Oke, naletela mi je ploca, radi sve savrseno osim portova za USB.
Ploca daje struju na tri porta, medjutim ne funkcionise niti jedan uredjaj:(mis, tastatura, telefon, USB fles)
Probao sam da nakacim USB hub na plocu, mislevsi da ce to resiti problem, medjutim, isti slucaj kao sa ova tri koja daju struju! :(
E sad... Pretpostavljam da je to zbog toga jer je i konektor za USB hub kroz NB/SB(gde se vec nalazi USB kontroler), pa zato nece ni da radi...
Pada mi na pamet samo kupovina eksterne USB kartice, ali me zanima, da li sam u pravu da ta kartica radi 100% zasebno od samih USB konektora na ploci, tacnije, da li je u stanju da sama obavi protokol USB-a bez pomoci maticne ploce(osim sto je ubacim u PCI slot, naravno).
Hvala vam unapred na odgovorima, i molim vas, bitno mi je da odgovor bude 100% tacan.
Ne bih da uzmem karticu, dam pare, i ispalim se. Hvala, jos jednom.
Imao sam slučaj, da ne kažem: ploču. Asus K8N. Ne znam samo da li su prednji ili zadnji portovi bili u pitanju, ali mislim da je pre bilo do foto aparata koji je priključivan/isključivan.
Rešenje: #298180
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: :: Do cega bi moglo da bude? Ima li smisla popravljati :: :: Pogledao sam elektrolite, nisu naduveni... Ali oni solid, ne znam kako njih da proverim, tacnije, da utvrdim da li su ispravni :: :: Sad skidam BIOS, pa cu da flesnem plocu, mada ne bih rekao da je zato.
:: :: :: :: Do cega bi moglo da bude? Ima li smisla popravljati :: :: Pogledao sam elektrolite, nisu naduveni... Ali oni solid, ne znam kako njih da proverim, tacnije, da utvrdim da li su ispravni :: :: Sad skidam BIOS, pa cu da flesnem plocu, mada ne bih rekao da je zato.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.