:: E pa care zakasnio si par sati. Danas na limundu prodato Core2Quad QX9650 za 17 000 dindzi. Pa znaci extreme varijanta... :: :: :: :: Prodaje neko Q9550,Q9650 ili QX9xxx?
Znam, ja sam digao cenu na 17000 :) bila je 14500 :p lik iz kraja isto prodaje tu samo drugi stepping za 17000 zato je ostalo na 17001 .) nego ja bi radije nesto slicno za koju hiljadu manje
:: E pa care zakasnio si par sati. Danas na limundu prodato Core2Quad QX9650 za 17 000 dindzi. Pa znaci extreme varijanta... :: :: :: :: Prodaje neko Q9550,Q9650 ili QX9xxx?
menjam moj C2D E8600 (3.33GHz) za Q9550/Q9650/QX???? uz moju doplatu. Ponudite, pa da se nadjemo.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.