Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Ivy ili Haswell
STRANA 5 OD 5
SkyFire Ma ko OC-uje on je ludak!Mislim gde je zdrav razum?! 05.06.2013. 15:39 #496457

status: user
broj poruka: 18472
@ivan1989

Overklok je u danasnje vreme normalna i svakidasnja,mozda cak i nuzna pojava.
Zasto?Kada overklokujes kartu zavisno od njenog potencijala to je isto kao kada bi platio za neku jacu tj iz vise klase a sigurno bi jacu kupio kada bi budzet bio veci.
Znaci zato se iz slabijih karti izvlaci veci potencijal.
Druga stvar i jako bitna jeste standard po kom ti funkcionises.
Ako se npr naucio da igras na 30 fps onda nemas potrebe da radis OC.
Ali ako recimo koristis 1080p i igras se sa filtracijom OC ce ti i te kako pomoci da stabilizujes FPS na igrive vrednosti..Pogotovu taj min fps koji je po meni mozda cak i bitniji od average mada na njega utice vecim delom i visina kloka CPU-a ali svakako se penje i on overklokovanjem karte!
Sve zavisi sta ti zelis i sa cim se zadovoljavas a svakako OC nije toliko tezak,skill se stice praksom vremenom..
Na pocetku pogledas po netu,kasnije udjes sam u stos!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ivan1989 Sky.. 05.06.2013. 19:12 #496503

broj poruka: 228
Pa dobro, onda eto moze se oc posle nekog vremena ili ako izadje neka zahtevnija igra. Video sam po netu, deluje lako, samo da se pazi da se ne pretera. :)
misicm ivane 05.06.2013. 20:22 #496516

broj poruka: 360
kad ce ta masina biti gotova? ovo je mislim najduza tema o novoj konfiguraciji i zasluzuje da i tvoj utisak bude kompletan kad kupis. sve ste do sitnih creva ispitali, samo jos da cujemo konacne utiske nakon kupovine.

ivan1989 ... 05.06.2013. 21:25 #496535

Hahaha pa da znas.

Kad sve bude uzeto, okacicu slike i izneti utiske. No problem.
Bobi4ever Samo bahato, samo bezobrazno!!! 05.06.2013. 22:09 #496549

broj poruka: 4891

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Stari su to preprednjaci
::
:: Iz mojeg su grada,znam ih kao zlu paru,imalo je brdo problema sa njima,ali i dalje kupujem kod njih :
:: Najjeftiniji su(generalno),a i kad udjem u njihov servis digne im se kosa na glavi,posle onog sta su mi radili kad sam uzeo ovu konifguraciju
:: Odma zavrse sve kad me vide :
:: Nemam,mora agresivno i ostro,djubrad je to :
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
misicm Re: Samo bahato, samo bezobrazno!!! 05.06.2013. 23:25 #496560

broj poruka: 360
@Bobi
djole je to malo preuvelicao. Stvarno su korektni, ali kad ja udjem u njihov servis, meni se digne kosa na glavi u kakvom haosu rade, a ne njima :) Inace, odmah se menja uredjaj, nema cekanja. Eventualno da sutradan dodjes po novi.
@Djole
Kad sam ja bio, imali su servis na kraju one glavne ulice ka Slobodi. Ne znam kako se zove. Tad je jos Alti bio mali igrac, posle su Jevtovici poceli WinWin za sisanje ovaca (obicno nbg i okolina :)), pa su sad dogurali da drze i pakom i pcpractic i pola beograda. Gigatron je mala beba, Comtrade se jos drzi, ali cena je uvek na strani altija.

:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: :: Stari su to preprednjaci
:: ::
:: :: Iz mojeg su grada,znam ih kao zlu paru,imalo je brdo problema sa njima,ali i dalje kupujem kod njih :
:: :: Najjeftiniji su(generalno),a i kad udjem u njihov servis digne im se kosa na glavi,posle onog sta su mi radili kad sam uzeo ovu konifguraciju
:: :: Odma zavrse sve kad me vide :
:: :: Nemam,mora agresivno i ostro,djubrad je to :
:: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
djokosrb Ti si dobro proso 05.06.2013. 23:30 #496562

broj poruka: 6876
Sta su sve ti ljudi dozivljavali to je za pricu.

A ti likovi koji rade tamo,to je tek prica za sebe,likovi ne znaju sta imaju u magacinu,ja usao unutra kazem porucio to to to i to,trebalo da stigne jos pre 2 dana,lik mi donosi neke pakete,jel ovaj?Nije,a onda ovaj? :)

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

ivan1989 ... 05.06.2013. 23:40 #496565

Djoko brate gledao sam onaj Artic I30, dobar je, i sta vise, taman beli kuler bi mi se slagao sa belim iz Fractal-a. :D I za nijansu je bolji nego evo, par stepena.

STRANA 5 OD 5
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs