Ljudi,imam neku staru intel plocu soket370,hteo sam da dignem windows,onako iz dosade ali ne mogu da ubodem tastaturu jer je neki stari port-lici na petopolac.Zanima me,posto ima dva uboda za usb na ploci postoji li neki adapter sa usb-ps2 ili nesto slicno.Obe tastature koje imam su ps2...
imam i ja takvu tastaturu, Chicony, a imas da kupis adapter sa PS2 na taj konektor, zaboravih kako se zove
:: :: Ljudi,imam neku staru intel plocu soket370,hteo sam da dignem windows,onako iz dosade ali ne mogu da ubodem tastaturu jer je neki stari port-lici na petopolac.Zanima me,posto ima dva uboda za usb na ploci postoji li neki adapter sa usb-ps2 ili nesto slicno.Obe tastature koje imam su ps2...
Ja sam kupio pre mesechak dana u Cvicevoj.mala neka radnjica za kompove.Ide se beogradskom pa na raskrsnici sa Cvicevom levo i s`desne strane je radnja posle 50-ak metara. Koshta oko 250 din.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.