Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Sta mislite o ovoj ploci
STRANA 5 OD 6  
milosatos Re: Evo Baltazara i na berzi! 14.03.2009. 01:01 #102719

status: user
broj poruka: 4
Hello!
@SkyFire ... pazi sad ovo: mihro i milosatos su ista osoba!!!!

:: Ne znam da li gresim ali ce se verovatno vecina sloziti sa mnom da je post od `novog` user-a milosatos upravo nas pufica pisao jer se njegov pravopis i nacin izrazavanja vidi iz aviona
:: Ljudi nije lepo da se vredjamo.Pisite nesto korisno a raspravljajte o HW-u kako to dolikuje sa cinjenicama i sa znanjem
::
:: I Want to believe - The truth is out there
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CrowBgd ... 14.03.2009. 01:02 #102720

broj poruka: 1376

Ladno c2d nema ni jedno jezgro?
gilopile Re: ... 14.03.2009. 01:09 #102724

broj poruka: 9459
Heheh i to sto kazes,kakva jezgra,kakvi bakraci.Sve je to marketinski trik.
I ja sam milosatos,da li je jos neko?
Ako i jesi,sta ti bi da se onako izvredjas?
:: Ladno c2d nema ni jedno jezgro?
doca80 Re: Evo Baltazara i na berzi! 14.03.2009. 01:15 #102727

broj poruka: 3053
A tek IP adresa... Sta mislite o tome???

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Ne znam da li gresim ali ce se verovatno vecina sloziti sa mnom da je post od `novog` user-a milosatos upravo nas pufica pisao jer se njegov pravopis i nacin izrazavanja vidi iz aviona
:
:: I Want to believe - The truth is out there
pasduh 14.03.2009. 01:50 #102749

broj poruka: 451
POLITIKIN ZABAVNIK
XAXAXAXAXAXAXAXA cekaj da uzmem vazduha .... moz` opet
izvinjavam se svima, ali nisam izdrzao vise ... da nije Proka pronalazac umesao svoje prste ...

pozzz

one way or another

mihro Re: Re: Re: re 14.03.2009. 10:04 #102815

broj poruka: 143
Bravo Pufi, otvori jos neki nalog, mozda ti se bude sabirao broj postova :D

:: Sad sam procitao sve postove sa linkova koje si naveo.... pazi kad me nije mrzelo da otvorim nalog i da tebi ,a i svima kazem moje struchno mishljenje
:: mihro je LATENTNI GAY koji se gotovo sigrurno hetfa u bulju samo ovih dana ne dobija dovoljno... a pritom neva 2 blage veze sa kompovima...verovatno misli da su reset i power dugme ista stvar samo se jedno drzi 4 sekunde ..
:: znachi mirho = gay tinejdzer sa hidrocefalonom (hence the Rambo picture)
:: :: Samo ti slusaj Pufija sa njegovim kvazi-savetima. Uvek se prvi gura da nesto savetuje i ispadne pametan, a ne zna osnovne stvari. Za njega su `C2D` i `dual core` pojmovi enigma
:: :: Pogledati
:: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15887&forid=13&katid=
:: ::
:: :: ::
:: :: :: Dobra jeftina ploca,odlican kloker!!
:: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!
gile23 ... 14.03.2009. 10:10 #102818

broj poruka: 9121
Ja Politikin Zabavnik kupujem 1-2 puta godisnje, ali u tom broju je bas objasnjeno zasto je ta arhitektura superiorna i tamo mozes naci ogroman broj korisnih stvari koje ces retko gde naci, nije cudo sto toliko ljudi cita taj casopis.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milosatos Re: Re: Re: Re: re 14.03.2009. 13:20 #102873

broj poruka: 4
mihro, jel si primio danas dozu u bulju? Sedi na neki menjach od traktora da se malo smiris... Iskreno, radujem se za tebe, uskoro u skupshtini dolazi na red zakon o gay-evima pa cesh moci da paradiras po gradu... btw jel si naucio razliku izmedju POWER i RESET?

:: Bravo Pufi, otvori jos neki nalog, mozda ti se bude sabirao broj postova :
:: :: Sad sam procitao sve postove sa linkova koje si naveo.... pazi kad me nije mrzelo da otvorim nalog i da tebi ,a i svima kazem moje struchno mishljenje
:: :: mihro je LATENTNI GAY koji se gotovo sigrurno hetfa u bulju samo ovih dana ne dobija dovoljno... a pritom neva 2 blage veze sa kompovima...verovatno misli da su reset i power dugme ista stvar samo se jedno drzi 4 sekunde ..
:: :: znachi mirho = gay tinejdzer sa hidrocefalonom (hence the Rambo picture)
:: :: :: Samo ti slusaj Pufija sa njegovim kvazi-savetima. Uvek se prvi gura da nesto savetuje i ispadne pametan, a ne zna osnovne stvari. Za njega su `C2D` i `dual core` pojmovi enigma
:: :: :: Pogledati
:: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15887&forid=13&katid=
:: :: :: ::
:: :: :: :: Dobra jeftina ploca,odlican kloker!!
:: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: :: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!
mihro Re: Re: Re: Re: Re: re 14.03.2009. 13:25 #102877

Bravo Pufi :D
Samo malo si se preracunao ako mislis da cu da se palim na neka prozivanja ovakve prirode. To mozda pali u tvom drustvu ali ja nisam klinac.
Slobodan si da pises sta god hoces po forumu, sve dok to nisu pogresne informacije iz IT oblasti.
Kao sto rekoh, ovako samo pokazujes svoj nivo.

Pufi `strucnjak`: Sve sto sa ja govorio je istina,e5200 je dualcore a 4400 core2duo

:: mihro, jel si primio danas dozu u bulju? Sedi na neki menjach od traktora da se malo smiris... Iskreno, radujem se za tebe, uskoro u skupshtini dolazi na red zakon o gay-evima pa cesh moci da paradiras po gradu... btw jel si naucio razliku izmedju POWER i RESET?
:: :: Bravo Pufi, otvori jos neki nalog, mozda ti se bude sabirao broj postova :
:: :: :: Sad sam procitao sve postove sa linkova koje si naveo.... pazi kad me nije mrzelo da otvorim nalog i da tebi ,a i svima kazem moje struchno mishljenje
:: :: :: mihro je LATENTNI GAY koji se gotovo sigrurno hetfa u bulju samo ovih dana ne dobija dovoljno... a pritom neva 2 blage veze sa kompovima...verovatno misli da su reset i power dugme ista stvar samo se jedno drzi 4 sekunde ..
:: :: :: znachi mirho = gay tinejdzer sa hidrocefalonom (hence the Rambo picture)
:: :: :: :: Samo ti slusaj Pufija sa njegovim kvazi-savetima. Uvek se prvi gura da nesto savetuje i ispadne pametan, a ne zna osnovne stvari. Za njega su `C2D` i `dual core` pojmovi enigma
:: :: :: :: Pogledati
:: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15887&forid=13&katid=
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Dobra jeftina ploca,odlican kloker!!
:: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: :: :: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!
doca80 Re: Re: Re: Re: Re: re 14.03.2009. 13:28 #102879

broj poruka: 3053
`milosatos` nadam se da shvatas da si sa naloga na ime MILOSATOS odgovorio na poruku upucenu pufiju... Znaci da je milosatos i pufi jedna ista osoba!!! uostalom ne budi toliko naivan,postoje nacini da se proveri koji korisnik ima otvoreno vise naloga,i budi siguran da neko ovde to proverava...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: mihro, jel si primio danas dozu u bulju? Sedi na neki menjach od traktora da se malo smiris... Iskreno, radujem se za tebe, uskoro u skupshtini dolazi na red zakon o gay-evima pa cesh moci da paradiras po gradu... btw jel si naucio razliku izmedju POWER i RESET?
:: :: Bravo Pufi, otvori jos neki nalog, mozda ti se bude sabirao broj postova :
:: :: :: Sad sam procitao sve postove sa linkova koje si naveo.... pazi kad me nije mrzelo da otvorim nalog i da tebi ,a i svima kazem moje struchno mishljenje
:: :: :: mihro je LATENTNI GAY koji se gotovo sigrurno hetfa u bulju samo ovih dana ne dobija dovoljno... a pritom neva 2 blage veze sa kompovima...verovatno misli da su reset i power dugme ista stvar samo se jedno drzi 4 sekunde ..
:: :: :: znachi mirho = gay tinejdzer sa hidrocefalonom (hence the Rambo picture)
:: :: :: :: Samo ti slusaj Pufija sa njegovim kvazi-savetima. Uvek se prvi gura da nesto savetuje i ispadne pametan, a ne zna osnovne stvari. Za njega su `C2D` i `dual core` pojmovi enigma
:: :: :: :: Pogledati
:: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15887&forid=13&katid=
:: :: :: :: :: Dobra jeftina ploca,odlican kloker!!
:: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: :: :: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!
FatZadd MISLIM... 14.03.2009. 13:36 #102883

broj poruka: 140
cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Kakve sve glupost neko nije u stanju da napisie

Kao sto neko ima potpis na ovom forumu.......samo su svemir i ljudska glupost neograniceni..ITD,ITD
Saske ... 14.03.2009. 13:43 #102886

broj poruka: 1117
kolicina debilizama na ovom forumu stvarno je preterana u poslednje vreme...ali mihro covece, napusavas se sa decom uzrasta 12 do 15 godina...
jeste da pufi i jos neka sitna decica koja su se u skorije vreme pojavila lupaju strasne gluposti i to me je u pocetku strasno nerviralo...sad jednostavno preskacem njihove postove...kad ne vredi, ne vredi...kako detetu u pubertetu da objasnis bilo sta...

Overclocking is the way of life!!!

mihro Re: ... 14.03.2009. 13:48 #102887

Jeste, ali zar nije opasnije pustiti ih da dele `savete` ljudima koji se ne razumeju u materiju i dodju ovde u ocekivanju pravog odgovora ?

:: kolicina debilizama na ovom forumu stvarno je preterana u poslednje vreme...ali mihro covece, napusavas se sa decom uzrasta 12 do 15 godina..
:: jeste da pufi i jos neka sitna decica koja su se u skorije vreme pojavila lupaju strasne gluposti i to me je u pocetku strasno nerviralo...sad jednostavno preskacem njihove postove...kad ne vredi, ne vredi...kako detetu u pubertetu da objasnis bilo sta..
:: Overclocking is the way of life!!!
philaemos !!! 14.03.2009. 17:29 #102931

broj poruka: 2743
Ne dajte da tema zamre! Zanimljiviju temu nisam do sada citao na ovom forumu, prava meksicka serija!

/sala

Hope is the first step on the road to disappointment.

Jebivetar Pufi se povukao...Bez te noge posra vas guzica 14.03.2009. 19:20 #102950

broj poruka: 2386
Voleo bih da neko odgovori na pitanje koje sam odavno postavio na ovom forumu ali ni jedan odgovor nisam dobio.
Pogledajte temu
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15862&forid=9&katid=2
Prihvatam svachije odgovore jer stvarno ne znam tu materiju a voleo bih da prvi odgovori@mihro. Moze i Pufi, shto da ne.

`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`

pufi re 14.03.2009. 19:25 #102952

broj poruka: 2196

Sa pederima kao sto je MIHRO se ne vredi raspravljati,vidis da je nedokazan,treba malo da se stavi na elektricnu stolicu,to bi mu mozda pomoglo!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!!

mihro CPUi 14.03.2009. 19:34 #102957

@Jebivetar
Izvini ne mogu ti pomoci jer se ne bavim AMD procesorima, pa necu da lupetam kojesta.
@Pufi
O pa dobro nam dosao nazad. Mozda bi sada mogao da objasnis svima kako to E5200 nije C2D procesor i zasto si spamovao praznim porukama po forumu ?
Samo to da razjasnis i ja zaista necu imati vise razloga da te prozivam.

Pufi `strucnjak`: Sve sto sa ja govorio je istina,e5200 je dualcore a 4400 core2duo

Jebivetar Re: CPUi 14.03.2009. 20:42 #102982

Da uprostim pitanje` Kakve promene moze doneti update CPU ID?` Da prepoznaje nove procesore, mozda?
To ima i u BIOS-ima Intel platformi.

:: @Jebiveta
:: Izvini ne mogu ti pomoci jer se ne bavim AMD procesorima, pa necu da lupetam kojesta
mihro Re: Re: CPUi 14.03.2009. 21:13 #102990

Ovako, da ti odgovorim sta sam uspeo da pronadjem...
Konkretno za tu plocu kazu da je apdejtovan CPU list. Onda se javi neki i kaze kako je to apdejtovan kad je cpu lista i dalje ista kao i pre. I odgovor je - verovatno je samo apdejtovan da ispravi probleme koje je ploca imala sa nekim procesorima.
I za sada stoji na tome.
Naravno da bi najbolje bilo da se ovim pozabavi neki AMDovac. Po mogucstvu neko ko je odradio taj apdejt pa zna iz prve ruke.

:: Da uprostim pitanje` Kakve promene moze doneti update CPU ID?` Da prepoznaje nove procesore, mozda
:: To ima i u BIOS-ima Intel platformi
:: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: :: @Jebiveta
:: :: Izvini ne mogu ti pomoci jer se ne bavim AMD procesorima, pa necu da lupetam kojesta
Jebivetar E fala ti 14.03.2009. 22:03 #103015

bar jedan odgovor da dobijem.

mihro Re: E fala ti 14.03.2009. 22:10 #103018

Nema na cemu :)
Inace se ne javljam na AMD pitanja, ali kad si direktno mene pitao red je da se potrudim da ti odgovorim...

:: bar jedan odgovor da dobijem
:: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
pufi re 14.03.2009. 22:21 #103022

Moze da bude i derivat BUBREGA ako hoces tako da ga zoves,evo crno na belo

http://www.dodaj.rs/f/1U/pI/4JTzirBx/za.png

E5200 je Dual Core!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jos linkova za pismene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://processorfinder.intel.com/Default.aspx
http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=0&SearchKey=e5200

A sto se tice onih postova,administrator ih je izbrisao,jer da ih nije obrisao imo bih i vise od 750!!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

mihro Re: re 14.03.2009. 22:36 #103031

Znaci tebi pre svega uopste nije jasan pojam `dual core` i razlika izmedju marketinskih naziva i arhitekture procesora ?
A pitao sam te zbog cega si spamovao one postove, a ne da li su brisani ili nisu, to nema nikakve veze. Da li mislis da bi te ljudi vise cenili ako bi imao 750 postova ?

Hajde lepo da se razjasnimo ovde da se ne bi ganjali po forumu i nervirali/zabavljali ostale clanove.

:: Moze da bude i derivat BUBREGA ako hoces tako da ga zoves,evo crno na bel
:: http://www.dodaj.rs/f/1U/pI/4JTzirBx/za.pn
:: E5200 je Dual Core!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:: Jos linkova za pismene!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:: http://processorfinder.intel.com/Default.asp
:: http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=0&SearchKey=e520
:: A sto se tice onih postova,administrator ih je izbrisao,jer da ih nije obrisao imo bih i vise od 750!!!
:: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!
DaSickSyst Re: re 14.03.2009. 22:39 #103032

broj poruka: 2909
:: E5200 je Dual Core!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isto kao i E2x00,E4x00,E5x00,E6x00,E7x00,E8x00...

Isto vazi i za X2,Pentium D,Core2Duo...ovo su sve dual core procesori iz jednog razloga,jer imaju dva jezgera...

Isto kao sto su C2Q 6x00,8x00,9xx0,i svi AMD X4 procesori (da ih ne nabrajam) su Quad Core,jer imaju cetiri jezgra...Jednostavno.

Bez obzira da li je Intel ili AMD...Dva jezgra=Dual Core.Cetiri jezgra=Quad Core
Dal je moguce da to nisi znao?

DaSickSystem
pufi re 14.03.2009. 22:44 #103035

OK 4400 ima oznaku Core2Duo a 5200 ima oznaku Dual Core,normalno je da ce svi intelovi procesori koristiti svi slicne arhitekture!!!

KRAJ

THE END

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

STRANA 5 OD 6  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs