Koristim ovu plocu vec 3 godine i super sam zadovoljan s njom sve do nedawno dok nisam probao sli.
Memorija 2x1 black dragon 4-4-4-12 cl4 i 2x1 5-5-5-15 cl5 na 1.8 v cpu: q6600 grafika: XFX 260 gtx 216 cuda i xfx 260 gtx 192 cuda cores stavljene u sli PSU: Termaltake 750w sli ready HDD: WD 320 sata II
E sad, u device manageru mi se pojavio neki novi unknown hardware PCI bus 2, device 14, function 0 U prozoru ispod pise driveri za ovaj uredjaj nisu instalirani Code 28.
Koristim asusov 3-way sli most jer onaj koji sam dobio sa plocom nemoze da dohvati 2 pci x16 slot, raspitivao sam se kazu mi ljudi da nema veze ko je proizvodjac sli mosta bitno da je za sli a ne crosfire i tako ja to povezem i napomena SLI radi widi obe grafe ali se pojavio taj neki nepoznati hardwer i poceo sistem da puca baca plavi ekran.
Ako neko ima neku dobu sugestiju ili neki kvalitetan servis za hardware molio bih da mi javi na mail dimke1984@gmail.com
Moze li integrusha HD3000 da se stavi u Hybrid sa HD4650? e, drz` da ti ga nabijem!
:: :: Bilo je već ovakvih problema a razlog je :: :: http://www.slizone.com/page/slizone_faq.htm :: :: ....i odatle ključna rečenica :: :: Can I mix and match graphics cards that have different GPUs :: No. For example, an XXXGT cannot be paired with a XXXGTX in an SLI configuration :: :: Nije ta ploča kriva :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.