Ako nekome zatreba radar ili ti itinerer za Avalu Kosutnjak Frusku goru Taru Soko banju Pirot ... neka se javi :) vicesampionski su tako da nije sa bagovima. Imam i slikove 13 cola za ako nekome treba imam jos i kadice i pojaseve za tkacki auto. Bez bed sektora
Pa ispade da smo svi matori na ovom forumu:) @VMARC A bas mi je drago da ima jos ljubitelja BMWa na ovom forumu, trebalo bi da odem do caleta u Bugarsku (posto vise tamo zivi nego ovde) pa mozda i doteram nekog bendzu u povratku.)
Ovako, magarac je te prozivke prerastao sa 15 godina.
Magarac ne vozi Nissan Z370, i nije vozio BMW 135i, ali je, uz dosadašnja sopstvena iskustva sa gomilom drugih modela automobila uspeo da postane dovoljno svestan činjeničnog stanja, koje za par minuta može svakoj budali na planeti postati jasno, potrebno je samo malo volje za promenom trenutnog ``nivoa`` svesti.
Na magarčevu žalost, ne voli svako da čuje negativne kritike u vezi bilo čega, a kamoli one za svesno stvaranje/ignorisanje grešaka u njegovom/njihovom načinu razmišljanja, rada, života. A pogotovo posle relativno mnogo potrošenih para na neku zamisao, da ne kažem sujetu ili inat. Obično se u takvim trenucima stvori neka gomila stresa, besa, naboja emocija, adrenalina i čega sve ne... što se iz ``priloženog`` svakako može videti.
Da se razumemo malo bolje, previše sam ja vremena potrošio na takva i tome slična palamuđenja, misleći da je neke očigledne pojave dovoljno samo objasniti na shvatljiv način da bi to postalo neki zajednički aksiom ili tako nešto. Kada sam zaključio da pozitivnih rezultata NEMA, prestao sam da trošim vreme.
Što se mene tiče, nemam ama baš ništa protiv toga da me neko ``provoza``, nemam ja strah od tuđeg iskustva, štaviše mi je čast kad me neko iskusan vozi bilo gde i u bilo kom modelu, apsolutno nema veze, nego gledam da izbegavam neke ložane i paljevine, imam prilično velik broj loših iskustava u saobraćaju, baš zbog svoje namerne povremene naivnosti(jer sam izgleda bio veoma slab na takve stvari, nisam uspevao da odolim da ne odreagujem na neke prozivke i kontre), a i van njega, i nikako ne želim da se svesno za*ebem, dokazivajući NIŠTA, dok sam još uvek makar zvanično medicinski zdrav.
Znaš kako, bolje ti, ćale, juri neke tetke, strefiće te srčka ovako ili neki šlog, nisi ti više mlad, a čini mi se, ni u kakvoj formi, a i, mnogo bitnije, mada ništa lično sad, nego samo očigledno, nisi ti vredan mog vremena, kad u svojim godinama nisi naučio ni da se ponašaš kao da nisi jedini na svetu, a ja da ti poveravam svoj život, kog ne znaš ni jedan jedini promil, znaš kako me zabole... bolje da ne opisujem, ionako smo Željka odavno smorili za sve pare.
Švaler si glavni sad u selu, voziš novog BMW-a, ostavljaj utisak na nekog drugog, zamolio bih te, jer te ja potpuno razumem, hteo ti to da shvatiš ili ne.
Ne završava baš svako ``fakultet života`` u 40-oj godini, jer za tim zaista nema potrebe, pošto je definicija škole učenje na tuđim greškama.
I, da znaš, rado ću te kontaktirati ako postanem zainteresovan za neko upoređivanje. Hvala za poziv i dobrodošlicu.
VMARC, da mi auto nije pred servis (stigao lanac za zamenu a i paljenje malo mashi) i da mi kreten od majstora nije stavio na auspuhu manji promer cevi, rado bih se provozao, cisto iz radoznalosti da uporedim E30 318i sa serijom 1 koju smatram u neku ruku novim naslednikom legendarne `kockice` a i sto uzivam u voznji, to mi je nacin relaksacije, naravno, tada bih ocekivao i Sky da se pridruzi a i svi koji su, pre svega za uzivanje u voznji, ne divljanje i slicno. Priznajem, neki put se zanesem, sta ces, ponese me zvuk motora, jedina prava muzika za moje usi u kabini a i Hitris se odlicno pokazao
Tesko je danas objasniti ljudima sta znaci uzivanje u automobilu i sta znaci kada neko od starijih i iskusnijih kaze `da se provozamo` u odnosu na paljevine. Imao sam tu srecu da me uce profesionalni vozaci, ljudi koji me i dan danas fasciniraju kako u jednom trenutku voze kao penzioneri dok u sledecem mashina urla, skala se penje, lete iz trake u traku a auto samo pliva bez ikakvih nelagodnih pokreta, fantastican osecaj.
Slavuj, tvoji komentari nisu nimalo na mestu, prvo sto ovako nesto kao ti ne bih odgovorio iz cistog respekta prema starijem od sebe jer pretpostavljam da je VMARC ipak sa malo vise zivotnog iskustva od tebe.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Ne sumnjam ja ni u čije iskustvo, ali poštovanje se stiče, zarađuje nekim kulturnim gestovima i kojekakvim inteligentnim ustupcima, a ne nameće po svaku cenu nekim prozivanjima, pretnjama i psovkama.
Ne znam da li je u istoriji ovog sveta postojao neko ko je bio poštovan zato što je nekoga psovao ili nekome pretio. Je l` znaš ti nekoga takvog ?
A ja izgleda stvarno nisam ``magarac``, pa ti je možda zato čudno što mi nije životna prepreka nečije mišljenje o meni i nekakvo neshvatanje mog pisanja.
Nadam se da se konačno razumemo, iako stvarno nije neophodno.
Možemo valjda i da se složimo da se ne slažemo, ali ako treba da se poubijamo zbog drugačijeg shvatanja ili mišljenja, onda nam stvarno nije dobro u glavi.
Sad čekamo zaključak, pa ćemo saznati konačan pravac i smer ovog skretanja sa teme.
Stvarno ne znam koja to bese godina ali tipujem da sam tu od pocetka.Mislim da ni Zeljko ne zna jer je stara pc berza prebacena kasnije na drugi server.E to vreme kad je stara berza bila je bilo sila.U to vreme je mnogo lepse bilo nego sad.
I Want to believe - The truth is out there
:: Od 2000 do 2003 pod starim nickom, od 2003 pod ovim :: :: :: Baby B :: ::
Angazuj nekog da ti predoci iritantni kontekst ovog tvog odgovara, upucenog na moj stav. Ispostavilo se kasnije, priznao ti to sebi ili ne, da sam ipak bio poprilicno u pravu. E zbog toga imam zarku zelju da te vidim, jos nije kasno za tebe, pa mozda i budes imao tu (ne)srecu da naucis zivotnu skolu i pre 40te.
:: Iskreno mi je veoma drago da si shvatio da nemaš pojma o automobilima, ja po Srbiji zaista retko srećem ljude koji su u stanju da shvate da i njihove greške postoje :: :: Eto, sad imaš priliku i da naučiš kako stoje stvari u ovom milenijumu. Pogledaj malo šta ``nudi`` Lexus LS460, pogledaj i još nekoliko japanskih sprava, proceni malo bolje šta konkretno ``dobijaš`` i za kolike pare, pa, ako budeš raspoložen, javi šta si naučio. :: :: Krcat YouTube interesantnim snimcima, a sve je džabe, samo treba volje za kliktanjem :: :: Za početak, ukucaj u polje Search: RX7, RX8, R32, R33, R34, NSX, EVO VI, VII, VIII, IX, X, Supra, 240SX :: :: Aj` zdravo :: :: Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
U klasi automobila srednje (rekao bih da to spada u srednje visoku klasu) je definitivno Bendzamin Best Buy jer sve sto nudi je savrseno za taj novac!Covece,300 KS za te pare?!Poceses se po glavi i zapitas koliko je to zapravo i kakav je osecaj provozati takav auto.Sto se tice celokupne teme sportaca u visokoj klasi racing automobila (Porsche Carrera,Ferrari,Lamborghini,BMW M6 isl..) definitivno je Skyline Best buy po svakom parametru. Vas dvojica nadjite neki kompromis,nema potrebe da se svadjate.
Opet ne citam..Hehehehe..Nemoj da si bezobrazan bas,volis da bockas,ja Slavuja i ne znam,slucajno smo podelili isto misljenje o Japancima u ovoj temi!
Stručni kadre, moja poruka koju si citirao je upućena onom drugom BMW višekanalnom amplifajeru, ŽIVO ME ZANIMA samo odakle tebi ideja da se javljaš.
Ti možeš da svratiš na sok, kafu ili tako nešto, a ja u tu klompu ne sedam na mesto suvozača, bar ne sa tobom, ne deluješ mi ni malo ubedljivo ni sigurno, ako uopšte imaš taj auto.
Daj ga slikaj, snimi, i ono malo isturiraj, da ne bude posle da sumnjamo i optužujemo te za neke komšijske malverzacije, evo ti licenca da me ispsuješ u snimku do mile volje, da tačno saznamo svi o kakvoj se suštini zapravo radi i koliko sam ja to daleko od neke objektivnosti kada počnem da stičem utisak da bi ti hteo da se sa nekim biješ ili šta.
Vidi, opet, nemam sumnje da taj BMW može većom brzinom da uđe u krivinu ili izađe od nekog nabudženog Golfa, Pežoa 206 ili tako nekog sokoćala, ali mislim i sva je prilika da je na tom delu još uvek veoma daleko od japanskih konkurenata, iako mu je cena za tu konjažu veoma popularna.
Sve vreme mi se čini da te odnekud poznajem, da nisi ti slučajno sa Banovog brda ?
U cemu je poenta ustvari?Gledaju se svi parametri,specifikacije,performanse i cena.Kad se sve to izvuce i podeli dobijes cistu racunicu.Bar ja tako gledam.Mozda bi radije uzeo EVO IX ali mislim da prvo za taj novac ne mozes da ga uzmes a drugo da mozda i nece dati bas taj kvalitet.Sve je diskutabilno.Sto se tice mene licno,ja jos uvek nisam sreo veceg ljubitelja Japanskih sportskih automobila od sebe,bar ne licno.Smatram samo da treba biti realan.Evo sad odoh da vidim koliko je Mitshubishi EVO X!
Ja sam jednom seo i rekao nikad više!!! Život mi je skratio. Nasiljem protiv argumenata...
Ti možeš da svratiš na sok, kafu ili tako nešto, a ja u tu klompu ne sedam na mesto suvozača, bar ne sa tobom, ne deluješ mi ni malo ubedljivo ni sigurno, ako uopšte imaš taj auto.
Biras ga po licnim afimitetima a ne po karakteristikama na papiru. Licno sam najveci protivnik stava `najvise za ulozen novac`. Ja sam pre za varijantu `bolje malo onoga sta te ispunjava, nego dovoljno onoga sto ne primecujes`.
Nego pitam se koji to auto ima VMARC ? A da, BMW 135i, sad sam se setio da smo 300 milijardi puta to čuli. Aj u svaštaru pa se izuvajte, dokazujte, trkajte, kurčite i sve što ide uz to.
Admini zabravljavajte ovu temu koja nema blage veze sa originalnim postom i širi se u beskonačnos`. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ovo je novost za mene :) A izgledao si cvrsto svo vreme. Sledeci put vozis malo duze... Autoput .)
Baby BM
:: Ja sam jednom seo i rekao nikad više!!! Život mi je skratio :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: Ti možeš da svratiš na sok, kafu ili tako nešto, a ja u tu klompu ne sedam na mesto suvozača, bar ne sa tobom, ne deluješ mi ni malo ubedljivo ni sigurno, ako uopšte imaš taj auto ::
Pa ti si gledao da ne digneš onog motociklistu i onu ženu sa detetom na haubu:D, a ja što sam ulubio patos kočeći to nisi snimio. Nasiljem protiv argumenata...
:: Ovo je novost za mene :) A izgledao si cvrsto svo vreme. Sledeci put vozis malo duze... Autoput . :: :: :: Baby B :: :: :: Ja sam jednom seo i rekao nikad više!!! Život mi je skratio :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: :: :: Ti možeš da svratiš na sok, kafu ili tako nešto, a ja u tu klompu ne sedam na mesto suvozača, bar ne sa tobom, ne deluješ mi ni malo ubedljivo ni sigurno, ako uopšte imaš taj auto :: ::
I ja sam isto mislio za tebe. Da nekog toliko boli uvo za forum i neki red u njemu.....stvarno ne kapiram. Da bi neko bio ozbiljan forumaš, treba tako i da se ponaša. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ja sam mislio da si ti normalan.. :: :: Baby B :: ::
Pa da,ali sta ti i donosi taj lep osecaj nego li specifikacije na papiru.Ako ko zna sta znaci kad se kaze da auto ima dusu onda sam to ja (za sebe mogu licno da kazem) jer sam vozio auta ne zna im se broj a samo za mali broj njih a mozes na prste da ih nabrojis moze da se kaze da imaju dusu.Inace da sam lik koji gleda odnos cena na papiru nebih nikad kupovao nvidiu nego bi vozio ATI jer je nekad i duplo jeftiniji.Ali za mene je nvidia nesto slicno kao za tebe BMW.Nadam se da me kapiras?Tvoj primer koji si dao je zaista bitan i treba obratiti paznju zasto pogledati u specifikacije.Zato sto dosta nudi za ne tako veliku svotu novca sto kod ostale konkurencije nije slucaj.Druga stvar ono sto je zanimljivo kod BMW-a je da kada mu das gas da mozda i nece imati bas tako zestok start ali u visokim obrtajima on ne gubi snagu i ide do kraja i tu vecina automobila pada i posustaje.Znam sta pricam,vozio sam ih..BMW kao BMW je jeben,nema tu sta ko da kaze,treba biti realan.Ponovicu po ko zna koji put,vise volim japance ali taj auto za taj novac je definitivno best buy! Koliko se secam vasa rasprava je i tekla i tom smeru sta je zapravo sve ukupno najbolja kupovina. Ako je Skyline za ove velike racere onda je to BMW 135i za ove manje (EVO X,Honda S2000,SUbaru Imprezza isl..) i to je najverovatnije tako.. Ja bih najradije kupio i EVO ili ali necu dobiti to sve u ponudi tj takav paket! EVO X je oskudan sa opremom,jedino sto je dobar na stazi i sto ima lep dizajn i besprekoran motor.Ali opet malo konjskih snaga u odnosu na tezinu itd..To je to,sta je tu je..Da se ja pitam sutra bih kupio taj BMW (nadam se da ima oprema sa koznim sedistima i sl),znaci sve full ,crna metalik - tu boju najvise volim i sad bi se slatko vozao i uzivao..
I Want to believe - The truth is out there
:: Biras ga po licnim afimitetima a ne po karakteristikama na papiru. Licno sam najveci protivnik stava `najvise za ulozen novac`. Ja sam pre za varijantu `bolje malo onoga sta te ispunjava, nego dovoljno onoga sto ne primecujes` :: :: Baby B :: ::
Broj postavljenih tema: 60439. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.