Da budem iskren ni ja sa Lynnfieldom nemam potrebu za nečim boljim, radi kao sat. __________________ Scourge of PCBerza
:: Realno ko ima sandy nema potrebe da prelazi na hasvela :: a tek onaj ko ima ivicu ne treba da menja nista.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
1.Da li stvarno neko misli da Intel nije mogao da izbaci jaci procesor? 2.Da li ima realne potrebe za to?
Pored konkurencije koje skoro kao da i nema Intel sa `pravom` daje na kasicicu a uz to puni svoj budzet!
Ovaj Haswell meni licno deluje kao modifikovan Ivy Bridge sa unapredjenim IGP ! Mogli su da izbace lagano daleko jaci CPU ali su se odlucili za drugaciji poslovni potez!
Licno ne opravdavam ovakvo stanje niti sam zadovoljan ali mogu reci da pokusavam da shvatim situaciju koliko to zvucalo cudno!
Kad nema zdrave konkurencije sve ostalo se menja,cak iz korena! Toliko o tome da monopol ne moze da stupi na snagu ,uverili smo se da to ne pije vodu!
@Blueberry Imas mail!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.