Zivot je lep ma koliko ti se cinilo drugacije. Uzivaj druze u svakom trenutku zivota, tako su me ucili u T....i, ako imas problem mogu da ti pokazem Put, i ucinim te srecnim :)))))
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz Power Color HD 3850, 512, DDR3 HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
majke mi niste normalni do 6 ujutru se zamlacujete sa temom,ajd da nesto pametno raspravljate,nego presipate iz supljeg u prazno,kao po starom dobro obicaju @Daum kolika je razlika u snazi izmdju gtx275 i 5770??? IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
A zasto je darkest of days slicica uz pomoc CS4 i zasto u 1280x720 tackica. Nekako sam uvek alergican kad u pref. vidim CS.
Pa nije valjda da ta kartica to ne moze da potera u nesto jacem modu, evo kod mene ide na fizickih 1920x1080.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kompletirao sam masinu pre par dana (tacnije pre nedelju, mrzelo me da testiram :D) i uzeo konacno Sapphire 5770, pa evo cisto 3D mark testova.. :: :: Kad me ne bude mrzelo okacicu jos neke igre, crysis, stalker itd.. :: :: Za grafiku se razmisljam da uzmem dodatnu 5770 za CF, i ovakva kombinacija je u vecini slucajeva brza kao 5870, ili mozda cak padne 5970. Naravno sve ovo dok ne stigne Fermi, jer me driveri za ATI smaraju do bola, toliko da sam morao ceo sistem da reinstaliram da bi mogao njih da instaliram. Da ne pominjem graficke probleme koje sam imao sa par igara, a najvise sa Darkest of Days. Cak su me zajebavali i u Win-u... Instalirani su bili 9.12 Hotfix :: :: Procesor je na defaultu dok ne uzmem Mega Shadow ili Megahalems posto nemam drugu 1156 opciju trenutno... Lep detalj je sto sam dobio 3 godine garanciju na procesor.. :: :: Masina je sada ovakva :: :: Asus Maximus III Formul :: Intel Core i7 860 2.8ghz (def :: Sapphire 5770 1GB DDR5 (Sa novim tipom hladjenja :: Geil Evo One 2x2GB DDR3 2133mhz CL :: :: Cooler Master RealPower M700 (700w :: Cooler Master Cosmos 100 :: :: 3DMark Vantage: :: http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/d7de1735.pn :: :: 3DMark 06: :: http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/0cfae4ba.pn :: :: Desktop fuck up nakon igre: :: http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/c5e7b622.jp :: :: Darkest of Days :: http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/e10d227f.jp :: :: ...necu da cujem vise komentare tipa zeleni tabor itd... ovo valjda dokazuje da slobodno razmisljam i ne robujem brendovima.. :: :: ...bacicu sutra tj. danas slike komponenti.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza
Ima meni su sve igre iz prosle godine radile sa 9.6 jednostavno me mrzelo da instaliram nove a i za koj k..ac da instaliram nove kad je i sa starima sve radilo kako treba.
I da ne zaboravim da sam prvo instalirao sistem sa nVidia karticom uradio uninstall drajvera, ugasio racunar zabo 4850 i upalio racunar, par programa je trazilo da podesim parametre AutoCAD i Civil3D, par igara je primetilo da je nova graficka u pitanju i ponudilo mi da prilagodim prikaz na vise, a od pre par meseci sve manje vise pici na 1920x1080... bez problema... sa urbanim legendama...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ma sve to stoji sto si napisao, u vecini slucajeva i jeste tako :: :: Ali realnost jeste da su ATI drajveri nestabilniji. :: :: Evo pogledaj Giletog komentar iznad tvog. Pa nisam lud da reinst. Windows zbog drajvera niti sam, niti bi to ikada uradio :: ATI ima `sofisticiranije` drajvere i ajde da kazemo `odrzavanje` im i jeste potrebno. :: Sve mora po nekom propisu da se radi, pazi, mazi . :: Ima li neke tek izasle igre majku mu da radi kako treba na `starijem` ATI drajveru, `stariji` = prethodni...pre newest :: ::
Kako za koji q?Pa valjda da nesto sje**s,pa posle da se akas 18+ sati da vratis kako je bilo.Zar to nije draz?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ima meni su sve igre iz prosle godine radile sa 9.6 jednostavno me mrzelo da instaliram nove a i za koj k..ac da instaliram nove kad je i sa starima sve radilo kako treba :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ma sve to stoji sto si napisao, u vecini slucajeva i jeste tako :: :: :: :: Ali realnost jeste da su ATI drajveri nestabilniji. :: :: :: :: Evo pogledaj Giletog komentar iznad tvog. Pa nisam lud da reinst. Windows zbog drajvera niti sam, niti bi to ikada uradio :: :: ATI ima `sofisticiranije` drajvere i ajde da kazemo `odrzavanje` im i jeste potrebno. :: :: Sve mora po nekom propisu da se radi, pazi, mazi . :: :: Ima li neke tek izasle igre majku mu da radi kako treba na `starijem` ATI drajveru, `stariji` = prethodni...pre newest :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.