dan za danom covek uzima pogresne lekove, NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE i NE uzimaj vise lekove iz FIOKE nego one druge sto stoje u posudi na FRIZIDERU
Da to se zove kradja kada ne uvodis sam inovacije nego uzimas od druge kompanije. I ja ne pricam dve godine da cu da uzmem EVGA bolesni Daume. Pre manje od godinu dana sam kupio GTX580 DirecuCU II i rekao ovo je zadnja sansa za ASUS posle toga samo EVGA ako se desi nesto. To je bilo isti dan kada je lik dosao da pita koje su ploce najkvalitetnije kada je Ismerish redjao EVGA, DFI, pa ASUS a vi se slagali sa tim. Vi ste jadan bolestan prevrtljiv narod koji je zasluzio Kosovo takvim ponasanjem verovatno. Jel ako ovo osete i stranci onda ih razumem stvarno. Samo se ja secam kao i svih budalastina koje je pricao Daum a nisu za ASUS tj on je menjao zavisno gde ko pita kao poremecen covek kome trebaju lekovi. DAUM i imarkovic 48h vec izvale glupost onda dobiju odgovor da nisu u pravu i slike gde ispadnu glupi onda prelaze na vredjanje dok se ne sete novog onda ponovo slike i dokazi i tako. Jos da ja nisam ovde vama bi na Maximus 5 radio u x16 zamisljenom. A hteo sam da pustim Dauma malo da prica o karti kako nema backplate kao ASUS i kako je ruzna i kako joj nisu napravili i kako ima losu naponsku i onda za koji dan da pokazem. Tako cu drugi put uraditi. Jel ste kupili aceton da skidate EVGA natpis za vase karte ili cete daga ostavite ili vi i nemate takve karte. Sve ce se to zavrsiti kao i drugi kada dodju i pokazu vam ono sto necete imati i onda cete prelaziti tako sa coveka na coveka. Ja se slazem ako vam je lakse ja cu dolaziti ovde moze se osecate bolje i nadoknadite time. Sada se Daum vec oseca kao da ima 580 DirectCU II verovatno.
evo mene zanima, jel bih mogao ja da dodjem da pogledam to cudo?
:: Koga bude zanimalo mogu da ga zovem da dodje da vidi uzivo EVGA i posle kartu kada kupim. Ja sam za ako neko bude jos ljubitelj EVGA HW moze da dodje pa da spojimo da klokujemo. Samo EVGA HARDWARE dolazi u obzir. :: Polako ako budete kupovali dalje i jacu pa cemo se dogovoriti, ali ja nemam problem i da kupujete ASUSa jednostavno ja se za te brandove vise ne zanimam. :: Zelim ih Srbima. Da mogu da se smejem kada se pale i kukaju a onda dolaze drugi i psuju ovu zemlju i teraju ih da postave temu na strane forume da iskukaju ono sto im pripada :: Ali gledajte da uzimate Classified i ja cu pa da mozemo SLI da pravimo ili vise SLI ako nas ima vise :: I moj burazer ce da bude to samo kazem ajde da prodamo ovo djubre stigle Classified karte i jos ko bude se interesovao za NVIDIA EVGA I iNTEL :: :: Da pomerimo ovu mrtvaju Srbiju sa mrtve tacke entuzijazma :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: evo mene zanima, jel bih mogao ja da dodjem da pogledam to cudo? :: :: :: :: Koga bude zanimalo mogu da ga zovem da dodje da vidi uzivo EVGA i posle kartu kada kupim. Ja sam za ako neko bude jos ljubitelj EVGA HW moze da dodje pa da spojimo da klokujemo. Samo EVGA HARDWARE dolazi u obzir. :: :: Polako ako budete kupovali dalje i jacu pa cemo se dogovoriti, ali ja nemam problem i da kupujete ASUSa jednostavno ja se za te brandove vise ne zanimam. :: :: Zelim ih Srbima. Da mogu da se smejem kada se pale i kukaju a onda dolaze drugi i psuju ovu zemlju i teraju ih da postave temu na strane forume da iskukaju ono sto im pripada :: :: Ali gledajte da uzimate Classified i ja cu pa da mozemo SLI da pravimo ili vise SLI ako nas ima vise :: :: I moj burazer ce da bude to samo kazem ajde da prodamo ovo djubre stigle Classified karte i jos ko bude se interesovao za NVIDIA EVGA I iNTEL :: :: :: :: Da pomerimo ovu mrtvaju Srbiju sa mrtve tacke entuzijazma :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: :: :: ::
Naravno da mozete, ja sam vam rekao ja umem sa normalnim ljudima iz inostranstva tek sam dosao na EVGA forum i na onaj drugi ali polako naci cu ja vezu za slanje EVGA HW non stop ko bude hteop da kupi ako kod nas ne bude bilo. Malo cemo sada da se mucimo, dobro PIN ce donositi, sta ne donese platicu vise ali nece to uvek biti tako. Posle odmah nabavljanje kako se pojave u Americi. Razumete ako vam je stalo da imate best. Mozete vi da imate isto dobro ali ne najbolje a da platite vise. Nebojte se ja se za sve snadjem nece se ni carina placati ni nista. Ako ste zainteresovani ja cu vam javiti kada stigne ploca. Za najkasnije 6 meseci do godinu dana kupovacemo mi EVGA po Americkim cenama, evo ja cu naci vezu i sve. A sada ako mi je mrtvi ASUS prodao polovnu GTX580 DirectCU II za 460e koliko je i vratio, mogu da kupim i koriscenu GTX580 Classified za 300e.
Ako ste zainteresovani naci cemo vezu. Pa nece svet da ima a mi da gleamo i preplacujemo plastikanere i skripece kulere. Sta ja cu ako treba Kingpina da pitam... Tako i tako stoji stvar, zivim u Srbiji, tesko je za kes ASUS drzi monopol i prodaje nam krseve, radimo na populariziaciji EVGA HW, saljem ti pare pa kada dobijes posalji kartu... On ako ih nema 10kom samo Classified nema ni jednu. Boli ga uvo mozda ce i prodati, ne vraca EVGA sigurno.
Treba da ste zadovoljni videli bi kitu moju EVGA plocu da ja nisam zapeo kao ludak. I da nisu mucnuli glavom da ce se prodavati bolje nego ROG, jel ROG sada nema ni x16 SLI i losije je uradjena a skuplja je. Do pre pola godine ste pisali kako je EVGA neprevazidjena. Imate veliku sliku pa dobro se zagledajte u plocu, dobrooo.... Ne nisam ja slusao vas kada sam zavoleo EVGA ja sam znao ko daje takve garancije i ko pravi takav HW ne moze da bude los a kao slag na tortu je ASUS prodavao polovne stvari po Srbiji kao nove. Koriscene, testirane,... pokazivane. A placao sam kao da sam u sred Londona u najskupljoj ulici. Jbm im mamicu mrtvu svima tamo pokverenu ovde govorimo o kaznjivim stvarima i bolje da ih nema a ne da se uporedjuju sa EVGA.
Ja ne znam ko ce tu da odgovara krivicno ako ja pokrenem to jel sam fotokopirao sve jos onda a u to vreme DCII nije bio uvoz i rekao je covek koji je prodao, morao je da kaze na kraju da su mu dali iz ASUS kancelarije taj primerak. Verovatno onaj sto se 3 meseca pre toga vukao po Benchmarku. 2 meseca posle toga su uvezene DirectCU II. Ali necemo o tome prica da ja gledam njihovu kartu je smesna a ne da kupim.
vazi, pazi sta si rekao, ja cekam da javis i nemoj da ispalis
:: Naravno da mozete, ja sam vam rekao ja umem sa normalnim ljudima iz inostranstva tek sam dosao na EVGA forum i na onaj drugi ali polako naci cu ja vezu za slanje EVGA HW non stop ko bude hteop da kupi ako kod nas ne bude bilo. Malo cemo sada da se mucimo, dobro PIN ce donositi, sta ne donese platicu vise ali nece to uvek biti tako. Posle odmah nabavljanje kako se pojave u Americi :: Razumete ako vam je stalo da imate best. Mozete vi da imate isto dobro ali ne najbolje a da platite vise. Nebojte se ja se za sve snadjem nece se ni carina placati ni nista. :: Ako ste zainteresovani ja cu vam javiti kada stigne ploca. :: Za najkasnije 6 meseci do godinu dana kupovacemo mi EVGA po Americkim cenama, evo ja cu naci vezu i sve. A sada ako mi je mrtvi ASUS prodao polovnu GTX580 DirectCU II za 460e koliko je i vratio, mogu da kupim i koriscenu GTX580 Classified za 300e :: :: Ako ste zainteresovani naci cemo vezu. Pa nece svet da ima a mi da gleamo i preplacujemo plastikanere i skripece kulere. :: Sta ja cu ako treba Kingpina da pitam... Tako i tako stoji stvar, zivim u Srbiji, tesko je za kes ASUS drzi monopol i prodaje nam krseve, radimo na populariziaciji EVGA HW, saljem ti pare pa kada dobijes posalji kartu... On ako ih nema 10kom samo Classified nema ni jednu. Boli ga uvo mozda ce i prodati, ne vraca EVGA sigurno. :: :: Treba da ste zadovoljni videli bi kitu moju EVGA plocu da ja nisam zapeo kao ludak :: I da nisu mucnuli glavom da ce se prodavati bolje nego ROG, jel ROG sada nema ni x16 SLI i losije je uradjena a skuplja je. Do pre pola godine ste pisali kako je EVGA neprevazidjena. Imate veliku sliku pa dobro se zagledajte u plocu, dobrooo... :: Ne nisam ja slusao vas kada sam zavoleo EVGA ja sam znao ko daje takve garancije i ko pravi takav HW ne moze da bude los a kao slag na tortu je ASUS prodavao polovne stvari po Srbiji kao nove. Koriscene, testirane,... pokazivane. A placao sam kao da sam u sred Londona u najskupljoj ulici. Jbm im mamicu mrtvu svima tamo pokverenu ovde govorimo o kaznjivim stvarima i bolje da ih nema a ne da se uporedjuju sa EVGA. :: :: Ja ne znam ko ce tu da odgovara krivicno ako ja pokrenem to jel sam fotokopirao sve jos onda a u to vreme DCII nije bio uvoz i rekao je covek koji je prodao, morao je da kaze na kraju da su mu dali iz ASUS kancelarije taj primerak. Verovatno onaj sto se 3 meseca pre toga vukao po Benchmarku. 2 meseca posle toga su uvezene DirectCU II :: Ali necemo o tome prica da ja gledam njihovu kartu je smesna a ne da kupim :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
100%. ja cu okaciti slike ovde cim dobijem plocu a posle potera za grafikom. Jbt sto ne dobijem jedno 300e na kladionici sada da padne onaj 680 Classified. Zamislite kakav je u onom 600T White. Xexexe. Ali ja ne volim White u principu ali je karta ludilo.
Ploca brijeeeeee. 500e odmahhhhhh znaci odmahhhhhhh, ne zanima me. Nista. Samo je dzukacki PIN da trazi toliko ali ako ne donese bice sladje jos ali embargo Srbima i nema ni Procesor u Srbiji.
Ne sam zivim, imam 2-3 stana na moje ime. Trenutno ne radim ali jurim za posao.
Da me bre ljubite u dupe bre, sta vam je taj ASUS dao, recite, Sta, otpakovane stvari, otpakovane grafike, srafovi koji ispadaju, ne vama ali Srbima, CPU legs u socketu, iscepane kutije, desice se i vama. Da me ljubite u dupe da ovako parce HW mozete da kupite.
Pogledajte samo te smrdljive likove sda Benchmarka mislim na moderatore. To najveci forum na balkanu. Nema ceo serijal najboljih svetskih ploca ik grafika jel je u bulji ASUSa. Jel to realno i posteno, Ja mogu da odem na terazije i da napisem velikim slovima zena moderatora sa Benchmarka je kurva. Posto su mnogo posteni. I mislite da cete tamo videti ovo, mislite da ce dati narodu da se informise, da vidi ovo. Ovo je vrh nema dalje. Ne dace ono od cega oni imaju koristi, karakteristiocno za Srbe. Jel tyakav hardware heavenm, techpowerup, ...guru3d. Jesu kitu moju. To je pacovski benchmark samo.
Mislite da ce mali entuzijasta da zna kako mu radi ploca. Znace kada stavi drugu grafiku da radi x8, tada ce mu saopstiti i ako se informise malo bolje da je za 30e manje mogao da kupi ovu EVGA. TO JE SRBIJA, TO JE LICE SRBIJE. Mislite da ce tako naterati ASUS da pravi bolje, ne pravice gore jel ce govna prolaziti kao ccokolada kroz Benchmar i SpaceMastera a posle gaa nema kada krenu nekompatibilnosti. Ne kupujete meni plocu, ja cu je imati, kupujete sebi pa shodno tome ocenite jel kako ocenite tako cete imati za vas a ne ja. Ja cu EVGA Z77 FTW.
meni se vise svidjaju oni Corsair black FLAT kablovi na napajanjima nego bilo kakav sleeve.. kad bih nasao te kablove bio bih presrecan
:: Mislite da ce mali entuzijasta da zna kako mu radi ploca. Znace kada stavi drugu grafiku da radi x8, tada ce mu saopstiti i ako se informise malo bolje da je za 30e manje mogao da kupi ovu EVGA. TO JE SRBIJA, TO JE LICE SRBIJE :: Mislite da ce tako naterati ASUS da pravi bolje, ne pravice gore jel ce govna prolaziti kao ccokolada kroz Benchmar i SpaceMastera a posle gaa nema kada krenu nekompatibilnosti :: Ne kupujete meni plocu, ja cu je imati, kupujete sebi pa shodno tome ocenite jel kako ocenite tako cete imati za vas a ne ja. Ja cu EVGA Z77 FTW :: :: Gledajte ovo + mdpc x sleev :: :: http://i.imgur.com/GzYGE.jp :: :: Vise je black nego sto je izgledala. Bruka :: 60e preko one plave Delux, xexe ko je brzoplet, sta da kazem oglasi pa EVGA :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA ::
Pa nema njih svuda. Jel si video sto su napravili ruzne kablove gotove sleeve. 80$ set kablova. U svim bojama svi. Jbt ova ploca je sivo-crna kao moji Gentle Typhoon. Pitacu JBL da uzmem malo sivog sleeva. Ovaj ventilator cu sa sibicom da sleevujem.
Da rezervisemo jednu za OCZa on ima onu plavu GIGU, ova ce da mu se slaze uz sleeve bruka.
Ti si mamin i tain parazit, trazis posao jos od proslog puta kad su te banovali, dakle godinu dana.
Iinace, ti stanovi nisu tvoji, niti si ih zaradio niti si ih ti kupio, nego tvoji vredni roditelji.
Pricas ovde kako ti dajes 500e za plocu, a to je 3 kirije mesecne od ta tri stana, dzabalebarosu parazitskii , idi radi nesto u zivotu.
I ja volim kompjutere softver i igre, to se zove hobi i zabava, a ne zivot.
Skupljas stotine zastavica u asasin kridu satima, samo da bi ti pisalo 100% umesto 76%?!
Parazitu jedan dzabalebaroski, isiti si i kao studenti koji ne mogu da zavrse vise skole ili fax za 4 godine nego studiraju preko 10 i muzu svoje uglavnom jadne i vredne napacene roditelje, sramoti se lenjstino jedna!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
To se zove kradja kad neko uzme metalnu ploču i (u tvojoj glavi) zamišljeno patentira parče metala?
Jel možeš da mi nadješ taj patent na netu, pošto postoji baza patenata? Odmah ću da se sklonim sa foruma za stalno! Čak ću da ti donesem kući na poklon Z77 FTW pošto mogu da je nabavim u svakom momentu!
Usput, jesi ti toliki Klionac kad pričaš o `nama Srbima`? Šta si ti? Hrvatski klionac, bosanski, crnogorski? I ti živiš ovde (delom)
100% ćeš ti kačiti slike već 2 godine kako pričaš. 100% 100% evo evo, stižu, čim uzmem, ali mi figmenti mašte beže izmedju prstiju, ma uhvatiću ja tu EVGA ploču! __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
ajde ako znas napisi koja sve Corsair napajanja imaju te kablove iz HX serije? AX kao da nema..
:: Pa nema njih svuda :: Jel si video sto su napravili ruzne kablove gotove sleeve :: 80$ set kablova. U svim bojama svi :: Jbt ova ploca je sivo-crna kao moji Gentle Typhoon :: Pitacu JBL da uzmem malo sivog sleeva :: Ovaj ventilator cu sa sibicom da sleevujem :: :: Da rezervisemo jednu za OCZa on ima onu plavu GIGU, ova ce da mu se slaze uz sleeve bruka. :: :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
Tata mi je mrtav a sa kevom rekto kada pricam budalo jedna. Kako mozes tako da govoris a da ne znas ni stanje u porodici, zamisli da su mi oboje mrtvi kurvo jedna.Sve sto kupim platim ja od svojih para da porodica i ne zna.
2x 8pin za CPU mogu da isporuce do 300W + pojacan socket za bolje klokovanje.
Sta si me ti pitao. Koja napajanja, otkud znam mislim samo HX serija i AX. Pa nece valjda nemodularna ili polumodularna da imaju sleeve kablove. To i majmun zna iako ne pratim HX seriju.
Cisto da zznate da kablove sa AX650/750/850 mozete da stavite na Seasonic X650/750/850. Ali su skupi i lose uradjeni po meni. Ej ne bulaaznite koju god plocu kupite kupicete sebi. Meni ne.
Ma koji patenti budalo ovo moram da ispricam na EVGA Forumu i tamo gde svi bulazne da ASUS nema inovacije. TO se zna. Mislis da CM ne moze da napravi HYDRO SERIJU, ALI NECE DA NE BI BIO JADAN. Jel ce ljudi reci vidi ih. Kao sto govore za backplate.
Tako da ako jos mislite sto ste mislili do pre godinu dana to je EVGA ako se nesto promenilo kupicete ASUS i meni ni iz dzepa ni u dzep. Ne polaca me ni EVGA ni ASUS. Sto se mene tice kada bi ja mogao da biram stvarno ja bi biurao da samo ja imam EVGA a sebi zelim najbolje. E sada ne mogu da lazem kao BENCHMARK I ASUS, nemam to u sebi a i nemam koristi od toga kao oni.
Zanimaa me sta se pokusava ovde. Da znam cisto. Da predjem na ASUS ili sta... Imam ja i drugu opciju za full bubasvabe kada su dosadni. Narucim ASUS i ne pojavim se a kupiom EVGA.
Mogu ja da te zovem i kada budem postavljao plocu i CPU ako hoces, ne samo za grafiku. Posto ja ne znam Intel, ali naucicu, sve sam radio sam. Samo imam dosta posla. da ocistim celo kuciste, ne cistim ga sada jel cekam upgrade pa ionako cu sve vaditi, paa da sleevujem kablove od napajanja, da ofarbam Gentle Typhoon i onda da postavim plocu i CPU i H70 posle.
Sve se vadi kompletno, brisem SSD skroz, bice dosta posla. Konacnoi posle godinu dana da potrosim neki dinar u Srbiji zahvaljujuci EVGA. Da je nije ne bi sigurno.
Ja apsolutno ne razumem o čemu pričaš, nepovezan si ko neuroni u glavi Lepog Saleta, tvog drugara iz crne reke.
Ne znam kako da ti objasnim, ali parče metala je parče metala. Ne zaludjuj se kako je EVGA to smislila jer su drugi koristili backplate daleko pre EVGA, što govori onda da je EVGA ukrao patentirani backplate od drugih, tačnije Asusa.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.