Zaboravio sam da vam kazem za sleevovanje ona mala stipaljkica da se niste slucajno zeznuli da uzimate neke sem MDPC-X. Ja sam polomio dve dok nisam kupio onu skupu. Jeste da 20e kosta ali kada vidis sta radi sve ti je jasno. Vadi 5-6-7 onih kablova za minut. Da ne verujete. Samo to ko je smislio i da se obogati. Evo danas sam narucio jos sleeva da imam za jos neke stvari, samo crn. Znaci samo onu sa MDPC-X.
Vlado, da ne znas mozda gde ima produzni za 8-pin konektor sto ide u plocu?
:: Zaboravio sam da vam kazem za sleevovanje ona mala stipaljkica da se niste slucajno zeznuli da uzimate neke sem MDPC-X. Ja sam polomio dve dok nisam kupio onu skupu. Jeste da 20e kosta ali kada vidis sta radi sve ti je jasno. Vadi 5-6-7 onih kablova za minut :: Da ne verujete. Samo to ko je smislio i da se obogati :: Evo danas sam narucio jos sleeva da imam za jos neke stvari, samo crn :: Znaci samo onu sa MDPC-X :: :: :: :: :: http://youtu.be/PzIN-O5GYC :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
Ja kupio 1 treba mi jos 1. U GIGATRONU ima Bitfenix. Otkucaj Bitfenix pa pretrazi. Imas i 24 pin ali sam ja uradio ceo sa MDPC-X crnim. Mada cim budem imao kesa kupicu vise sleeva za ceo 24 pin konektor a te male sto sam trosio za 24 pin extension cu samo da skinem i stavim na molexe i SATA one da ne bacam sleeve.
na b.brdu? kad si kupio? ne mogu da idem za dzabe, a ne pada mi na pamet da ih zivkam ceo dan dok se ne jave, treba mi sigurica info?
:: Ja kupio 1 treba mi jos 1. :: U GIGATRONU ima Bitfenix :: Otkucaj Bitfenix pa pretrazi. :: Imas i 24 pin ali sam ja uradio ceo sa MDPC-X crnim :: Mada cim budem imao kesa kupicu vise sleeva za ceo 24 pin konektor a te male sto sam trosio za 24 pin extension cu samo da skinem i stavim na molexe i SATA one da ne bacam sleeve :: :: :: :: http://youtu.be/PzIN-O5GYC :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
jbt, sad sam zvao GA na b.brdu i NEMAJU, NE MOZE DA SE PORUCI NITI CE GA BITI, a stoji im na sajtu AC Ryan za 8-pin i Bitfenix za 24-pin.. strasno, moracu da ga pravim sam
:: Ja kupio 1 treba mi jos 1. :: U GIGATRONU ima Bitfenix :: Otkucaj Bitfenix pa pretrazi. :: Imas i 24 pin ali sam ja uradio ceo sa MDPC-X crnim :: Mada cim budem imao kesa kupicu vise sleeva za ceo 24 pin konektor a te male sto sam trosio za 24 pin extension cu samo da skinem i stavim na molexe i SATA one da ne bacam sleeve :: :: :: :: http://youtu.be/PzIN-O5GYC :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
Sta nemaju vise??? Ni plave??? Eto vidis postoje kablovi koje Srbija nema. Da sam to znao narucio bi ovako cu i ja da pravim. Mislim mogu ja sada da povezem ali ce se videti kabl a hocu iza da ide. Pa cekaj jel ti nisi dobio neki sa Obsidian kucistem??? Ljudi ako znate gde ovo ima recite.
Evo ako neko ima ova 2 opvakva jeftinija ili zna gde ima da se kupi tj dovede me do njih ja cu mu pokloniti vbitfenix produzni.
Ovo je AKASA i vidite samo koliko se ovde stihiski donosi kada oni imaju AKASA kulere ali to nije saradnja pa da mozes da porucis svasta. To je donosenje sta se nadje na 3 snizenja ono dzabana, sto stoji godinu dana prvo.
kajem se sto nisam kupio SilverStone paket od ATX i tog P4 konektora za 800din pre par godina u Gig na vracaru.. ko mi kriv.. .. nego Vlado, imam dosta neispravnih napajanja, mogao bih da ti napravim 2x produzna za 8-pin bez problema, naravno non-sleeve, izgledao bi kao taj sa linka Akasa, nadam se samo da nije problem da konektori budu BELI? .. ako hoces mogu da ti napravim za taj produzni za ATX Bitfenix..? Naravno gledao bih da bude fino uradjeno..
Dobio sam uz Obsidian taj produzni, nego mi se ne svidja, malkice se zateze, hocu da ide around oko kucista.. a ATX je dugacak al opet malo se lomi, on mi je potrebniji od ovog, kad sam vec dobio uz Corsair videcu ako me ne bude mrzelo napravicu ga, naravno za tebe me ne mrzi:)
:: Sta nemaju vise??? Ni plave?? :: Eto vidis postoje kablovi koje Srbija nema. Da sam to znao narucio bi ovako cu i ja da pravim. Mislim mogu ja sada da povezem ali ce se videti kabl a hocu iza da ide :: Pa cekaj jel ti nisi dobio neki sa Obsidian kucistem?? :: Ljudi ako znate gde ovo ima recite :: :: Evo ako neko ima ova 2 opvakva jeftinija ili zna gde ima da se kupi tj dovede me do njih ja cu mu pokloniti vbitfenix produzni. :: :: Ovaj cu lakse da sleevuje :: :: http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detai :: :: Ovo je AKASA i vidite samo koliko se ovde stihiski donosi kada oni imaju AKASA kulere ali to nije saradnja pa da mozes da porucis svasta. To je donosenje sta se nadje na 3 snizenja ono dzabana, sto stoji godinu dana prvo :: :: :: :: :: http://youtu.be/PzIN-O5GYC :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FAN
nema sanse, strogo vodim racuna o tome, a i imam od Obsidiana kabl, tacno bih napravio kopiju njega, mozemo da probamo na mojoj ploci ako si skeptican.. ako ne zelis tu varijantu nema veze onda
:: Ti bi da mi spalis nesto. Nema veze testirace Crosshair 4 pa ako se spali trazimo garanciju od ASUSa, xexexe :: Maximus 5 Formula :: :: Reci mi koja je razlika u zici crnoj i zutoj?? :: :: Kupicemo bre 2 ista napravljena, pravi Lian-Li :: :: :: http://youtu.be/PzIN-O5GYC :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
Ima na Casekingu koji je najbolji jel moze 2x4 na jednom kraju a moze i da se spoji. Zavisi za gde treba. 3.5e. Ali ne znam da li ce narucivati sa Casekinga neko.
nema krimpovanja, samo lemljenje sa termobuzirom, a kupio bih ja Vlado najbolji moguci kabl kad bih nasao, ali NEMA.. voleo bih da sam u nemackoj pa da kupujem sta god ocu preko caseking-a
:: Ma ofarbam ja konektore u crno, sprejem ispadnu fino, cak se vidi i natpis ako ima neki ostane kao da su takvi kupovni. :: :: To ti je veci posao trebas da krimpujes a sve ce te izaci jeftinije da kupis :: Ovaj akasa jedan je 3$ :: :: :: :: http://youtu.be/PzIN-O5GYC :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
mhm, ne u celofanu vec u plastici neotpakovano i nekorisceno sa svim srafovima i ostalo, platio sam ga sa crvendacem, al nemoj da me teras da saljem ko boga te molim, bolje mi pucaj u celo
:: Jel i dalje imas ono kacenje za AMD za Megahalemsa :: :: Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu... :: :: ::
i ja sam iz BG-a. :) Aj, ako ne uradim nista za kuler neki ovog meseca, iscimacu ove iz Shitatrona da uzmem jedan Megahalems pa ako mozes da mi prodas taj retention kit za AMD da bih mogao da ga montiram. Jel moze? :)
Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...
:: i ja sam iz BG-a. : :: Aj, ako ne uradim nista za kuler neki ovog meseca, iscimacu ove iz Shitatrona da uzmem jedan Megahalems pa ako mozes da mi prodas taj retention kit za AMD da bih mogao da ga montiram. Jel moze? : :: :: Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu... :: :: ::
Amerima stizu ploce zapakovane da macke i ljudi ne pipaju. Napravicu video kako je otvaram. Je li sise sto ne placate, kako bi ovo pipkali i benchmarkovali.
Uvozi je PIN kompijuter jel cujes, dogovorili smo se vec i oni i ja smo kontaktirali Nicolas Mijuskovica iz EVGA Europe. Tokom sledece nedelje stizu i narucje je odmah znaju da cu samo to uzeti i nista drugo i bez toga necu ni procesor kod nas niti ista vise ikada. EMMI bojkotujem jel nisu stavili u ponudu EVGA plocu X79 SLI. A ja sam bruka sitnice kod njih kupovao.Stotine evra, sto narudzbina sto ovako, dok ne vidim EVGA u ponudi ploce nista vise. Monitor System ih ima na stanju i drago mi je da sam tamo uzeo G700 i ako PIN kao dobavljac veliki ne bude hteo da prodaje ovu plocu ja sam dva puta kontaktirao Monitor da kazem da imaju kupca za 3770k i EVGA Z77 FTW odmah kada se ploca pojavi i da je stave na stanje. Pod uslovom da PIN ne prodjae, ako PIN prodaje ispostovacu njih i uzeti sve kod njih i u buducnosti sve kod njih.
Znate za koliko EVGA odgovara na mail pitanje. Za sat vremena a jos nisam ni kupac postao. ASUS 24h kao jedan od najbrzis. Zamisli kada nervozan cekas na neki problem. Istog dana kod EVGA online krecu pokusaji i saveti da se resi problem dok zaposleni u ASUSu proslede prodje nedelkju dana. Pricamo o ozbiljnima i neozbiljnima koji nece videti moje pare jer ih ja cenim za razliku od onih koji daju savete a ne placaju.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.