Just Fukin google it! Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
P.S. Nije nikakva nauka:) S tim, da nas, kao krajnje korisnike baz briga kako to sve radi... Bitno da sljaka, kad crkne kupi se drugi i gotovo, jer ga Bog-jarac ne popravi vise!
Ne, ne sinko, nisi razumeo. Nekada, pre recimo 6 godina, za tako nesto su ti trebala fizicki dva procesora, a onda su se proizvodjaci dosetili i rekli `Mi cemo na jednu plocicu da stavimo dva procesora`. i tako su se rodili dual core procesori, a zatim su doslu qudro i ko zna dokle ce to ici. Pojednostavljeno receno, ti u racunaru imas dva procesora koji svaki za sebe radi na 2.8GHz. Nihovi taktovi se ne mogu sabirati. Jednosatvno nije moguce. Ono sto se desava je da ta dva jezgra rade brze zajedno nego sto bi radilo jedno, pa cak i kada bi ono moglo da radi na 5.6GHz. Zasto je tako? Jednostavno, zato sto svako jezgro za sebe radi obradu nekih podataka (razlictih) i time podizu ukupnu brzinu.
E brate hvala ti puno na odgovoru...Sad kontam...I mislim da nije bilo tesko da se tako nesto napise,a ne da se zajebavaju neki ljudi zato sto ne znam...Ako nesto ne znas normalno je da pitas da bi naucio,niko se pametan nije rodio...Morao je odnekud sve da nauci...
e, drz` da ti ga nabijem! `ko nema u vuglu, ima u guglu`
:: E brate hvala ti puno na odgovoru...Sad kontam...I mislim da nije bilo tesko da se tako nesto napise,a ne da se zajebavaju neki ljudi zato sto ne znam...Ako nesto ne znas normalno je da pitas da bi naucio,niko se pametan nije rodio...Morao je odnekud sve da nauci...
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.