im stigne svim firmama, mogu da updejetuju i cenu. Mozete zamisliti sta bi se desilo kada bi okrenuo i shvatio da je ta cena nepostojeca. Zato se to ne sme dogadjati ali nije to samo Monitor ja za takve stvari znam godinu dana. Ni u jednoj zemlji nema razlike u cni kao kod nas.
Kolika je bila cena 600-650e??? Pa da neko kaze ajde necu da uzmem Maximus 5 Formulu i 3770K nego cu da uzmem 3960x a za mesec ipo dva neku plocu od 200e Sabertooth X79 ili EVGA X79 SLI kad ono djavola, cena 350e vise. Ili se spremio X79 plocu i krenuo da kupi 3930k i vidi cenu i kaze ajde da sacekam jos mesec dana da nadjem jos 150e da uzmem 3960X. Ali to imate sada za 20-30 HW i 10 firmi nije u pitanju jedna.
Napajanje je instalirano. Jos nije uradjen cable managment samo nekih kablova ali ne mozete zamisliti sta je ovo. Stalno mu radi malkice fan, rekao bi 400-500RPM i potpuno je hladno kao sto, videcu jos neke opcije, izgleda kao san, onako mat crno crveno uklapa se sa plocom i sa ostalim EVGA HW, videcete. Na Multirail sam ostavio ali je graficka prikacena sa 2 kabla kao za dve grafike zbog vise Ampera. 40A joj je dovoljno vala i za GTX680 Classified.
Procitao sam zadnja tri wladina posta i nije mi dobro. Wlado samo pripazi da ne opteretis to napaljanje jer oce da crkne,citam neki ljudi se zale na netu.
Ne bre to je prva verzija softwara je imala bug sa Logitech Gaming, mada ja nisam premtio nista ali sam opet instalirao drugu verziju sutradan je izasla. Zanima me nesto sto znaju strucnjaci posto mi napajanje radi u multirail modu nisam prebacivao na single. Ipak je ovo slab sistem za to napajanje. Ali ja sam prikljucio 6 pin od graficke na jednu granu a 8 pin na drugu granu. Recite mi da izbacim bre taj jedan kabl kao da pravim sli ako je 20A dovoljno za rad klokovane HD5870. Ne mogui da nadjem informaciju koliko Ampera treba za rad HD5870.
Drago mi je sto imam napajanje koje je zapocelo revoluciju u ovome jel naredni Seasnic High serije koje mozemo ocekivati za godinu ipo dana ako budu bez sleeve kablova i software nece biti lepo. Ja mogu da kontrolisem i montiram od 11.5 do 12.5 da mi bude 12 rail ili tako.
Vlado neka ti je sa srecom stvarno si ga zasluzio. Ako je neko trebao da dobije to napajanje onda si to ti. Sinoc kada sam naleteo na neki tvoj post kada si pisao o ushicenju ja sam crkao od smeha! Zacenuo sam se majke mi. :D Imao sam utisak da si dobio sedmicu na loto-u :D Jel vidis kada nesto toliko zelis da ga na kraju privuces i dobijes. Pa da ovi likovi iz EVGA znaju koja si ti njima reklama i fanboy oni bi te snadbevali hardwerom non stop. Posto znam da se ti neces zaustaviti nikada po pitanju tvojih postova,naloga itd,zamolio bi te da pokusas da promenis kod sebe dve stvari naravno ako budes mogao:
Prva: Pokusaj da barem malo skratis kolicinu i duzinu tvojih postova(pozeljno makar na pola), bice manje odbojnije i verovatno vise ljudi ce ih procitati.
prva i druga molba ce se automatski eliminisati trecom: smanji one bombonice u boji
:: :: Posto znam da se ti neces zaustaviti nikada po pitanju tvojih postova,naloga itd,zamolio bi te da pokusas da promenis kod sebe dve stvari naravno ako budes mogao :: :: Prva: Pokusaj da barem malo skratis kolicinu i duzinu tvojih postova(pozeljno makar na pola), bice manje odbojnije i verovatno vise ljudi ce ih procitati. :: :: Druga: Spusti malo loptu
Ne mogu da kazem da je kao da sam dobio sedam na lotou jel bi seo na avion i pokupovao sve od EVGA Corsair i Koolance ali nista preterano samo od svega po najbolje da bi to uradio za 3 godine ponovo. Dve 680 blokovi, pumpe od 200e modovane da izgledaju lepo, radiatori i blokovi najnoviji, ali definitivno da mi je neko rekao biraj EVGA HW to bi bilo to. Meni 690 ne treba. 680 mogu da kupim, a ovo racunajuci sve pizdarije oko uvoza napajanja za prodaju i tako toga bilo bi sranje tesko pluis carina plus 500e iz EVGA Europe, izaslo bi na 700-750e napajanje. Pa da zamutilo mi se u glavi od srece. Lako je otici i uzeti zlatno napajanje od 750W. Ko ima sada najveci overkill u Srbiji. Trodupli ili cetvorodupli. Nije EVGA toliko velika da ne zna ko je odmah porucio ploce kada je izasla, znaju kako volim njihov HD i da meni nije bitno to sto je EVGA postigla 2GHz a ASUS nije, ne druge stvari su u pitanju, sto imaju bolju podrsku, sto su bas za entuzijaste, sto lepo im izgleda HW. A sve je to slicno samo EVGA ima manje falicnih nego ASUS.
Quake ako znate ko je Quake onaj overkloker iz Hrvatske, ide na HW Guru mi je posle 1h pustio poruku na kingpingcooling kada je video napajanje hoce i on da kupi. Ali tek sada je pocela prodaja.
A ja sada hocu da se pojedem jel ne mogu da predjem jedan deo u Blade of Times odlepicu. Znaci tako me nervira gde imam vracanje u proslost i treba da stanem na neka 2, znaci uninstaliracu igru. Ne pamtim kada sam uninstalirao neku.
taj Kingpin purger je fan eVGA isto kao ti, te je zapeo (isto kao ti) bas za to eVGA napajanje, umesto da zapne i kupi tamo u HR Enermax...
:: Ne mogu da kazem da je kao da sam dobio sedam na lotou jel bi seo na avion i pokupovao sve od EVGA Corsair i Koolance ali nista preterano samo od svega po najbolje da bi to uradio za 3 godine ponovo. Dve 680 blokovi, pumpe od 200e modovane da izgledaju lepo, radiatori i blokovi najnoviji, ali definitivno da mi je neko rekao biraj EVGA HW to bi bilo to. Meni 690 ne treba. 680 mogu da kupim, a ovo racunajuci sve pizdarije oko uvoza napajanja za prodaju i tako toga bilo bi sranje tesko pluis carina plus 500e iz EVGA Europe, izaslo bi na 700-750e napajanje. :: Pa da zamutilo mi se u glavi od srece :: Lako je otici i uzeti zlatno napajanje od 750W. Ko ima sada najveci overkill u Srbiji. Trodupli ili cetvorodupli :: Nije EVGA toliko velika da ne zna ko je odmah porucio ploce kada je izasla, znaju kako volim njihov HD i da meni nije bitno to sto je EVGA postigla 2GHz a ASUS nije, ne druge stvari su u pitanju, sto imaju bolju podrsku, sto su bas za entuzijaste, sto lepo im izgleda HW. A sve je to slicno samo EVGA ima manje falicnih nego ASUS :: :: Quake ako znate ko je Quake onaj overkloker iz Hrvatske, ide na HW Guru mi je posle 1h pustio poruku na kingpingcooling kada je video napajanje hoce i on da kupi. Ali tek sada je pocela prodaja :: :: A ja sada hocu da se pojedem jel ne mogu da predjem jedan deo u Blade of Times odlepicu. Znaci tako me nervira gde imam vracanje u proslost i treba da stanem na neka 2, znaci uninstaliracu igru. Ne pamtim kada sam uninstalirao neku :: :: :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2G :: CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750 :: CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C31 :: EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.pn :: :: ::
Mislis Quake je Purger... Evo vam jos jedna premijerno za drustvo sa PC Berze, prvi Srpski sajt na kome su objavljene slike EVGA SuperNOVA NEXUS1500 Classified MONSTRUMA
Malo zezanje sa kablicem u obliku slova e. To su oni tanki kablici o kojima sanjaju ljudi sa MDPC-X sleeve sto prave. Ja vise nista ne moram da modujem. CORSAIR i EVGA se pobrinu za mene. Crni ventisi , napajanje gotovo, sleeve i ne treba. EVGA je bila vidovita znajuci sta me ceka sa Seasonicom i slivom. Majko moja, ne bi ribu mogao da dotaknem prstima 6 meseci bili bi kao kod drvosece posle toga.
Kakvi su ti to kablici roze boje nacvrckani jedan do drugog, to mi se uopste ne svidja. Samo kvari izgled. Jos kad se to napuni prasinom bice horor, a i ovako je ruzno. Ostalo nije lose.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Mislis Quake je Purger.. :: Evo vam jos jedna premijerno za drustvo sa PC Berze, prvi Srpski sajt na kome su objavljene slike EVGA SuperNOVA NEXUS1500 Classified MONSTRUMA :: :: http://i.imgur.com/tDdzY.jp :: :: Malo zezanje sa kablicem u obliku slova e :: To su oni tanki kablici o kojima sanjaju ljudi sa MDPC-X sleeve sto prave. :: Ja vise nista ne moram da modujem. CORSAIR i EVGA se pobrinu za mene :: Crni ventisi , napajanje gotovo, sleeve i ne treba. EVGA je bila vidovita znajuci sta me ceka sa Seasonicom i slivom. Majko moja, ne bi ribu mogao da dotaknem prstima 6 meseci bili bi kao kod drvosece posle toga :: :: :: :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2G :: CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750 :: CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C31 :: EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.pn :: ::
Sonu Ericsson? Nikad čuo. Možda si mislio na Sony Ericsson ali ta firma više ne postoji.
Tuga kako neko može da se raduje kutiji koju ni ne pravi EVGA, a kamoli da realno služi nečemu sem sviranju kurca. Isti koš ko Sale, uzeo kredit preko bakute pa kupio komponente, iskurčio se na forumima, svi ga iznapušavali i nastavio dalje. __________________ Scourge of PCBerza
:: Ako bude nagradna igra za motorolu neku ili apple javite ja za Smasung ne bi ni igrao, moze i sonuericsson.To su organizovali likovi kod nas, ovo je ipak bilo u USA gde svi govore ma daj dok ti stigne EVGA, pa ovo pa ono i eto vidite. Za koliko stize. 6 dana od kada su poslali. USA za Nemacku odande za 3 dana. Jbs nagradne igre koje organizuje MTS gde igra 10.000 ljudi. :: :: :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2G :: CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750 :: CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C31 :: EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.pn :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.