problem je sto mi ne radi c`n`q, desila se sledeca stvar: uzmem ja neki sempron LE 1150 (2GHz) na przenje cisto da ga malo maltretiram i dok sam njega `maltretirao` bio mi je iskljucen cnq ali sam takodje i instalirao poslednji AOD, kada sam vratio PII940 ja lepo resetovao bios za svaki slucaj, ukljucio cnq kad ono nece da radi, a ne radi ni AOD tj nece da clockuje niti fanove da kontrolise( to taj najnoviji nije hteo ni sa sempronom da radi), da li neko zna sta moze da bude, da li je mogao novi AOD da zbuni drajver za CPU or what, vratio sam AOD 3.0.1 i sve radi sem CnQ, ploca je DFI790FXB-M2RSH bios 10/08/2009, znaci nisam siguran da li je od semprona pocelo ili od novog AOD-a.
e ladno jeste,ovo mi nikada ne bi palo na pamet, sad sam ga stavio tako i radi, samo mi nije jasno jer koristim 7 od bete i nikada nisam to morao u power options da podesavam, a stalno mi je ukljucen cnq i radio je, bem li ga sta sad bi, hvala
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.