Obavezno slikaj stanje pinova, i ubaci jedan primerak slike u kutiju.
Izvinjavam se al da odem malo u off. Ja sam danas resio agoniju nove ploce i ostecenog pina. U razgivoru telefon su rekli da definitivno odbijaju da zamene. Onda sam u stanju besa seo u kola i zapucao 80km, ivanjica-cacak. I razjasnismo se u 4 oka.
:: :: Ziv sam ljudi procesor je lose nalego sutra idem do ortaka ima ratnu opremu pa se nadam kontra ofanzivi..:-) :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: ::
Dakle, duzan si mi barem jednu turu tocenog piva (svetlog).
01.11.2013. 19:20
status: user broj poruka: 11018
Pouka za drugi put: prvo skoci, pa onda reci ``hop!``. Masina NIJE stigla, dok je jos u delovima - dok se ne sastavi i proradi...
Dejzan: ``Jel imas ti neko resenje? Predlog neki..``
tortojed: ``Drugo: vadjenje i ponovno umetanje procesora, u slucaju da ovaj nije legao kako treba (cesta pojava u radu neiskusnih samostalnih sastavljaca konfe).``
Sve komponente su sigurno bile ispravne kad si ih dobio. Ako nisi umeo da ih sastavis, trebalo je da trazis pomoc od nekoga ili da zahtevas da ti oni sastave. Umetanje procesora ne moze da se `promasi`. Nadam se da nisi nesto zbudzio i ostetio tu papreno placenu konfiguraciju. Jedno je praviti se pametan na forumu (od cega niko nema stetu) a drugo zeznuti hardver koji ionako kosta vise nego sto vredi.
:: :: :: :: Dejzane sine, pa ti osnovne stvari ne znas.. Aj sa srecom da popravis to..
Ploca je otisla u vecna lovista.... Jebo sam joj mater... i imate eksluzivno pravo da me zajebavate samo tako.. A sad ozezite po meni zasluzio sam .... prijatno i rokaj te ...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Mislim da i nije bas ok da te sad neko sprda. Jeste da kenjas po nekad oko Nvidia, Intel-a i AMD-a ali jos dosta njih to rade. Malo je glupo samo da se predstavaljas da znas sta je bolje a sta ne a obicno pakovanje konfiguracije si sjebao. Meni je iskreno zao, nije bas prijatno kad cujes tako nesto pogotovo za ovakvu masinu ali to ti je za nauk. Predpostavljam da si pinove skrcao? Sta joj se desilo ?
moje iskreno saucesce... retrogradni merkur + visemesecno pljuvanje po intelu i nvidii ==> 8=====3
:: :: Ploca je otisla u vecna lovista.... Jebo sam joj mater.. :: i imate eksluzivno pravo da me zajebavate samo tako. :: A sad ozezite po meni zasluzio sam ... :: prijatno i rokaj te .. :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: ::
Veruj mi da ni sam ne mogu da objasnim..samo znam da cu imati mogucnost novuc plocu da nabavim preko druga na rate (kad je video sta sam uradio ni njemu nije bilo dobro) Kako god masina ce biti gotova do kraja nedelje nadam se ..,, Inace cu reci smao jednu stvar i savet svima vama ... kad kupite komponete ne sastavljajte racunar ... sacekajte 24 saa... ujjeba me uzbudjenje...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Jedno je zezati a drugo je likovati tudjoj nesreci :: :: Bolje reci sta se tacno desilo i kako?Mozda moze nesto da se sredi? :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Praksa brate, praksa...Nije ni meni bilo sve jedno kad sam prvi put pakovao ortaku komp od 1200e.Drzis onako procesor od 200 nesto evra...Nije bas isto kao kad drzis neki 775 od 1-2 jezgra :D Ali samo polako i to ti je to.Bice bolje iz drugog pokusaja :D
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.