pitanje za one koji imaju iskustva sa plocom msi770-c45 ili g45...Koja memorija bi bila za te dve ploce?Koji proizvodjac... Ili ti bolje ako se neka pokazala da nije kompatibilna sa tim plocama? Ako zna neko? Ili pikam bilo koju?
Te ploce ionako ne bi trebalo da su probirljive. Ima dautovic g45 i drzi na njoj mushkina blackline1600 cl7, ja imam c45, proban je na njoj onaj kingston sto prodajem i exceleram rippler, nisam cuo da se neko zalio da mu memorija ne radi na njima.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Jedina memorija koja NIKAD nije imala problema sa svim plocama je SIlicon Power ja sam je bas i zato uzeo jer kazu da ova moja ploca oce kingsotn nece patriot e da ne bi lupao glavu uzeo sam provernu stvar extra je neces se razocarati
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Na tu ploču sam ubacivao do sada Apacer i Kingston. Sa Kingstonom sam imao problem vezan za dual-chanell. Morao sam da ubacim jedan modul. Ipak je najsigurnija varijanta ko što ti je rečeno da vidiš na sajtu proizvođača.
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5TB
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.