ima u WinWinu, stoje 2 adrese u NS. Odeš na planplus.rs , kucaš ulicu i nađeš gde je to...snalazim se po Ns, ali nazive ulica pojma nemam pa ne mogu više da ti pomognem... Fiat iustitia, et pereat mundus
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
:: hvala kolega al sam primjetio da je i cijena veca za 20 evra sto nije malo u ovakvoj situaciji x :: :: ::
Nema po toj cijeni, jer Emmi nabavlja od uvoznika, a kod njega je za 368.20 dinara skuplja, od one cene na sajtu, a pošto su rekli da ima, neka je oni nabave po toj cijeni( za 15 dana do 3 mjeseca). Pozovi za 10-tak minuta Željka, pa ga pitaj koliko je u NS-u( igraju Wining Eleven 11, a ja taman da sjednem umjesto njega da okuvam po turniru :))))))))). 062/552-152 Da ti nije hitno ne bi ti dao broj. Moj još niko ne zna :) Reci da te je opertor poslao i da ti je hitno. On ti je u Petrovaradinu. operator
@superaco Zeznuo si me. Taman sam mislio da okuvam po turniru, a ti ga ne nazva. Sad ću da malo odmorim do 01h. E jbg, taman da zaradim 500 e na turniru da povaljam levate, kad ti ne nazva. Ovako niko neće da igra protiv mene. Šmrc . operator
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.