Exceleram Black Sark cl9, Red culvert cl7 ili Ripler cl7?
STRANA 1 OD 1
darcilo
Exceleram Black Sark cl9, Red culvert cl7 ili Ripler cl7?
10.02.2011. 13:02
T33540
status: user broj poruka: 689
Da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovim modulima, kako se ponasaju u radu, stabilnost, overklok i ostala cuda...planiram da pazarim uskoro, pa me zanimaju iskustva! :D Hvala
po onome sto sam video najbojli izbor ti je taj black sark,pitao sam neke ljude koji ga imaju i kazu da je zaista odlican,stabilnost na vrhunskom nivou,kombatibilnost je ok,jer rade prakticno na svim plocama kod njih(od asus preko gigabyte,msi-a pa sve do biostara),a jedan decko mi je izneo review gde je svoju 1600mhz nasvirao na 1.5 v naponu nba 1800mhz za svaki dan,kaze pomoci opcija asus ploce,nije se lometao neshto mnogo,siguran je da moze i vishe.
eto to su misljenja ljudi koje sam pitao,imash ga u emmiju 4gb za 4300 dinara.
Ako te mrzi da čitaš evo rezime: Što niže latencije i što viša frekvencja - to brža memorija, ali osobito u slučaju latencije razlike nisu velike. Sto mu smrdljivih tvorića, u dobrom delu praktičnih primena nije velika razlika ni s većom frekvencijom.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Nasao sam, jedna je cl6 druga cl7...sta je bolje i ucemu je uopste fora sa tim latencijama, ukratko? :)
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.