Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Audio izlazi na matičnoj ploči
STRANA 1 OD 1
SOLE23207 Audio izlazi na matičnoj ploči 22.02.2011. 19:54 T33907

status: user
broj poruka: 88

MUNJA
Kod AMD pločama sa čipsetovima 870 ,880 ili 890 zanima me koliki je makimalni izlazni audio napon? Ako bi moga da izbegnem predpojačavački stepen. U toku mi je izrada šestokanalnog pojačala. Sve audio kontrole mogu da idu preko kompa,samo da li ima mogućnosti da pogura pojačalo(ulaz 1-2 volta, ulazna impedansa 10koma)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dukiduledu mislim da ces(ipak) 22.02.2011. 22:58 #298129

status: user
broj poruka: 826
morati sa pretpojacalom,tolike izlazne napone su davali stari soundblasteri,svi ovi novi cipovi daju znacajno nizi izlazni signal,a i nebitan je sam cipset ploce za to sto ti trazis,jer to zavisi od same zvucne karte,uglavnom koliko vidim na svim tim platformama je realtek hd sound,tako da pravi i pretpojacalo,opusteno,ako hoces da ti snagas ima dovoljno ``hrane`` .)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs