Zanima me vase misljenje o ovoj ponudi. Covek mi nudi procesor AMD Athlon II X3 425 za 4500 dinara, star godinu i po dana i ima jos godinu i po garancije. Sta mislite da li je to dobra ponuda?
:: Zanima me vase misljenje o ovoj ponudi :: Covek mi nudi procesor AMD Athlon II X3 425 za 4500 dinara, star godinu i po dana i ima jos godinu i po garancije :: Sta mislite da li je to dobra ponuda?
pitam je kazu da mogu mogu am3 proc na moju plocu.....a ako fleshujem bios???zanima me je nemam para da menjam plocu....a imam 5000+ pa da menjam uz moju doplatu....
NF520 se dosta greje pri opterecenu procesora moguce da ce sa x3 se grejati bas dosta preporucujem ti da montiras neki mali ventilator na hladnjak cipa.
mism ne prelazi 43c pri opterecenju...mada meni je vazno oce raditi proc dobro na ovoj ploci....????znam da ima mator chipset ali kad nema para....znam za ovo.....zato sam pitao nema ga navedeno...ONDA DA LI BI MOGAO DA UZMEM TAJ PROC ILI...MATICNU NE MENJAM JER AKO BUDEM MENJO UZIMAM SAMO SA DDR3....JER NE BI DA SE ZEZNEM DA UZMEM A DA NE RADI...MOLIM ZA SAVET....HVALA....
Ma radice ok, sto ne bi. Samo stavi procesor iz liste podrzanih, obrati paznju na reviziju jezgra jer je moguce da zadnji bios neke revizije podrzava neke ne a modeli imaju istu oznaku. Verovatno nece moci mnogo da se klokuje ili uopste, ali koga briga i ovako rade jezgra na velikim klokovima.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.