... na istom mestu gde i ploču, naime, na oglasima, samo sad moraš ti da postaviš oglas i nadaš se da to nekome neće biti preveliko smaranje (a, hoće)... i ovo što si sad uradio, da pitaš na forumu - i dr. forumima koji se bave ovom tematikom, da ih ne reklamiram. Stvar je jeftina, ali, bode oči....
Osim estetike taj limčić nema nikakvu drugu funkciju. Ubaci tu ploču bez lima, ionako kada strpaš to sokoćalo ispod stola niko ga ni ne gleda u guzicu, zar ne?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Osim estetike taj limčić nema nikakvu drugu funkciju. Ubaci tu ploču bez lima, ionako kada strpaš to sokoćalo ispod stola niko ga ni ne gleda u guzicu, zar ne :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
ne znaci mu apsolutno nista, nego, imam jednog ortaka koji je expert u gubljenju stvari, radi sa komponentama i redovno gubi ploce, procesore, izmedju ostalog i te limcice, zatim usb bracket-e, ma haos, samo me cudi kako nikad sebi ne izgubi taj limcic
:: Tu si u pravu, ali sa ovim dolazimo do covecijeg bezobrazluka,da za redovno placenu stvar dobije ono sto prodavac misli da je shodno da posalje :: :: Reci mi samo sta znaci liku koji je poslao plocu taj I/O shield :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Osim estetike taj limčić nema nikakvu drugu funkciju. Ubaci tu ploču bez lima, ionako kada strpaš to sokoćalo ispod stola niko ga ni ne gleda u guzicu, zar ne :: :: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: ::
Ne znam ni sta ce ti to. Sto, ne znas sta gde treba da ubodes, pa moras da citas sa lima? Ja moj lim nisam ni iz kesice izvadio, eno ga u kutiji. Lepo rekose, ko jos gleda pozadi
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Ne znam ni sta ce ti to. Sto, ne znas sta gde treba da ubodes, pa moras da citas sa lima? Ja moj lim nisam ni iz kesice izvadio, eno ga u kutiji. Lepo rekose, ko jos gleda pozadi
hehe, taj isti ortak se 100x zaebe, zaboravi da stavi lim, pa ga mrzi da vadi ponovo plocu, sad se setih da je to razlog, posle bog otac ne zna gde je...a treba, kako ne treba, za masu prvenstveno, a sto kaze ish, protiv paukova, gmizavaca i ostalih zivuljki..
:: :: Ne znam ni sta ce ti to. Sto, ne znas sta gde treba da ubodes, pa moras da citas sa lima? Ja moj lim nisam ni iz kesice izvadio, eno ga u kutiji. Lepo rekose, ko jos gleda pozadi
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.